magyarfutball.hu

Újpesti TE-Novabau - Budapesti VSC-Dreher 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.06.07, 14:30
    Nagy kérdés, hogy az újpestiek miként élnek a hazai pálya adta előnyükkel? A Megyeri útra a 37 ponttal rendelkező BVSC-Dreher buszozik ki. A lila-fehérek esélyesebbek. Amennyiben nyer az ÚTE, úgy mostani 43 pontjából negyvenhat lesz.

    1995. május 6. Újpesti TE-Novabau- BVSC 1-1 (1-0)
    Megyeri út, 5.000 néző V:Vad

    UTE: Szűcs-Urbán-Füzesi,N’Doumbe-Belvon,Bérczy (Tomka,szünetben),Véber (Szili,77p.),Kozma,Egressy-Tiefenbach,Szanyó. Edző: Garami József
    BVSC: Nitu - B.Szabó - Csábi, Marozsán (Kovács Z. 54.) - Bondarenko, Komódi, Zováth, Vancea, Farkas - Bükszegi, Vincze. Edző: Egervári Sándor

    Gólszerző: 1-0 Tiefenbach (27p.), 1-1 Farkas (86p.-11-es)

    sárga lap: N,Doumbe (17.), Urbán (56.), Szűcs (86.) illetve Zováth (10.), Csábi (65.)

    Gyenge játékkal telt el az első negyedóra. Csupán Urbán 4. percben kapura lőtt szabadrúgása, majd Szanyó 15. percben leadott erőtlen lövése jelentett némi veszélyt. Szervezetlenül játszott mindkét együttes, sok eladott labda, s apró szabálytalanságok jellemezték a játékot. A 27. percben megtört a jég, kialakult az első komoly helyzet, amely rögtön gólt eredményezett. Egressy adott be balról, s Tiefenbach 2 m-ről a kapu bal oldalába fejelt (1-0). A 36. percben Urbán Tiefenbach-hoz adta a labdát, a szélső azonban estében csak gyenge lövést tudott leadni, amelyet Nitu megfogott. A 42. percben Vancea 20 m-ről végzett el egy szabadrúgást, amely a kapufölé szállt.

    A második játékrész is úgy kezdődött, mint az első. Az Újpest továbbra is némi fölényben játszott, de a kapuk továbbra sem forogtak veszélyben. A 62. percben sem kellett labdához érnie az újpesti hálóőrnek, Bondarenko ugyanis nagyon csúnyán fölé lőtt. A 72. percben végre történt egy említésre méltó esemény. Urbán végzett el egy szabadrúgást 22 m-ről, és a bombaerős lövés a baloldali kapufán csattant. A 75. percben gyönyörű újpesti támadás futott végig a pályán. A bal szélen elfutó Egressy Urbánhoz passzolt, aki szépen továbbpöckölte a labdát Vébernek, a lila-fehérek irányítójának lövését B. Szabó a gólvonalról mentette. A 81. percben Farkas 22 m-es szabadrúgását Szűcs megfogta. A 86. percben egyenlített a vasutas gárda. Az újpestiek kapusa, Szűcs Vinczét buktatta a 16-oson belül, a büntetőt Farkas a kapu bal oldalába helyezte (1-1).

    A gyenge színvonalú találkozón az ÚTE közelebb állt a győzelemhez.