magyarfutball.hu

Kiskőrös, Revaló Pál Sporttelep

 1. fénykép: Kiskőrös, Revaló Pál Sporttelep (2008)
 2. fénykép: Kiskőrös, Revaló Pál Sporttelep (2008)
 3. fénykép: Kiskőrös, Revaló Pál Sporttelep (2008)
 4. fénykép: Kiskőrös, Revaló Pál Sporttelep (2008)
 5. fénykép: Kiskőrös, Revaló Pál Sporttelep (2008)
 6. fénykép: Kiskőrös, Revaló Pál Sporttelep (2008)
 7.  
 1. 7 felhasználó járt itt.
 2. alias
  1. Régi Stadler Pálya
  2. Kiskőrösi Városi Sporttelep
 3. kapcsolódó stadionok
 4. cím
 5. térkép, megközelítés
 6. befogadóképesség
  összesen : 5.000
  ülőhely: 2.800
  állóhely: ?
 7. lakosság
  Kiskőrös: 14.259 (2012)
 8. tulajdonos
  Kiskőrös Város Önkormányzata
 9. hazai csapat
  1. Kiskőrösi LC
  megszűnt / már más pályán játszó
  1. Ilzer-Stadler FC (1994 - 1995)
 10. nézőcsúcs
 11. pálya mérete
 12. talaj típusa
  természetes füves
 13. eredményjelző tábla
  nincs
 14. világítás
  nincs
 15. futópálya
  salakos
 16. átadás éve
  1965
 17. nyitómérkőzés
  1965.06.23
  Kiskőrösi MEDOSZ SK - Magyarország 1-17
  Barátságos
 18. kapcsolódó mérkőzések
 19. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.05.02, 11:04
  Sportmajális keretében klubházavatót, sportpályaátadót és névadó ünnepséget rendeztek hétfőn Kiskőrösön. Az ünnep keretében nyitották meg a felújított sportpályát, ahol a csapatsportok képviselői mellett atléták is tarthatnak a jövőben edzéseket.

  Sportmajálist rendeztek május 1-jén Kiskőrösön. A neves nap biztosan beíródik a város történelmébe, mivel átadták a felújított sportpályát, ahol nemcsak a csapatsportok képviselői, hanem az atléták és a nagyközönség is használhatja a pályákat.

  Ezen a napon egyben névadót is rendeztek: a városatyák átkeresztelték a Városi Sporttelepet, amely ezentúl a Revaló Pál Sporttelep nevet viseli, illetve a Kiskőrösi Labdarúgó Club által használt épületre pedig Kiss Béla nevét feltüntető emléktáblát helyeztek ki a hétfő délelőtti rendezvény keretében.

  A felújított pályaátadó egyben olyan sportünnep is volt, amelyre nagyon sok kisgyermekes család is kilátogatott.

  A gyerekek különböző ügyességi játékokban vehettek részt. A legkisebbek pedig megismerkedhettek azokkal a sportágakkal, amelyek a legnépszerűbbek – jéghoki, futball, kézilabda – a városban.

  Az avatóünnepségen Domonyi László üdvözölte a megjelenteket, aki elmondta: a tao-rendszer kihasználásával az önkormányzat és a kormány támogatásával elkezdődött egy folyamat. A most elkészült beruházás remélhetőleg az első fázisa csak a munkának, amely folytatódni fog. A sportklubok és a város tervei még nem teljesen valósultak meg. A polgármester megemlítette, hogy a jéghokiklub egy nagyon komoly beruházást tervez, amely a közeljövőben megvalósulhat.

  Ezt követően a polgármester és Dulai János, a futballklub elnöke leleplezték a labdarúgóklub épületére elhelyezett emléktáblát, amelyen Kiss Bélára emlékeznek a helyi focisták. Ezután Domonyi László polgármester, Font Sándor országgyűlési képviselő, Schäffer Tamás, a Kőröskom Kft. ügyvezető igazgatója, Filus Tibor, a helyi kulturális és sportbizottság elnöke és Dulai János, a Kiskőrösi Labdarúgó Club elnöke átvágták a felújított pálya előtt kifeszített avatószalagot.

