magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2 : 2 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
  4. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 3 (3 szavazat)

1...5
OTP Bank Liga, NB I 2023/2024, 9. forduló
játékvezető : Farkas Ádám
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. dvsc.hu: 12.793
  3. nso.hu: 12.793

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.10.11, 16:27 (szerk.: 2023.11.06, 16:54)
    A második félidő elég rosszul nézett ki. A csapat nagyon elfáradt, ez nyílvánvaló, ebből következett a rengeteg pontatlanság és súlyos egyéni hiba. Taktikailag ma talán naiv volt Sztankovics. 2-0 után lehet jobb lett volna visszaállnunk, a szokásos alapjátékunk már rendszerint az első egy-két passznál elvérzett. Mindezzel együtt azt gondolom, hogy a nagy képet kell figyelni. Jó úton járunk. Következzen egy kis pihi, aztán jöhet a folytatás. Hajrá Fradi!

    Ki voltunk facsarva a második félidőben, látszott a srácokon hogy a firenzei meccs sokat kivett belőlük. Jókor jön a válogatott szünet. Szerintem a Dejan stábja ezt kielemzi hogy ilyen meccseken is jobban rotáljunk plusz a győzelmet is behúzzuk.

    Nagyon ostoban jatszottunk a vedelemben. Cisse foleg. A lakistak meg utolso fergek, mindig is azok voltak. Azok az aljas, hatulrol becsuszasok, termeszetesen buntetes nelkul

    Nagy volt a minőségi különbség.Aztán fél óra után a Debrecen olyan hajtást produkált.amit az utóbbi tíz évben nem láttunk tőlük.Megérdemelték az egy pontot.

    Lisztesnek kell a fejmosàs ismét..
    Nem értem, hogy miért nem hívták már fel a lapveszélyes játékára a figyelmét??

    A másik dolog, ha nem dobja magát, akkor lehet most ünnepelnénk, mert akkora területet volt előtte...

    Látszott a csapaton, hogy fáradtak voltak....

    Remélem a sérültek lassan visszatérnek

    A bajnokság kb egyharmadánál minusz egy meccsel kevesebbet játszva vezetjük a tabellát, az EKL csoportot szintén egyharmadnál szintén. Az NB 1-ben, ha épp nem az utóbbi évek legjobb idegenbeli játékát tolva játszunk 65 órával korábban, sziporkázó a támadójátékunk. Szerintem ezért nem nagy ár egy hazai X. Kurvára nem adnám a csütörtök estét egy mai győzelemért. Kibaszott fáradtak voltunk fizikailag, mentálisan. Ha van egy Traorénk, Tokink, formában lévő Besicsünk ma nyerünk, de még csütörtökön is. Kurva jó kis szezon ez eddig.

    Szomorú az elbukott 2 pont is, de ennél is bosszantóbb, hogy egy kétségtelenül nagy tehetség zsigerből úgy dönt, hogy nem kapura tör, hanem hasra vágja magát a tizenhatos vonalánál. Szurkolok neki azért...

    Vegyesek az érzéseim...valahol aláírom azt, hogy a csütörtökhöz képest 1 embert kivéve ugyanaz a kezdő nem biztos hogy bír még 90 percet. Azt is, hogy a szurkolónak semmi nem jó, az sem ha felforgatott csapattal ikszelünk le vagy kapunk ki.
    De nagyon nem volt meg az egészséges egyensúly, azért egy Zaki-Ben Romdan-Makreckis helyett egy Gojak-Botka-Owusu hármas beleférhetett volna legalább, max akkor nem játszunk annyira látványosan...
    Viszont azt a két ziccert amikor fel kellett volna baszni 5 méterről a léc alá és a szabad fejest illett volna beverni és akkor nincs miről beszélni.
    Erre hátul balfaszkodunk ezredszer is ezzel a buzi, kapus+2 védő oldalpassz szarakodással meg adjuk el a labdákat hátul tömegével, NEM FÉR BELE!
    A csapatra kimondottan nem vagyok mérges, elvégre egy nagyon komoly teljesítményt adtunk le hétközben és majd ugyanazzal a csapattal 2,5 nap múlva nem tudtuk ugyanezt hozni, hát istenem...de amiatt mérges vagyok, hogy nem rotáltunk bele és igenis mérges vagyok Kriszre mert előbb nagy helyzetben dobálja magát, rá egy perccel meg egy borzalmas belépővel "emelkedik ki". Jó, fiatal, meg tapsoljuk meg mert kemény volt, igen. De az akadémiáról kijőve sem megyünk bele egy sárgával ilyenbe...

