magyarfutball.hu

Magyarország Tóth László (? 1985.10.08 - )

nemzetiség
Magyarország
életkor
38 éves
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Budafoki MTE (asszisztens edző)
? - 2022. június 17
Kozármisleny FC
2022. június 17 - 2022. augusztus 31
Meton-FC Dabas
2023. március 2. -
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
0 elsőosztályú bajnoki
2 másodosztályú bajnoki

Tóth László magyar bajnoki mérkőzései:

NB I/B 2004/2005

# dátum ford. mérkőzés csere lap gól eredmény
1 2005.05.13 22 Kecskeméti TE - Csőszer FC Tatabánya BEcserélve 2 : 3
2 2005.05.28 24 Csőszer FC Tatabánya - Slant/Fin Dunaújváros FC BEcserélve 6 : 4
2 mérkőzés
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.08.31, 22:15
  TÁVOZIK TÓTH LÁSZLÓ NB II-ES VEZETŐEDZŐNK

  A klubunk nyáron szerződtette a fiatal szakembert, aki korábban neves utánpótlás műhelyekben, akadémiai korosztályokban edzősködött, illetve tavasszal a Budafok másodosztályú csapatának asszisztens edzője volt.

  A nyári felkészülés jól sikerült csapatunk számára, 3 győzelmet arattunk, kétszer végeztünk döntetlenre és csak a Paks gárdájától szenvedtünk vereséget.

  Az első bajnoki mérkőzésen a Soroksár otthonában nagyon bátor támadójátékkal rukkolt ki a csapat, de sajnos a nagyobb rutin és a jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően 3-1-es győzelmet aratott a tavalyi 8. helyezett Soroksár.

  A Tiszakécske ellen egy nyílt sisakos ki-ki mérkőzést sikerült hazai pályán 3-1-re megnyerni, majd következett az Ajka elleni idegenbeli összecsapás, ahol főképp a védekezésünkkel volt probléma, hiszen 4 gólt is kaptunk, a 2-2-es félidő után jobb második félidei játékával megérdemelten nyert az Ajka 4-2-re és mintha kicsit hullámvölgybe is került volna a csapat.

  A PMFC elleni hazai pályán megvívott baranyai rangadón a mi csapatunk volt a kezdeményezőbb, nekünk volt több helyzetünk, de a siker mégis elmaradt, sőt a találkozó végén örülni kellett annak is, hogy maradt a 0-0-ás döntetlen.

  Kazincbarcikán sem jártunk szerencsével, ugyan az 1 pontra rászolgáltunk volna, kis szerencsével akár a győzelem is meglehetett volna, de végül a 89. percben gólt szerzett a Kazincbarcika, így vereséget szenvedtünk.

  Múlt vasárnap a Gyirmót sajnos érvényesítette a papírformát és 1-0-ra megnyerte a mérkőzést Kozármislenyben.

  Úgy tűnt, mintha megtorpant volna a csapat, ugyan a védekezés stabilizálódott, már nem kaptunk annyi gólt, mint az első 3 fordulóban (8-at), de sajnos a támadójátékunk is visszaesett közben, több mint 3 és fél mérkőzés óta (318 perce) nem találtunk be, így az utolsó 4 bajnokin csak 1 pontot szereztünk.

  Mivel az NB II-ben nem nagyon férnek bele a tartós hullámvölgyek, könnyen leszakadhat egy csapat, ezért a soron következő rangadók előtt, illetve még a válogatott szünetet megelőzően úgy döntött a klubvezetés, hogy új impulzusokra van szükség, ez miatt változtat a vezetőedző posztján.

  Köszönjük Tóth Lászlónak a Kozármislenyben végzett munkáját, személyében egy rendkívül szimpatikus, higgadt, nyugodt vezetőedzőt ismerhettünk meg! Sikeres pályafutást kívánunk neki!