  A közönség birtokba vette a felújított lelátót és a kisebb pályákat.

  A pályán folytatódott az ünnepség, melynek elején Domonyi László megkérdezte a közönség véleményét: arra kérte a sok száz érdeklődőt, tegye fel az a kezét, akinek tetszik, amit az új stadionban lát. Mindenki felemelte a kezét. Ellenvélemény vagy tartózkodás nem volt. Azaz a képviselő-testület korábbi döntése, amely a pálya felújításával kapcsolatban született, egyhangú támogatást kapott. Majd kifejezte köszönetét Font Sándor országgyűlési képviselőnek, aki támogatta a projekt megvalósulását. Magyar önerőből történt a fejlesztés, a kormánytól 225 millió forintban részesült a város, a helyi testület ehhez még hozzáadott 13 milliót. További tao-támogatással a focipályát is bővítették, új öntözőrendszerrel is ellátták. A város első embere azzal fejezte be a beszédét, hogy keresik a további fejlesztéshez szükséges pénzkereteket.

  Font Sándor országgyűlési képviselő is köszöntötte a megjelenteket. Hangsúlyozta: egy ilyen sporttelep felújítása nem mindig az első helyen szerepel, ha 220 millió forint körüli összeget felajánl a kormány. Mint elmondta, új, fedett lelátórendszert építettek, az atléták számára külön pálya kialakítása is megtörtént. Megjegyezte: Kiskőrösön a sport iránti szeretet egyre erősödik. Néhány héten belül a Wattay középiskolában adnak át egy új sportcsarnokot, amely a 14 ezres város második ilyen létesítménye lesz. Megemlítette, hogy folytatódik a térségbeli kerékpárutak tervezése. A jövőben a Kiskőrös–Kecel–Kalocsa út elkészítésével számolhatnak a kerékpározás szerelmesei.

  A beszédek után sportdíjakat adott át a város vezetése a különböző klubok tagjainak, majd sportrendezvényekkel folytatódott a majális a kiskőrösi sportpályán.

  2023.05.01
  https://www.baon.hu/helyi-kozelet/2023/05/palyaavatot-nevadot-es-dijatadot-is-tartottak-a-kiskorosi-sportmajalison-galeriaval
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2023.04.04, 12:31
  Elkezdődött a gyeptéglázás a kiskőrösi Városi Sporttelep centerpályáján

  Folyamatosan haladnak a kiskőrösi Városi Sporttelep felújítási munkálatai, melyek egyik utolsó fázisa a centerpálya gyepesítése. A napokban elkezdődött az igen látványos beruházási szakasz, ami által a centerpálya teljesen új gyepszőnyeget kap.

  A munkálatokról a Kiskőrösi LC alelnöke Somlyai Péter elmondta, hogy a gyeptéglát Apostagról hozták, amelyet a labdarúgó klub egy sikeres TAO pályázatnak köszönhetően tudott megvásárolni. A centerpálya gyepszőnyegének leszedése egy speciális eszközzel történt meg már korábban, amelyből gyeptégla készült és ez került áthelyezésre a „C” pálya játékterére. A lőtér melletti „C” pályán a gyomtalanítás és a munkagépekkel a szükséges talajelőkészítés után öntözőberendezés került kiépítésre, ahol egy 90 méter hosszú, 64 méter széles játéktéret tudtak kialakítani. A centerpálya teljesen új gyepszőnyeget kap a lelátó mögötti pályához hasonlóan gyeptéglából, amelynél szintén megtörténtek a talajelőkészítési munkálatok és az öntözőberendezés kiépítése. A tervek szerint a gyepszőnyeg leterítésével április első hetében már végezni fognak és a következő időszakban a fű megerősödése lesz a fő feladat a víz és a tápanyagutánpótlás biztosításával. A centerpályánál összesen mintegy 7200 m2 terület kap teljesen új gyepszőnyeget, amelyen egy 105×66 méteres játéktér lesz kialakítva, mindkét oldalon az alapvonalak mentén labdafogó hálókkal. Minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy akár NB II-es labdarúgó mérkőzéseknek is otthont tudjon adni a kiskőrösi pálya. A kispadok továbbra is maradnak a játéktér városközpont felőli oldalánál, ahol a későbbiekben tervben van mobil lelátó építése is. Az elbontásra került korlátok a pálya körül nem lesznek pótolva, mert az infrastruktúra szabályzat ezt nem követeli meg, azonban az itt lejátszandó megyei I. osztályú felnőtt mérkőzésekre majd megerősített rendezői gárdával készül a klub.

