magyarfutball.hu

2019.07.05, Mészáros Norbert a Debrecen második csapatának lesz a játékos-pályaedzője!
A rutinos védő reméli, tapasztalatával sokat tud segíteni a fiataloknak.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.05.05, Mészárost felmentette a Sportdöntőbíróság
A két debreceni labdarúgó közül Mészáros Norbertet felmentette, Vukasin Poleksic kétéves eltiltását viszont helybenhagyta csütörtökön a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) - derül ki a szervezet honlapján közzétett ítéletből.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.25, Súlyos büntetést kapott bundaügyben a Debrecen két játékosa
Mészáros Norbertet 2011 végéig, Vukasin Poleksicet 2012. június 30-ig eltiltotta első fokon az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága, miután a testület szerint a Debrecen két játékosa nem tett eleget a jelentési kötelezettségének, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.06.19, A Balaton FC futballcsapatának válogatott keretbe is meghívott középpá
Három évig a Debreceni VSC-AVE Ásványvíz labdarúgója lesz Mészáros Norbert és Dragan Vukmir. A magyar középpályás a német másodosztályban szereplő Energie Cottbusból, míg a szerb védő a Ferencvárosból igazolt a bajnokcsapathoz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.06.08, Mészáros Norbert Siófokról a Cottbushoz igazolt
A Balaton FC futballcsapatának válogatott keretbe is meghívott középpályása, Mészáros Norbert egy plusz egy éves szerződést írt alá a német másodosztályban szereplő Energie Cottbus csapatához. Ennek a klubnak már van egy magyar játékosa az ex-újpesti Lőw Zsolt személyében.

...tovább: teljes bejegyzés »