magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Újpesti TE 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 16:12
    1994. május 28. szombat (tud)

    Debreceni VSC - Újpesti TE 2:2 (1:0)

    Debrecen, 6000 néző, V: Bognár
    gólszerzők: Madar (26. p.), Sándor T. (87.), Bérczy (61.), Kozma (89.)
    sárga lap: Bérczy (34. p.)
    jók: Gojan, Pető, Madar, Gracsov, illetve Bérczy, Szlezák, Kozma, Túri, Kecskés

    Debreceni VSC:
    Horváth - Sándor Cs., Gojan, Kondás, Pető - Dombi, Sándor T., Szathmári (Buliga 77. p.), Madar - Ilea, Gracsov (Tóth 74.)

    Újpesti TE:
    Praj - Bérczy, Aczél, Molnár, Szlezák - Kozma, Véber, Túri, Kecskés - Lovász (Szanyó a szünetben), Kovács L. (Miklya 74. p.)

    Az első 20 perc zömében hazai rohamokkal, de biztos újpesti védekezéssel telt el. A 26. percben egy balról beadott labdát Madar 22 m-ről nagy erővel a bal felső sarokba vágott (1:0). Ezt követően többet kezdeményezett a hazai csapat, Ilea háromszor is átjátszotta Bérczyt, majd beadását Praj biztosan fogta. A 42. percben Túri 12 m-es nagyerejű lövését Horváth előrevetődve védte.

    A második félidőben jelentősen felgyorsult a játék, különösen az Újpest jóvoltából és kezdeményezésére. Az 54. percben Bérczy lövését még védte Horváth, de a 61. percben Kecskés beadását Bérczy a kapuba juttatta (1:1). Az utolsó tíz percben szinte több történt, mint az előző időkben összesen. A DVSC nagy csatába kezdett a győzelemért, s a 87. percben Buliga beadását Sándor T. előrevetődve a háló közepébe fejelte (2:1). A 89. percben Kozma középen kapta a labdát, megiramodott vele, a hazai védők nem támadták, s mintegy 20 m-ről laposan meglőtte, és a labda a jobb belső kapufáról Horváth keze mellett a hálóba gurult (2:2).

    Az első félidőben nagyon közepes iramú volt a játék, valamivel több hazai kezdeményezéssel. A második félidőben a sokkal bátrabban és harcosabban játszó újpesti csapat fölénybe került, és megérdemelten szerezte meg az egyik pontot.

    MTI