  Az alelnök beszélt arról, hogy a lőtér melletti „C” pálya egyre jobb állapotba kerül és a tervek között az szerepel, hogy az április 16-án lejátszandó Tiszakécske elleni hazai mérkőzést már ott játszaná le a megyei I. osztályú felnőtt csapat. A játéktér a méreteiből adódóan alkalmas ilyen mérkőzés megrendezésére, ahol a kispadokat az Erdőtelek felőli oldalra helyezik majd el. Az elképzelés szerint a „C” pályánál a nézőket majd egy kiszalagozott területen tudják elhelyezni, és tervezik erre a részre ülőhelyek kialakítását is.

  A Városi Sporttelepen mindezek mellett az önkormányzat beruházása által újult meg a lelátó rész, amelyen 800 ülőhely lett kialakítva, melyből 400 fedett rész alatt van. Elkészült a 400 méteres futópálya salak borítással és kiépítésre kerültek az atlétika egyéb elemei is, mint távolugrás, diszkoszvetés, súlylökés vagy a magasugráshoz szükséges részek. A lelátó főbejárat felőli részénél az büfé konténer is felállításra került. A beruházás 225 millió forintos pályázati támogatásához további 25 millió forintot tett hozzá önerőként az önkormányzat.

  A teljes beruházás átadására várhatóan május 1-jén kerül sor a Városi Sportmajális alkalmával ünnepélyes keretek között.

  https://vira.hu/2023/04/02/elkezdodott-a-gyepteglazas-a-kiskorosi-varosi-sporttelep-centerpalyajan/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2022.07.26, 08:29
  Elkezdődtek a stadionfelújítási munkálatok

  A Kiskőrösi LC sikeres TAO pályázatainak köszönhetően a Városi Sporttelep nagyon sok fejlesztésen ment keresztül az elmúlt időszakban. Többek között megújult a klubház, elkészült két műfüves pálya, létesült egy új élőfüves játéktér, valamint villanyvilágítás lett a lőtér melletti részen.
  A további fejlesztésekben közösen gondolkodik a labdarúgó egyesület, valamint a helyi önkormányzat. A fejlesztésről Domonyi László polgármester elmondta, hogy még decemberben jelezte neki Font Sándor országgyűlési képviselő, hogy lenne a városnak lehetősége sportpálya fejlesztésre 225 millió forint értékben. A pályázati lehetőségnek köszönhetően nyert az önkormányzat a Városi Sporttelep felújítására 225 millió forintot, a beruházáshoz pedig további 25 millió forintot tett hozzá önerőként. Az elmúlt időszakban a Város Sporttelep teljes tervezése megtörtént, melynek első üteme konkrét munkálatai kezdődtek el a napokban.

  A teljes megvalósításban többek között szerepel a centerpálya megvilágítása és egy új székház építése is.

  Most centerpálya mérete megváltozik a nemzetközi szabványoknak megfelelően, a salakos futókör felújításra kerül és új szegélyt kap. A pálya körül járda és új korlátrendszer lesz. Talán a legnagyobb változást a megújuló lelátórész jelenti, amely nem kerül lebontásra, hanem új beton fedést kap. A munkálatok során székek kerülnek elhelyezésre a lelátón, ami összesen 800 fő befogadására lesz alkalmas, melyből 400 fedett.

