magyarfutball.hu

Csőszer FC Tatabánya - Slant/Fin Dunaújváros FC 6 : 4 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.11, 12:30
    Jegyzőkönyv
    TATABÁNYA - DUNAÚJVÁROS 6-4 (4-2)
    Tatabánya, 1500 néző, vezette: Szabó Zs. (Kispál, Szalai Z.).
    Csőszer FC Tatabánya: Túri - Balogh, (Tóth L. 87. p) Kerényi, Filó, Rajnay - Tóth Z., (Dupai 68. p.) Deme, Mile, Forgó - Márkus, (Galambka 89. p.) Nagy T. Vezetőedző: Sisa Tibor.
    Dunaújváros: Sólyom - Riedl, Micskó, (Rátkai 76. p.) Vaskó, Pénzes - Tamási, Szalai, Báló - Szauter, Kalina, junior (Szepessy 46. p.). Vezetőedző: Szepessy László.
    Gólszerző: Filó a 4., Junior a 11., Márkus a 12., Báló a 19., Nagy T. a 28., Mile a 31., Kalina a 47., Kalina (11-esből) az 52., Nagy T. a 66., Nagy T. a 82. percben.
    . A szombat esti találkozón úgy tűnt: Sisa Tibor vezetőedző legénységének semmi nem számít, csak az, hogy besöpörjék a három pontot Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtek a házigazdák, ám az újvárosiak nem adták olcsón a bőrüket. A nem mindennapos gólparádé bizonyítja, hogy egyik együttes sem fordított nagy figyelmet a védekezésre. Az első fél óra végéig hat gól született. A tatabányai Nagy Tamás, Márkus és Mile találata élményszámba ment, a másik oldalon Báló kapáslövésből elért gólja után cset- tinthettek az ínyencek.
    A szünet után Szabó játékvezető gondoskodott arról, hogy ne legyen egyszerű Márkusék dolga, befújt a vendégeknek egy vitatható 11 -est. De 10 perccel később már senki nem követelte a fejét, hiszen Nagy Tamás ismét villant egyet, és szép góllal juttatta előnyhöz csapatát. A 83. percben Márkusnak lehetősége volt arra, hogy megszerezze 31. gólját is, ám 11-esét
    ilyom kivédte, a kipattanót ónban Nagy Tamás bevágta. A lefújás után előkerültek a izsgős üvegek, és hosszú perken keresztül csak ezt lehetett hallani a stadionban: bajnokcsapat, bajnokcsapat, bajnokcsapat!
    Amíg a közönség tombolt, a szigorú biztonságiak között nagy nehézségek árán sikerült lejutnunk Sisa Tibor edzőhöz. Az öltözőben magányosan ült.
    - Láttál már ilyen meccset? - kérdezi.
    - Hasonlókat igen.
    - Ez nagyon nehéz volt - folytatja a szakvezető. - Tavaly a Honvéddal megéltem egy feljutást. Nagyon szép volt ám az is, de itt, Tatabányán, ez fenomenális élmény. Életem legfárasztóbb szezonja volt, de ez a siker mindenért kárpótol. Köszönetét mondok a szurkolóknak, segítőimnek, támogatóinknak, s persze azoknak, akik minden meccsünkön a szívüket tették ki a pályán. Vagyis játékosaimnak.
    Mire ezt kimondta, a fiúk beérkeztek az öltözőbe. Durrogtak a pezsgősüvegek, mindenki locsolt mindenkit, majd előkerült egy nagy vödör víz is, amellyel megfürdették a boldog trénert. Talán még Rákospalotán, az eddig nagy rivális otthonában is
    hallották, amint az egész csapat teli torokból azt énekli: mi vagyunk a bajnokok.
    NAGY TAMÁS
    lép ki elsőként a nótázok táborából.
    - Milyen érzésekkel ünnepelt? Öt évvel ezelőtt éppen a Dunaújvárossal ünnepelt NB I-es bajnoki címet.
    - Minden meccsen úgy lépek pályára, hogy gólt, gólokat szeretnék szerezni. A jövőben is így lesz, bármely csapat ellen lépjünk, szerepeljünk. Itt is nagyon jó érzés bajnoki címet ünnepelni, társaim nevében köszönünk minden, a vezetőknek, edzőknek, szurkolóknak - mondja a meccs hőse, a három gólt szerző Nagy Tamás.
    Közben hátunk mögött gratuláló és köszönőszavakat hallani. Angolul. A meccsre ellátogatott DAVID ALTOMARE, az amerikai klubtulajdonos is.
    - Nagyon szórakoztató, izgalmas csatát láthattak ma este a szurkolók. Tudom, hogy keményen dolgoztak a fiúk, megérdemlik, hogy az élvonalban szerepelhessenek - hangsúlyozza a San Diegó-i üzletember.
    - Ismeri a magyar NB I-et? Megállja ott a helyét a Tatabánya?
    - Nem állíthatom, hogy naprakész vagyok. Azt tudom, a klub vezetői tapasztaltak, s mindent megtesznek azért, hogy az első osztályban is megállja helyét a csapat. Ha így lesz, egyre több néző látogat majd ki a meccseinkre. Ha sok szurkolót köszönthetünk összecsapásainkon, még több visszaforgatható bevételre teszünk szert, és minden bizonnyal új szponzorok is jelentkeznek nálunk.
    - A fejfájás most kezdődik igazán. De nem azért, |mert sok pezsgőt ittam
    .. mosolyog TÖRÖK JÓZSEF ügyvezető igazgató, aki a lefújás pillanatáig igencsak gond
    terheltnek látszott. - Ilyen tulajdonosok, szurkolók, mint a mieink, megérdemlik, hogy NB
    I-es csapatuk legyen. Folytatjuk a munkát, igyekszünk megteremteni az élvonalhoz szükséges minél jobb feltételeket.
    - Forintosítva?
    - Valamivel több mint 80 millió forint volt a költségvetésünk az NB I. B-ben. Úgy számoltunk, egy osztállyal feljebb legalább 130 millió kellene.
    - Milyen helyezéshez lenne ez elegendő?
    - Azt szeretnénk, ha erős középcsapatnak számítana a Csőszer FC Tatabánya.
    - A játékoskeretet megfelelőnek tartja ehhez a célhoz?
    - Sztárokat biztos, hogy nem igazolunk. A földön fogunk járni továbbra is. Igaz, hogy érdeklődnek csapatok játékosaink iránt, de ezt a társaságot szeretnék együtt tartani.
    - Márkus marad?
    - Újabb egy évre kötöttünk vele szerződést.
    - Nagy Tamás?
    - Neki lejár a szerződése, a napokban ülünk le tárgyalni. Sisa Tiborral is egymás tenyerébe csaptak?
    - Hálát adok Istennek, hogy tavaly vele kötöttünk szerződést. Oroszlánrésze van az aranyéremben, nagyon jó együtt dolgozni a szakvezetővel. Hamarosan tárgyalunk. Bízom abban, hogy további szép sikereket érünk el közösen!

    Forrás: 24 Óra, 2005-05-30