magyarfutball.hu

Újpesti TE - Stadler FC 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.04, 22:00
    "Az Újpestet csak a természet erői tehetik tönkre, egy önző vezető nem! Távozz Gedőváry!"
    kép
    https://www.facebook.com/oldhungary/photos/a.1708211179398002.1073741886.1562951930590595/1793049964247456/?type=3&theater
     
  2. avatar: heimo
    2015.06.12, 12:32
    Közvetlenül a 94. labdarúgó nemzeti bajnokság nyitánya előtt - pénteken 19 órakor a Stadler FC látogat a lila-fehérekhez - még minden bizonytalan Újpesten a szponzori kérdéseket illetően.

    - Hétfő reggel 8 órától szinte egyfolytában tárgyalok, de eddig egyetlen támogatóval sem sikerült megállapodnom – nyilatkozta Gedővári Imre, az ÚTE elnöke az MTI munkatársának.

    Kikkel tárgyalt?

    - Több ajánlatot is meghallgattam, mindenkivel felveszem a kapcsolatot, aki segíteni tudna a labdarúgó szakosztályunknak.

    Az eddigi szponzor, a Novabau Kft. képviselőit is meghallgatta?

    - Jakab Gergellyel, a kft. vezetőjével is tárgyaltam, de eddig nem nagyon közeledtek az álláspontjaink.

    Milyen néven lép pályára péntek este a lila-fehér csapat?

    - A bajnokságban és a nemzetközi kupákban UTE-Novabau néven adtuk be nevezésünket. Hogy melyik szponzor nevét vesszük fel a jövőben, arra most még nem tudok válaszolni. Bízom benne, hogy hamarosan rendeződik a helyzetünk. Ígérem, a fejleményekről azonnal tájékoztatni fogjuk a közvéleményt.

    Az újpestiek 19 bajnoki címet őriznek, hétszer nyertek Magyar Kupát. Feltétlenül eséyesebbek hazai pályán, noha a Stadler FC, amely a második NB I-es rajtja elé néz olyan ukrán légiósokra (Makrickij, Jeremejev, Hleba, Nicsenko, Resko) büszke, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól idegenben sem.

    1995. augusztus 4. Újpesti TE- Stadler FC 1-1 (0-0)
    Megyeri út, 5.000 néző V:Vad

    UTE: Szűcs-Füzesi-Tomka,N’Doumbe-Medgyesi,Túri,Szanyó (Szili,81p.),Egressy (Horváth P.,81p.),Szlezák-Tiefenbach,Wukovics (Belvon,szünetben). Edző: Garami József
    Stadler: Nagy G. - Dragoner - Kertész, Makrickij, Nagy N. - Resko, Jeremejev, Csehi I., Molnár - Csehi Z. (Rumán 86p.), Nicsenko (Lehota 88p.). Edző: Sándor István

    Gólszerző: 1-0 Tiefenbach (48p.), 1-1 Resko (60p.).

    sárga lap: Horváth P. (84.), Tiefenbach (88.) illetve Resko (56.), Nagy N. (66.), Makrickij (89.)

    Pénteken este a Megyeri úti stadionban először a 80 éves Zsengellér Gyulát köszöntötték az újpesti vezetők és szurkolók, majd Vad István játékvezető sípjelére elkezdődött a magyar labdarúgás 94. évadja.

    Az erőviszonyok ,,méregetésével,, teltek az első percek, a vendég kék-fehér együttes egyáltalán nem tűnt megilletődöttnek. A pálya közepén zajlott a játék. A félidő közepéig egyik csapat sem tudott mezőnyfölényre szert tenni, s említésre méltó helyzet sem adódott. A szünetig az iram helyett csupán a közönség türelmetlensége fokozódott, elégedetlenségüknek harsány füttyszóval adtak hangot. A vendégek biztosan őrizték a döntetlenért járó pontot, de többre ők sem vállalkoztak.

    A második játékrész 3. percében Egressy 30 méterről eresztett meg hatalmas lövést, Nagy kapusnak alaposan nyújtózkodnia kellett, hogy kipiszkálja a bal alsó sarok elől a labdát. A szögletből Egressy ívelte be a labdát, Tiefenbach az ötösről az elmélázó kapus mellett a kapu közepébe fejelt (1-0). A gól után mozgalmassabbá vált a játék, a vendégek kitámadtak, ezzel felkínálták az újpestieknek a kontra lehetőségét. A 60. percben Tiefenbach leshelyzetből kotorta a kapuba a labdát, az ellentámadásból aztán egyenlített a Stadler FC. Nagy Norbert remekül ívelte át a labdát a bal oldalról, Resko kapásból tíz méterről védhetetlenül lőtt a rövid sarokba (1-1). A 66. percben ismét Nagy Gábor borzolta a vendégek idegeit, rosszul jött ki egy beívelésre, kezéről a labda Szlezák elé pattant, aki 15 méterről a felső lécre lőtt. Enyhe fölénybe került a hazai csapat, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani a vendégek kapujánál. Sőt, a 74. percben Jeremejev lőhetett volna gólt, de tízméteres lövését Szűcs bravúrral hárította, csakúgy mint Dragoner ötméteres fejesét a következő akciónál. A 81. percben Garami mester kihasználta az új szabály adta lehetőséget, újabb két mezőnyjátékost cserélt. A 83. percben Resko megszerezhette volna a győzelmet csapatának, de a hatalmas helyzetből leadott lövését Szűcs káprázatosan védte.

    A gyenge színvonalú első félidőt egy jobb követte, a Stadler FC bátrabb játékkal akár mind a három pontot elrabolhatta volna a harmatos teljesítményt nyújtott újpestiektől.