magyarfutball.hu

2016.05.07, Torghelle 2019-ig marad a MTK-nál
Csatárunk, 2019. június 30-ig hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.05.27, Sanyi marad!
Torghelle Sándor, az együttes 42-szeres válogatott támadója két évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította lejáró szerződést.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.06, Torghelle Sándor az MTK-ban!
Újra az MTK-t erősíti Torghelle Sándor. A 31 esztendős támadó a szezon végéig írt alá klubunkhoz. A csatár kilenc év után tért vissza a Hidegkuti-stadionba.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.11.15, Torghelle közös megegyezéssel távozik a Viditől
A volt válogatott csatár több játéklehetőségre vágyik, klubunk pedig hozzájárult ahhoz, hogy felbontsa a jövő nyárig szóló szerződését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.10, Torghelle a Videotonhoz igazolt
A Honvédtól távozó Torghelle Sándor a bajnoki címvédőnél kötött ki, a válogatott csatár három és fél évre írt alá a Videotonhoz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.09, Torghelle távozik Kispestről
Torghelle Sándor úgy döntött, nem marad nevelőegyesületénél, a Budapest Honvédnál, és az átigazolási időszakban új csapatot keres magának, írja a kispesti klub honlapja. A szurkolói fórumokon a Videotont tartják a legesélyesebbnek.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.09.30, "Nyolcvanöt kiló izom" érkezett Torghelle visszatérésével a Honvédhoz
A negyvenegyszeres válogatott Torghelle Sándor a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd együttesében folytatja pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.08.17, Torghelle távozik a Düsseldorfból
Szétválnak Torghelle Sándor és a Fortuna Düsseldorf útjai. Szerdán a német másodosztályú klub és a magyar játékos közös megegyezéssel szerződést bontott - közölte a Transfermarkt.de nevű honlap.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.05.18, Torghelle elbukta a feljutást, majd klubot váltott
Torghelle Sándor a Bundesliga II-ben szereplő Augsburg csapatától a szintén másodosztályú Fortuna Düsseldorfhoz szerződött - adta hírül a német Bild című napilap.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.04.21, Megműtötték Torghellét
Hétfőn megműtötték Torghelle Sándort, a német másodosztályú FC Augsburg és a magyar labdarúgó-válogatott csatárát, aki csapata pénteki bajnoki mérkőzésén szenvedett súlyos térdsérülést.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.05.30, Összeállhat a Szabics-Torghelle csatárduó az FC Augsburgban
A német másodosztályú FC Augsburg leigazolta Torghelle Sándort. A 25-szörös válogatott támadó így Szabics Imre csapattársa lesz, ezzel pedig magyar csatárduóval léphet pályára a 2008-09-es szezonban az Augsburg.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.08.09, Torghelle a német másodosztályban folytatja
A Bundesliga másodosztályában szereplő Carl-Zeiss Jena labdarúgócsapatához igazolt Torghelle Sándor.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.08.18, Torghelle a PAOK-hoz igazolt
Torghelle Sándor a görög elsőosztályú PAOK Szaloniki labdarúgócsapatához igazolt. A magyar válogatott támadója három évre kötelezte el magát a klubhoz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.08.03, Torghelle a Panathinaikoszhoz szerződik
A Sky Sports értesülése szerint a görög bajnokság egyik élcsapatához, a Panathinaikoszhoz szerződik egy évre kölcsönbe Torghelle Sándor, a Crystal Palace magyar válogatott csatára.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.19, Torghelle Sándor a Crystal Palace-hoz igazolt
Hétfő este Torghelle Sándor, az MTK támadója négyéves szerződést írt alá az angol Premiership újoncához, a Crystal Palace-hoz. A válogatott csatárt korábban a holland Rodával is szóba hozták, ám Torghelle végül a londoni csapat ajánlatát fogadta el.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.02.10, Hét újoncnak lesz lehetősége arra, hogy bizonyíthasson
Amint az várható volt, és amint arról már korábban írtunk is: Lothar atthäus jelentősen megfiatalította a magyar válogatott keretét, és hét olyan labdarúgót is jelölt a Ciprusra utazó keretbe, aki korábban még egyszer sem lépett pályára a nemzeti tizenegyben. A kedd délutáni, MLSZ-ben tartott sajtótájékoztatón immár bizonyossá vált, hogy a bajnok MTK Hungária együttese három (Komlósi Ádám, Juhász Roland, Torghelle Sándor), a Győr kettő (Böjte Attila, Stark Péter), míg az Újpest (Polonkai Attila), és a norvég Tromsö (Kovács Péter) egy-egy újonc futballistával képviselteti magát a válogatott ciprusi felkészülésén.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.07.09, Torghelle a BL miatt választotta az MTK-t
Noha több külföldi csapat is hívta Torghelle Sándort, a Kispest U21-es válogatott centere végül a bajnok MTK-hoz szerződött. A 21 éves csatár a Bajnokok Ligája-szereplés és Egervári Sándor vezetőedző személye miatt döntött a kék-fehérek mellett.

...tovább: teljes bejegyzés »