magyarfutball.hu

1994.10.08, Jenei Imre távozott a Parmalat FC-től!
forrás:
Jenei Imre, a labdarúgó bajnokság élvonalában játszó Parmalat FC vezetőedzője - orvosai tanácsára - megromlott egészségi állapota miatt kérte szerződése felbontását, melyhez Brávácz Ottó, a klub elnöke hozzájárult.

...tovább: teljes bejegyzés »

1994.06.25, Jenei Imre lett a Parmalat FC vezetőedzője!
forrás:
A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Jenei Imre lett a labdarúgó bajnokság élvonalában szereplő Parmalat FC vezetőedzője, a megállapodás két évre szól.

...tovább: teljes bejegyzés »

1993.04.09, Lemondott Jenei Imre, a Magyar Válogatott szövetségi kapitánya!
forrás:
Pénteken délelőtt tíz órától rendezték meg az MLSZ rendkívüli elnökségi ülését. Az elnökségi ülésen Jenei Imre hivatalosan is kérte, mentsék fel tisztsége alól. Az elnökség megpróbálta rávenni Jeneit a maradásra, a testület nem fogadta el a lemondást. Jenei kitartott állásfoglalása mellett, s ezt már tudomásul kellett venni.

...tovább: teljes bejegyzés »

1991.12.20, Jenei Imre lett a Magyar Válogatott új szövetségi kapitánya!
forrás:
A Magyar Labdarugó Szövetség Kecskeméten tartott elnökségi ülésén megválasztották a válogatott uj szövetségi kapitányát. Jenei Imre, a Steaua Bucuresti technikai igazgatója kapott megbizást arra, hogy a magyar labdarugó válogatottat felkészitse a világbajnoki selejtezőkre.

...tovább: teljes bejegyzés »

1991-01-03, Jenei Imre lett a Debrecen szaktanácsadója!
forrás:
Jakab Sándor, a DVSC ügyvezető elnöke elmondotta, hogy Jenei Imre - aki a mult év végén három mérkőzésen már segitett a szakosztálynál - 1991 junius 30-áig elvállalta a DVSC-nél a szaktanácsadói munkakört.

...tovább: teljes bejegyzés »