  A kivitelezőtől kért ütemezések szerint a centerpálya játékterének átalakítása az őszi bajnoki szezon kezdetéig megtörténik, és így a csapat hazai környezetben tudja majd lejátszani a mérkőzésit. A munkálatok folyamatosan zajlanak majd, melyhez a szurkolóknak bizonyosan igazodniuk kell.

  A tervek szerint a stadionfejlesztés első üteme október végén kerülhet átadásra.

  https://vira.hu/2022/07/25/elkezdodtek-a-stadionfelujitasi-munkalatok/
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2021.12.06, 10:44
  Felújítják a sporttelepet Kiskőrösön

  A településen a 8-14 éves diákok valamivel több mint a fele egyesületi igazolt játékos. Egy becslés szerint a 14 ezres lakosság mintegy hét százaléka igazolt sportoló. Ennek tükrében döntött úgy a helyi önkormányzat a legutóbbi ülésén, hogy felújítja a sporttelepet. Ehhez mintegy 12 millió forint önerőt különítettek el, melyet egy több mint 200 milliós pályázattal szeretnének kibővíteni.

  A sporttelep évtizedek óta ad otthont az amatőr szabadidős, valamint a versenysport kedvelőinek, közel öt hektáron.

  Az elmúlt években számos fejlesztés történt, de főként a helyi labdarúgóklub számára, pedig a sporttelep egykori funkciói között szerepelt az atlétikai pályák üzemeltetése is.

  A tervek szerint a felújítás során egy 800 fős lelátót is építenének. Bővítenék a parkolót, és olyan világítást építenének ki, amely az esti mérkőzésekre is lehetőséget nyújtana. A felnőtteknek fitneszparkot, a gyerekeknek pedig játszóteret alakítanának ki. A szabadidőparkban pedig egy új kézilabdapályát szeretnének létrehozni. Ez a jelenlegi beton teniszpálya helyén készülne el. Ennek a költsége 75 millió forint, amelyet a Magyar Kézilabda Szövetség finanszíroz majd.

  2021.12.02
  https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/felujitjak-a-sporttelepet-kiskoroson-4519385/
   
 5. avatar: Golyó
  2017.12.02, 11:35 (szerk.: 2017.12.03, 19:38)
  A pécsi szurkolók hozzászokhattak már ahhoz, hogy hazai meccseiken sem működik rendesen az óra és az eredmény- jelző. Kiskőrösön is ez történt. Bár a hangosbeszélő rendre érthetően bemondta az alapinformációkat, sem az óra, sem az eredményjelző-tábla nem állt feladata magaslatán. Ennek pedig egyetlen oka van: egyik sem található meg a kiskőrösi pályán.
  Volt viszont ezen a kiskőrösi pályán díszpáholy. Szép, színes, szövetbevonatú székeket szereztek a szúette, széljárta ócska falelátó elé. Ezeken ültek a vendégek, az újságírók és Stadler úr, a csapat szponzora is. Innen aztán közvetlen közelről láthattuk a megroggyant, kopott pálya melléki fémtámaszkodókat, sőt, a mérkőzés unalmas perceiben azt is számlálgathattuk, hány fok, hány farész hiányzik az edzők, a cserék és más kisegítő személyzet számára a pálya mellé kitett rozzant kerti padoknak.

