magyarfutball.hu

2018.06.22, Polonkai Attila visszavonul!
Kialakult Benczés Miklós, vezetőedző szakmai stábja, amelyben több korábbi magyar válogatott labdarúgó kapott helyet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.08.31, Polonkai Attila kölcsönben Csákvárra igazolt!
A csákvári partnercsapatánáll folytatja pályafutását a Puskás Akadémia három játékosa.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.03.22, Videoton: Polonkaiból vezető lehet
A Videoton FC két és fél évvel (2014. december 31-ig) szerződést hosszabbított Polonkai Attilával, írja a vidi.hu. A középpályásra aktív pályafutásának végeztével is számít majd az egyesület.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.11.06, Hosszabbított a Vidi erőssége
A vidi.hu beszámolója szerint a Videoton vezetősége újabb két évre szóló szerződést írt alá a klub harmincéves középpályásával, Polonkai Attilával. A játékos ennek értelmében 2012-ig kötelezte el magát a székesfehérvári együttessel.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.01.17, Polonkai Attila, az FC Fehérvár játékosa
Szerdán, amíg a csapat Pozsonyba készült, pont került arra a megállapodásra, amely szerint Polonkai Attila, a REAC középpályása az FC Fehérvárt erősíti. Attila a csütörtöki edzésen már csatlakozik is társaihoz, de a szurkolóknak picit várniuk kell még, hogy játék közben is lássák. A 28 éves,új szerzemény a szombati előkészületi mérkőzésen még nem lép pályára – miután éppen korábbi társai érkeznek a Sóstóra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.12, Polonkai a REAC-ba igazolt Újpestről
Elhagyja az Újpest FC labdarúgócsapatát Polonkai Attila. A középpályás két évnyi Megyeri úti "szolgálat" után igazol el a klubtól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.02.10, Hét újoncnak lesz lehetősége arra, hogy bizonyíthasson
Amint az várható volt, és amint arról már korábban írtunk is: Lothar atthäus jelentősen megfiatalította a magyar válogatott keretét, és hét olyan labdarúgót is jelölt a Ciprusra utazó keretbe, aki korábban még egyszer sem lépett pályára a nemzeti tizenegyben. A kedd délutáni, MLSZ-ben tartott sajtótájékoztatón immár bizonyossá vált, hogy a bajnok MTK Hungária együttese három (Komlósi Ádám, Juhász Roland, Torghelle Sándor), a Győr kettő (Böjte Attila, Stark Péter), míg az Újpest (Polonkai Attila), és a norvég Tromsö (Kovács Péter) egy-egy újonc futballistával képviselteti magát a válogatott ciprusi felkészülésén.

...tovább: teljes bejegyzés »