magyarfutball.hu

2007.07.13 Kocsárdi Gergely és Sebők József Lendván folytatja pályafutását

Tegnap este Kazanyban landolt az Intertotó-kupa-visszavágóra készülő Zalaegerszeg együttese. Molnár Balázs és Tóth Norbert nem tartott a csapattal. Kocsárdi Gergely és Sebők József Lendván folytatja. Erről a ZTE hivatalos honlapja számolt be a Zalai Hírlap Online információi alapján.

A Zalaegerszeg együttese hazai pályán súlyos vereséget szenvedett az orosz Rubin Kazanytól, így minimális esélye maradt a szombati visszavágón.

Szlavko Petrovics, az együttes vezetőedzője péntek reggel edzést vezényelt a csapatnak, amelyben nincs ott az első meccsen kiállított Martin Lipcak kapus, a sérüléssel bajlódó Molnár Balázs és Tóth Norbert, valamint az új igazolások közül azok, akiket időhiány miatt nem neveztek be.

Szlovéniában folytatja az előző szezonban a csapatot erősítő Kocsárdi Gergely és Sebők József. Mindketten Lendvára, az NK Nafta Lendava együtteséhez szerződtek, amely az előző szezonban a bajnokságban a nyolcadik helyet szerezte meg.

A találkozón román játékvezetők működnek majd közre. A vezetőbíró Augustus Viorel Constantin lesz, aki 33 éves, de már 2002 óta a nemzetközi keret tagja.

Constantin segítői George Adrian Vidan és Ionel Popa lesznek. A negyedik játékvezetőt az orosz szövetség delegálja Ilja Baricsnyikov személyében. A bírók munkáját a szerb Miroslav Radoman ellenőrzi.