    Szusszanjunk egyet a válogatott szünetben, basszuk meg megint a szerbeket, aztán úgyis megint kemény időszak jön egy hónapig, egyik meccsünk sem lesz könnyebb...de a csapat egészét jobban kell használni, akár annak áldozata árán is, hogy nem játszunk annyira pengén.

    A bírót nem is méltatom, mert mind egykutya...megszoktuk már.
    Hajrá Fradi!

    Szerintem az edző még mindig ismerkedik a csapattal. Keresi teljesítményük határait.
    Más magyarázatot nem találok arra miért nem rotált.
    Én sem bíróznék!
    Fiorentina elleni teljesítményünk 30 %-át adtuk. Ez is elég volt egy x-re. Sebaj!

    Nekem valahogy az az érzésem a mai előrejátékunkkal kapcsolatban, hogy túl direkt lett. Abu, Romdan és Márki is szinte minden helyzetben a közvetlen felpasszok lehetőségét kereste, ahelyett hogy esetenként kicsit megnyugtatták volna a játékot. Sokszor olyan helyzetben is vállalták a rizikót, amikor nem volt indokolt, ebből viszont tudott fordulni a konda. Nagyon szimpatikus amúgy ez a kezdeményező játék, ha az egyensúly is meglesz idővel, akkor nem lesznek ilyen pont leadások.
    Hátul a két szélső védő ma borzasztó fáradt és indiszponált volt, Wingo pedig több jó megelőző szerelés mellett megmutatta, hogy nyomás alatt Kovacevicet idéző módon hozható zavarba, különösen mikor a bal lábára jön ki a játék.
    Szóval meló nyilván lesz még, de az ismert előzmények után ez nyilván nem újdonság.

    Ezen a meccsen egy valaminek örültem a legjobban. Mégpedig annak hogy Lisztest kiszórták. Amióta aláírt a Németekhez, nagy lett az arca. Sokat önzözik, és semmivel sem vagyunk vele előrébb a meccsen. Próbál cselezni, passzolni nem akar és a vége mindig az hogy szabálytalankodik. Sajnos Ramirez meg beleszürkült abba hogy nincs riválisa igazán, Pászka játszhatna helyette vagy akár Civic is pár meccsen, mert amit mostanában mutat azt bármelyiköjük megcsinálja. Amikor vissza jött marha jó volt, de pár meccse alig van beadása, nem húzza meg a széleket sem és mindig az ő oldaláról jönnek a gól elötti beadások az ellenféltől.

    Nem leszek népszerű, de idéznék Leotól: "Nem erre számítottunk 2-0 után, talán néhány játékos azt hitte, hogy ezzel le is zárta a meccset."

    Én is így láttam. És ezt kell nagyon hamar megfogni, mert megint olyan lesz a csapat, mint tavasszal...

    Varga Barna a válogatott egyetlen épkézláb csatára. Rúgják-vágják meccsek óta. Ma rácsúszott az egyik fasz nyújtott lábbal, mégsem piros. Lófaszt az mlsz seggébe.

    Katasztrófa. Nem szoktam bírózni, de ma kritikán aluli volt amit művelt. A néger hülye gyereknek aki nem tudta az egyik lábát a másik után tenni úgy hogy ne akadjon meg a másik lábában és essen pofára az összeset befujta ellenünk. Krisztián kiállítása jogos volt, de ott is elmaradt piros.
    Osszessegeben retek szar volt amit műveltek.

    A találkozón 4-2-3-1-ben játszottunk, 58%-ban birtokoltuk a labdát, 83%-kal passzoltunk (hosszú passzok aránya 13%, passztempó 17.6, PPDA 5.4 – DVSC: 75%, 20%, 14,3, 8.3). A párharcok aránya 136-130 volt ide, mi azonban csak 20, a vendégek 34 labdát szereztek az ellenfél térfelén. A támadópárharcaink mindössze 29%-át nyertük meg (DVSC 24%), a védekezőpárharcok 76%-át megnyertük, a fejpárbajokat 27-13 arányban hoztuk. Farkas szerint mi 18, a vendégek 17 alkalommal szabálytalankodtak, Ojediran egymaga 6-szor szabálytalankodott.

