magyarfutball.hu

2020.02.07, Dzsudzsák Balázs az al-Ain csapatához igazolt!
Dzsudzsák Balázs az egyesült arab emírségekbeli al-Ain FC-nél folytatja a pályafutását – a magyar válogatott futballista maga erősítette meg a szerződés aláírásának tényét.

...tovább: teljes bejegyzés »

2020.02.04, Dzsudzsák Balázs távozik az Al-Ittihad Kalba csapatától!
Az al-Ittihad Kalba hivatalos Instagram-oldalán közölte a klubvezetőség közleményét, amelyben rövid magyarázatot ad a csapat hétfői, szűkszavú bejelentéseire. Mint arról beszámoltunk, az arab emírségekbeli klub két új játékost is bemutatott, a 28 éves zöld-foki-szigeteki Ricardo Gomest, illetve a 27 esztendős, korábbi holland utánpótlás-válogatott szélsőt, Navarone Foort. Nem sokkal később pedig két Instagram-posztban köszönte meg az eddigi játékot a brazil Henriquének, illetve a magyar válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázsnak.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.02.03, Dzsudzsák Balázs hosszabbított az al-Ittihad Kalba csapatával!
Szerződést hosszabbított Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbával – adta hírül a klub hivatalos közösségi oldalán. A magyar válogatott középpályás a 2019–2020-as idény végéig írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.09.19, Dzsudzsák Balázs az Al-Ittihad Kalba csapatához igazolt!
Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, az élvonalba nemrég feljutó Al-Ittihad Kalba szerda délután bejelentette az érkezését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.08.09, Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Vahdához igazolt
A török Bursasport elhagyó Dzsudzsák Balázs aláírt az arab emírségekbeli al-Vahdához – adta hírül kedd este a Magyar Labdarúgó-szövetség.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.08.17, Bursaspor: a klub szerződtette Dzsudzsák Balázst
Hosszú hónapok találgatásai után véget ért Dzsudzsák Balázs átigazolási hercehurcája, a magyar válogatott ballábas szélsője átesett az orvosi vizsgálatokon, így távozott az orosz Dinamo Moszkvától, és négy évre a török élvonalbeli Bursasporhoz szerződött.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.10, Dzsudzsák a Dinamo Moszkvához igazol!
Dzsudzsák Balázs nem utazott el az Anzsi Mahacskala edzőtáborába, mert a szintén orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva csapatába tart. A két klub már megegyezett egymással, a labdarúgó várhatóan szerdán ír alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.06.08, Dzsudzsák az Anzsi Mahacskalához igazol - A PSV megerősítette a tárgya
Orosz és magyar sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalával, s a 37-szeres magyar válogatott futballista jelenleg Olaszországban vesz részt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.10.24, Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenbe igazol
Debrecenből származó megbízható értesüléseink szerint ma megegyeztek az illetékesek arról, hogy a DVSC és a magyar válogatott játékosa jövő júliustól vagy már januártól a BL-ben szereplő PSV Eindhovenbe igazol.

...tovább: teljes bejegyzés »