  Bezzeg, Akasztón

  Kiskőröstől alig tíz kilométerre egy bogárhátú falu háta mögött épül az új stadion. Aki nem látta még ezt a szépnek ígérkező, félkész monstrumot, csak ámul és bámul. Akasztón készülget a sok-sok magyar csoda egyike. A gyep már zöld, a pálya mérete nemzetközi szabványnak megfelelően a lehető legnagyobb, nem úgy mint az, a libalegelőhöz is alig hasonlítható játéktér, ahol, jobb
  híján a tartalékegyüttesek mérték össze erejüket, jeles pécsi sikerrel, a „nagyok” meccsével majdnem egyidőben.
  Ettől a pályaparódiától is láthatja már a gyanútlan szemlélő azt a négy hatalmas, vékony betontornyot, melyekről először a közelgő halottak napi megemlékezések jutnak először eszébe. Ezekre helyezik majd a villanyvilágításhoz elengedhetetlenül szükséges izzókat és más kellékeket. Közelebb érve feltűnik a Stadler Stadion felirat is, aztán mehetünk befelé a félkész kiszolgáló épületbe. Műmárvánnyal szépen beborított falrészeket látunk, ahogy megyünk felfelé a lépcsőn. A majdhogynem pályányi hosszúságú épület belseje majdan kastélyra emlékeztet, most viszont olyan látszatot kelt, mintha maga Hókuszpók gátolná az építkezés befejezését.
  Hatalmas termek, készülő hotel, elegáns kiszolgáló egységek képe tárul a szemlélő elé, aki ezen a vasárnap délutánon csupán néhány serény munkást lát vakargatni a plafonra feltett márványos lapok közét. Kétségtelen: irigylésre méltó Stadler úr vállalkozása. Építsünk egy stadiont! Irigykedve nézhetjük, ha elkészül, és bízunk abban, hogy marad még 2-300 millió a befejezésre. És akkor jövőre mehetünk Akasztóra focizni.

  Dunántúli Napló 1994. november 1.
   
 6. avatar: AMiUtunk
  2011.03.25, 17:18
  Az irreálisan magas (7.000-es) nézőszám egy másik médiumban:
  Pezsgőfürdő a kiskőrösi nagy fák alatt

  Vasárnap [1994. július 12-én] délután a Kiskőrös-Stadler FC 4-2-re legyőzte a Hajdúnánás együttesét, azzal megnyerte a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeit, és megváltotta belépőjét a magyar futball felsőházába.
  (...)
  A névadó, mecénás és elnök, Stadler József eközben a pálya szélén, egy köztéri ül, bizonyára boldog is, hogy a nagy álom megvalósul, ám nem ugrándozik, nem gesztikulál, (...)éppen az elnökkel szemben, átellenben nagy fehér transzparensen kék betűk hirdetik: "Stadler úrra hallgattunk, NB I-be jutottunk!", a mindvégig trombitáló, doboló, harsogó, "kemény mag" viszont eltekint a tiszteletteljes udvariasságtól, és nemes egyszerűséggel azt dalolja: "Stadler Józsi a legnagyobb király!"
  (...)már csak öt perc van hátra, és a műsorközlő kérlelni kezdi a soha nem volt hétezres tömeget, hogy kezdje el az ünneplést, de csak a "kemény mag" folytatja ott, ahol abba se hagyta. Csak amikor már vége, borul örömbe az egész pálya, és tart a vigalom az öltöző előtt egy órán át. Vagy háromszázan követeleik tombolva: "Gyertek ki! Gyertek ki!...", mire a már fürdőnadrágig levetkőztetett csapat előjön, énekel egy sort a publikumnak, pezsgővel locsolja, a szurkolók meg visszalocsolják az aranylábúakat. Zeng a nóta "Szép volt, fiúk!", a "Bajnokcsapat!..." ezzel nem lehet betelni.
  Vagy ugyanannyi kiskőrösi meg csak áll a nagy fák alatt, csendben nézi az ünneplést, elmosolyodva.

  Forrás: Magyar Hírlap, 1994. június 14. (kedd)
   
 7. avatar: Showma
  2010.05.04, 17:44 (szerk.: 2023.04.04, 12:33)
  A Stadler az NB1-ben két hazai meccset játszott Kiskőrösön, amíg épült a Stadler Stadion:

  1994.08.27. Stadler-BVSC 0-1 5000 néző
  1994.10.30. Stadler-Pécs 2-0 4000 néző
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2009.11.13, 20:12 (szerk.: 2023.04.04, 12:34)
  30. forduló: Kiskőrös-Stadler FC – Hajdúnánási FC: 4-2 (2-1)
  1994. 06. 12. 7000 néző.
  Gól: Kanál, Gubucz (3) ill. Nagy II. Zoltán, Csiszár Imre.
  Pályára léptek: Simon L. – Bíró, Csehi Z., Gubucz, Hleba, Kanál, Kapics, Kecskés, Makrickij, Pecznyik, Rumán, Sass J., Szabó B.

  http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/stadlerfc/uploads/9394merk.doc
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2009.11.13, 19:06
  Az új pályát, a jelenlegi sporttelepet 1965-ben avatták a magyar válogatott vendégszereplésével.

