magyarfutball.hu

Stadler FC - Pécsi MSC-Fordan 2 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2019.05.09, 17:09 (szerk.: 2019.05.09, 19:13)
    Győzelem hazai környezetben

    STADLER FC- PMSC FORDAN 2-0 (1-0)
    Kiskőrös, 4000 néző, Vezette: Bede (Kiss B. Márton).

    Stadler FC: Babócsy- Oprisan, Makrickij, Nagy, Kertész, Linnyikov, Molnár (Kapics a 30. percben), Csehi Z., Csehi I., Kovács (Rumán az 56. percben), Hleba. Szakosztály-igazgató: Sándor István.
    PMSC FORDAN: Gellei- Uiveczki, Braun, Dienes, Schneider (Benkovics a 63. percben), Márton, Niederbacher, Dárdai, Jäkl, Tököli, Lengyel. Edző: Eich László.

    Sárga lap: Márton a 27., Tököli a 39., Lengyel a 46., illetve Csehi Z. az 50., Csehi 1. a 62., percben.

    Sokan a hazai szurkolók közül még ki sem értek a meccsre, amikor a mérkőzés 2. percében egy szöglet után a vendég védők röviden mentettek. Az újra középre adott,
    labdát Csehi Zoltán a mozdulni sem tudó Gellei kapus fölött a kapu közepébe csúsztatta: 1-0.
    A Stadler a gól után sem vett vissza a lendületből. A II. percben Csehi Zoltán hagyta ott a vendég védőket a bal oldalon, de beadását a körülményeskedő Hleba kisodródva Gelleibe lőtte. Az első húsz perc a Stadleré volt. Ezután azonban az erős kezdésből adódó fáradtság jelei mutatkoztak a hazai együttesen és feljött a Pécs. A vendégcsapat játékosai rendre a jobb oldalon vezették támadásaikat, de a jó formát mutató Oprisan mindig tisztázni tudott. A félidő utolsó negyedórájában kiegyenlített játék folyt.
    A második játékrész pécsi támadásokkal kezdődött. Látszott, hogy a vendégcsapat mindent egy lapra feltéve próbált egyenlíteni. Az 56. percben egy jobb oldali beadás után Schneider az oldalhálót találta
    el. A 61. percben egy szabadrúgást követően kevéssel a jobb felső sarok mellett zúgott el egy pécsi bomba. A mérkőzésnek ebben a részében a Stadler FC megpróbálta széttördelni a játékot. Csak kontrákból tudtak ráijeszteni a Pécsre, igaz, ezek mindig veszélyesek voltak. Az utolsó negyedórára elfáradtak a vendégek.
    A 90. perc elején Csehi Zoltán futotta le a pécsi védőket. Bal oldalról a kapu elé gurított, ahol testvére várta a labdát és öt méterről beállította a végeredményt: 2-0.

    Kitűnt: Oprisan, Linnyikov, Csehi Z., illetve Ulveczki, Braun.

    Sándor István: - Nem lehet azt mondani, hogy jobbak lettünk volna, de sokkal célratörőbben, a helyzeteket jobban kihasználva játszottunk. Nagyon örülök, hogy ezen a rettenetesen nehéz mérkőzésen sikerült győznünk.

    Forrás: Petőfi Népe, 1994-10-31