magyarfutball.hu

Rába Vasas ETO - Újpesti Dózsa SC 0 : 3 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:43 (szerk.: 2022.03.27, 11:59)
    Tíz percnyi óvatos játék után a vendég lila-fehérek kaptak előbb lábra, és észrevéve a győri védelem bizonytalanságát, a 14. percben vezetéshez jutottak. A jobb oldalról beívelt labda ott pattogott Boros kapuja előtt, s Kósa közelről a hálóba továbbított (0:1). Teljesen érdektelen negyedóra után ismét az újpestiek villantak, de Eszenyinek a 30. percben gólba tartó labdáját Csikós kivágta a kapu torkából. A félidő hátralévő perceiben a győriek továbbra is csak vergődtek, és erőtlen támadásaikat a magabiztos vendégvédelem könnyedén visszaverte.

    Szünet után csapata középpályás sorát próbálta erősíteni Haász edző Bücs beállításával, az eredményesebb játék érdekében, felvállalva ezzel a védelem gyengítését. Tizenhárom perc elteltével egy újabb csere következett, ami azonban kényszerűségből történt, Bordás sérülése miatt. Néha futballt is láthattak a nézők, például az 59. percben Steidl mindenkit kicselezve csak Borossal állt szemben, a győri kapus azonban bravúrral mentett. A győriek a 60. perctől hajrába kezdtek, de tervszerűséget nélkülöző játékuk nem sok veszélyt jelentett az újpesti kapura, sőt helyzetbe inkább a vendégcsatárok kerültek. A 81. percben Kovács két győri védőt is kicselezve a bal sarokba bombázott (0:2). Az utolsó percben Balogh lépett ki a jobb oldalon, és közelről állította be a végeredményt (0:3).

    A Rába ott folytatta, ahol az ősszel abbahagyta. Változatlanul nincs csapata, játékstílusa könnyen kiismerhető, védelme pedig sebezhető. A vendég Újpest győzelme tervszerű és tudatos játékának köszönhetően teljesen megérdemelt.

    mti