  Akkor a megyei I. osztályú bajnokság két csoportos volt, melynek déli küzdelmeit a kiskőrösiek megnyerték. Ez azt jelentette, hogy a fiúk az északi csoport bajnokával, a nagynevű Kecskeméti TE együttesével játszhattak osztályozót az NB III-ba való feljutásért. Két mérkőzésen dőlt el a feljutás sorsa.
  A visszavágó mérkőzés (1965)november 14-én vasárnap volt, Kiskőrösön 3 ezer néző előtt játszottunk a következő összeállításban: Turán – Gombár, Paluska A., Szentgyörgyi J., Gacs, Kállai S., Szentgyörgyi A., Szentgyörgyi S., Márkó, Paluska F., Pecznyik. Nagy küzdelem jellemezte a visszavágót. A 6. percben Szentgyörgyi Sándor gólja a vezetést és egyben az 1-0 arányú győzelmet is jelentette, de összesítésben a kecskemétiek bizonyultak jobbnak.Az NB III-ba való feljutás azonban a továbbiakban is cél maradt Kiskőrösön, de csak 1967-ben adatott meg. Akkor a két csoportos megyei I. osztály északi küzdelmeiben 22 győzelemmel végeztünk az élen. Az NB III-as tagságért a déli csoport bajnokával, a Jánoshalmával játszottunk osztályozó találkozót. Az első mérkőzésen Jánoshalmán 2 ezer néző előtt 0-0-ás döntetlent értünk el a következő összeállításban: Ba – Zsíros, Paluska A., Pecznyik, Szentgyörgyi J., Kálla S., Márkó, Szentgyörgyi A., Szentgyörgyi S., Vén, Dombóvári.

  A novemberi visszavágó ismét nézőcsúcsot hozott, négyezren szurkoltak a csapatnak: Ba – Zsíros, Paluska A., Szentgyörgyi J., Kálla S., Pecznyik, Szentgyörgyi A., Szentgyörgyi S., Márkó, Paluska F., Dombóvári. A 22. percben Paluska Ferenc szép góllal szerzett vezetést. Nem sokkal később Szentgyörgyi Sándor nagy lövéssel a hálóba találva biztosította be a 2-0-ás győzelmünket. A csapat ezzel kiharcolta az NB III-ba való feljutást, ahol 1974-ig több szezont is lehúzott.


  forrás:
  http://www.regionaplo.hu/motor/php/index.php?o=5794&c=4569&f=1&t=1&portal=kk&lang=1
   
 10. avatar: pancso
  2009.05.22, 13:14 (szerk.: 2023.04.04, 12:34)
  A város sportját máig meghatározó labdarúgást az 1910-es években Kis Béla, Meskó György, Urbán Mihály fiatal tanítók honosították meg, és 1918 nyarán Kiskõrösi Football Club - KFC néven csapatot alakítottak. Az elsõ pálya a Cebei úton volt, majd 1937-tõl a szabadidõpark területén, és 1968 óta a mai helyén 44 ezer m2 területen három labdarúgópálya, egy kézilabda pálya, atlétikai pályák, klubház és parkok állnak a sportszeretõk rendelkezésére.

  forrás: regionaplo.hu
   
 11. avatar: NNS
  2009.05.18, 19:13 (szerk.: 2023.04.04, 12:34)
  Mint arról korábban beszámoltunk, gálameccset játszik labdarúgócsapatunk május végén. Eldőlt, hogy a kiskőrösi találkozó vasárnap 17.30-kor kezdődik majd.
  Csapatunk a tervek szerint legjobbjaival áll majd fel a találkozón. A mieink a helyi egyesület meghívására lépnek pályára Kiskőrösön. A megyei I-es klub most ünnepli megalakulásának 100. évfordulóját, az eseményre a Ferencvárost hívták meg, klubunk pedig elfogadta a meghívást.

  ftc.hu
   
 12. avatar: pancso
  2009.03.19, 17:33 (szerk.: 2023.04.04, 12:34)
  Városi Sporttelep

  Nyitva tartás:
  Bejárati tábla hirdetése szerint.

