magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás VSE - Újpest FC 3 : 6 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.05.22, 18:33
    A játékidő első felében a jól játszó és lelkes Haladás méltó ellenfele volt az Ujpest csapatának. A II. félidőben azonban nagy ujpesti fölény alakult ki, amelynek során az ujpesti csatárok négy gólt is elértek és így biztosan nyerték meg a mérkőzést.
    A Haladás támadásaival indult a játék és a 14. percben Szabados megszerezte a csapatának az első gólt. 1:0. Az Ujpest vette át ezután a játék irányítását és a 24. percben Zsengellér (1:1), majd a 26. percben Ádám (1:2) voltak a gólszerzők. A 29. percben a játékvezető 11-es rúgást ítélt az ujpestiek ellen, azonban Ungvári a labdát a kapu mellé rúgta. Az utolsó percben Szabados kiegyenlítette a félidő eredményét, mert közelről a hálóba juttatta a labdát. 2:2.
    Szünet után az ujpesti csatárok állandóan rohamoztak. A 14. percben Zsengellér (2:3), a 19. percben pedig Szusza volt eredményes. 2:4. A szombathelyiek csak szórványos támadásokkal kísérleteztek. Egy ilyen támadás során a 39. percben Gazdag volt eredményes. 3:4. Ezután végig az Ujpest maradt fölényben és a 43. percben Várnai (3:5), végül a 45. percben Ádám (3:6) góljai állították be a végeredményt.