    31 támadásból 12 lövésig jutottunk, 7 talált kaput. A vendégeknél ezek a számok: 33 / 14 / 5. Mi 6, ők 12 esetben kerültek helyzetbe az ellenfél labdavesztését követően. Az xG-arány 1.07 – 1.80 volt oda, az xcG-arány 1.45 – 1.43 volt ide.

    Dibusz 5 lövést kapott (1.43), ebből 2 gólt kaptunk, 25 passzából 23 volt pontos.

    Makreckis 49 percet játszott, 38 akciójának 76%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 7 párharcból 2-t nyert meg. 3 labdát vesztett, 4-et szrezett, 1 passzt lopott.

    Mmaee is 49 percet játszott, 52 akciójának 77%-a volt sikeres, 1 helyzete (0.22) gól lett, 85%-kal passzolt, 15 párharcból 11-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 2 passzt lopott.

    Wingo 83 akciójának 75%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt, 19 párharcból 9-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 12-t szerzett, 4 passzt lopott.

    Ramírez 83 akciójának 77%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, 18 párharcból 8-at nyert meg. 13 labdát vesztett, 10-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Ben Romadan 76 percet játszott, 46 akciójának 72%-a volt sikeres, 83%-kal passzolt, 1 lövése volt. 13 párharcból 9-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 5-t szerzett, 4 passzt lopott.

    Sigér 78 akciójának 78%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, 19 párharcból 12-t nyert meg. 10 labdát vesztett, 13-at szerzett, 4 passzt lopott. Egy lövést készített elő (0.28).

    Marquinhos 73 percet volt a pályán, 55 akciójának 45%-a volt sikeres, 1 helyzetéből (0.13) egy gólt fejelt. 77%-kal passzolt, 26 párharcból 7-et nyert meg. 5 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Abu Fani 79 akciójának 67%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06). 74%-kal passzolt, 16 párharcból 9-et nyert meg. 5-t labdát szerzett, 3 passzt lopott. Két lövést készített elő (0.16).

    Zachariassen 86 percet játszott, 49 akciójának 63%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 18 párharcból 8-at nyert meg. 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Varga 51 akciójának 47%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.3), 18 passzának a fele volt pontos, 28 párharcból 13-at nyert meg. 3 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    Botka 51 percet volt a pályán, 29 akciójának 76%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.04). 84%-kal passzolt, 5 párharcból 4-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Cissé is 51 percig focizott, 36 akciójának háromnegyede volt sikeres, 78%-kal passzolt, 9 párharcból 7-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott.

    Lisztes 26 percet játszott kiállításáig, 25 akciójából 12 (48%) volt sikeres, mind a 6 passza pontos volt, 14 párharcból 5-t nyert meg, 3 labdát szerzett, két sárgával kiállt.

    Pesity is 26 percet játszott, 13 akciójából 6 (46%) volt sikeres, 2 helyzete volt (0.32), 6 passzából 5 volt pontos, 3 párharcát elvesztette. 1 lövést készített elő.

    Owusu 14 percet volt a pályán, 4 akciójából 3 sikeres volt, 3 passzából 2 volt pontos, 1 párharcát megnyerte.

    Marquinhos 7.00
    Ben Romadan 6.43
    S. Mmaee 6.35
    Wingo 6.29
    Abu Fani 6.24
    Dibusz 6.20
    Zachariassen 5.96
    Makreckis 5.86
    Ramírez 5.76
    Varga B. 5.75
    Botka 5.57
    Sigér 5.45
    Cissé 5.31
    Pesic 4.45
    Lisztes 3.71

    https://ulloi129.hu/2023/10/08/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-10/
    https://ulloi129.hu/2023/10/10/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-18/
    https://ulloi129.hu/2023/10/13/varga-ben-romadan-cisse-es-marquinhos-ben-romadan-mmaee/
     
  2. avatar: fgymat
    2023.10.08, 20:49
    16 másodperc kellett a Ferencvárosnak a gólhoz...

    https://onlive.nemzetisport.hu/live/nb1/20231008/Ferencvaros-DebreceniVSC
     
  3. avatar: fgymat
    2023.10.08, 20:49
    Stanković Dejan a 62. percben sárga lapot kapott.