  2022.08.31
  http://www.kozarmislenyfc.hu/tavozik-toth-laszlo-nb-ii-es-vezetoedzonk/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2022.06.18, 11:38
  MEGTALÁLTA ÚJ VEZETŐEDZŐJÉT AZ NB II-ES HR-RENT KOZÁRMISLENY
  kép
  Aczél Zoltánnal történt szóbeli egyezséget követően a kapusedző Volcsányi Csabát és masszőrünket, Végi Jenőt leszámítva, klubunk nem tudott megállapodni a vezetőedző segítőivel, így Aczél Zoltán a távozás mellett döntött és a III. Kerület NB III-as csapatához szerződött. A vezetőedzőt követte Óbudára Wittrédi Dávid asszisztens edző és Loch Krisztián is velük tart.

  A május elején bebiztosított bajnoki cím után váratlanul nehéz helyzetbe került a HR-Rent Kozármisleny, hiszen vezetőedző nélkül maradt!

  Az elmúlt 2,5 hétben gőzerővel dolgozott a klub vezetése az új vezetőedző megtalálásán, rengeteg egyeztetést és sok személyes találkozót követően június 16-án csütörtökön megállapodás született az új vezetőedzővel!

  Tóth László személyében egy ambiciózus, “A” licences vezetőedző érkezik másodosztályú csapatunkhoz, aki legutóbb az NB II-es Budafok együttesénél asszisztens edzőként dolgozott Csizmadia Csaba mellett és sikeresen tartották bent az együttest az NB II-ben.

  Új vezetőedzőnk labdarúgóként szerepelt Tatabányán, majd tanulmányait Pécsen folytatva megfordult az NB III-as Szekszárdban és a PVSK-ban is, közben pedig tudatosan készült az edzői pályára, végigjárta az utánpótlás korosztályokat, a legkisebbektől az akadémiai korosztályokig edzősködött.

  Hosszú évekig dolgozott a Vasas Kubala Akadémián, majd volt az U19-es kiemelt bajnokságban jól szereplő ETO FC Győr vezetőedzője is.

  Új, 36 éves vezetőedzőnk a következő gondolatokat osztotta meg velünk érkezését követően: “Hirtelen érkezett a megkeresés, aminek nagyon örültem. Az eddigiek során tudatosan próbáltam meg építeni az edzői karrieremet, egészen U6-tól az NB II-es felnőtt vezetőedzői pozícióig. Nagy reményekkel érkezem, ugyanakkor tudom azt is, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen a feljutó csapatoknak az első éve mindig nagyon kemény. Az előző évi bajnokcsapatból a mag egyben marad, de sok új érkező játékosunk lesz. Bízom benne, hogy a klubvezetés által kitűzött minimális célt el fogjuk tudni érni!“

  Magyar Márk klubigazgató a következőképpen nyilatkozott a megegyezés után: “Hamarosan bemutatásra kerülő sportszakmai igazgatónkkal kezdtünk el edzőt keresni a kialakult nehéz helyzetben. Felállítottunk egy edzői profilt, amely alapján elindultunk: mindenképpen modern, ambiciózus, jó emberi értékekkel rendelkező szakembert szerettünk volna találni, aki megtiszteltetésként és lehetőségként éli meg azt, hogy az NB II-es Kozármislenyt vezetheti. Fontos volt, hogy kiben látjuk azt a tüzet, ami bennünk is ég, hogy nekimenjünk ennek a cseppet sem könnyű feladatnak. Új vezetőedzőnknek pécsi egyetemi tanulmányai miatt volt helyismerete, korábbi állomáshelyeiről szakmailag és emberileg is jó véleményeket hallottunk, ő pedig tudott azonosulni klubunk értékeivel, lehetőségeivel és céljaival. Az egyik, ha nem a legfontosabb pozíciót tehát sikerült betöltenünk, most következhet a stáb és a játékoskeret kialakítása, immár közös erővel. Nagy utazás vár ránk, de nem félünk felvenni a kesztyűt!”

  Sok sikert kívánva köszöntjük új vezetőedzőnket Kozármislenyben!

  2022.06.17
  http://www.kozarmislenyfc.hu/megtalalta-uj-vezetoedzojet-az-nb-ii-es-hr-rent-kozarmisleny/