magyarfutball.hu

2010.01.23, Sebők József Hévízre igazolt
Az egykori válogatott támadó megbízható forrásaink szerint szóban már megállapodott a klub vezetőivel.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.12.14, Szlovénia: Koplárovics és Sebők is elhagyhatja a lendvaiakat
A zte.hu, a ZTE nem hivatalos honlapja értesülései szerint Koplárovics Béla és Sebők József is elhagyja a szlovén élvonalban szereplő Nafta Lendava csapatát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.02, Sebők a megye I.-ből a szlovén élvonalba igazolt
A Nemzeti Sport értesülései szerint legutóbb a megyei I. osztályban szereplő Lentiben szereplő korábbi magyar válogatott labdarúgó, Sebők József ismét légiós lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.02.12, Nafta Lendava: Sebők József hazatért, Lentiben folytatja
Az utóbbi másfél évben a legrégebbi alapítású szlovén együttesben, a Nafta Lendavában szerepelt Sebők József. A korábbi válogatott támadó azonban a téli szünetben hazatért, és a jövőben szülővárosa, Lenti futballcsapatában folytatja pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.13, Kocsárdi Gergely és Sebők József Lendván folytatja pályafutását
Tegnap este Kazanyban landolt az Intertotó-kupa-visszavágóra készülő Zalaegerszeg együttese. Molnár Balázs és Tóth Norbert nem tartott a csapattal. Kocsárdi Gergely és Sebők József Lendván folytatja. Erről a ZTE hivatalos honlapja számolt be a Zalai Hírlap Online információi alapján.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.12.17, Zalaegerszeg: Sebők József visszatér
A nyáron a ciprusi AEL Limassol csapatához igazolt Sebők József. A korábbi zalaegerszegi támadóval elégedettek voltak a klub vezetői, a 30 éves futballista azonban családi okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását. Elképzelhető, hogy a tavasszal újra a ZTE-t erősíti.

...tovább: teljes bejegyzés »