  * Kiterjedése a Dózsa György úti járdától a hátsó kerítésig, valamint az Agrikon kerítésétől a Május 1. utcáig terjed.
  * Kezelését, felügyeletét, karbantartását a Városi Sportigazgatóság látja el, és ügyel a védelmére is.
  * A sportolni, kikapcsolódni akaró helyi lakosok rendelkezésére áll.
  * A Sportigazgatóság karbantartja, hogy szép esztétikus környezetben szolgálja a lakosságot.
  * A Sporttelepen lehet futballozni, teniszezni, lábteniszezni, kocogni, sétálni, játszani.
  * Tilos autózni, motorozni, kerékpározni!
  * A buszokat, autókat, motorkerékpárokat a Dózsa György út felöl kialakított parkolóban kell hagyni, a kerékpárokat a klubház előtti kerékpár tárolóba kell letenni.
  * A Sportigazgatóság különböző nem sportcélú rendezvényeket is szervezhet ide.
  * Igény szerint területe vagy részterülete, valamint a klubháza vagy helységei bérbe adhatók.
  * A Sporttelepen tilos engedély nélkül fát kivágni, vagy bármit elvinni onnan.
  * A sportigazgató engedélyével lehet fát ültetni, füvesíteni, pályát átalakítani, új pályákat és műtárgyakat készíteni.
  * A Városi Sporttelepen található három füves labdarúgó pálya, egy salakborítású atlétikai futó, magasugró, és súlylökő pálya, egy távolugró gödör, valamint egy aszfaltborítású kispálya (20 x 40 méter).

  "A" pálya:

  A központi helyen lévő füves labdarúgó pálya. Ezt a pályát a Kiskőrösi Futball Club felnőtt labdarúgói használhatják bajnoki, kupa és edző mérkőzéseken, valamint edzéseken.
  Az ifjúsági, serdülő, és iskolai labdarúgócsapatok bajnoki mérkőzésekre a sportigazgatóság engedélyével használhatják. Minden más esetben használatáról a sportigazgató dönt.
  Amennyiben indokolt az "A" pálya talajának kímélése, úgy minden labdarúgó a "B "és "C" pályát vehetik igénybe. Ezt a sportigazgató a klub elnökével egyezteti.

  "B" pálya:

  Az "A" pálya és a május 1. utca közötti edzőpálya.
  A város labdarúgói és utánpótláskorú csapatai végzik edzéseiket.

  "C" pálya:

  Az "A" pálya és a hátsó kerítés közötti edzőpálya. A város ifjúsági, serdülő, és iskolai csapatok használhatják bajnoki kupa vagy edzőmérkőzésre, és edzésekre.
  Szabadidősportra a "B " és "C" pálya, valamint az atlétikai pályák használhatók.
  Iskolák, intézmények, különböző csoportok előzetes egyeztetés után az igazgató engedélyével használhatják a Városi Sporttelepet.
  A sporttelepen a pályákon kívül levő füves területeken is lehet sportolni, játszani. A Városi Sporttelep rendjéért, zavartalan működéséért az igazgató felel.

  forrás:kiskoros.hu
   
 13. avatar: carenik
  2008.05.26, 16:22
  A férőhely kicsit túlzó. Tapasztalatom szerint 5-600 ülőhely lehet.
   
 14. avatar: Balage
  2008.05.26, 14:50
  Úgy tudom, hogy igen.
  Még Kiskőrös-Stadler néven harcolták ki az NB I-ben való indulást, aztán ebből a csapatból lett a Stadler FC, és onnantól játszottak az új stadionban Akasztón. Ha jól tudom. smiley
   
 15. avatar: harsi
  2008.05.26, 13:32
  Itt játszott annó a Stadler József által szponzorált Kiskőrös az Nb2-ben?