magyarfutball.hu

2003.09.15, "Rudi” már nem játszik tovább
Ha valaki Hrutka János nevét keresi valamelyik csapat összeállításában, feleslegesen fárasztja magát. A futballberkekben Rudinak becézett játékos nincs sem az első osztályban, sem a megye kettőben. A korábbi huszonnégyszeres válogatott, aki a Ferencvárossal három, a német Kaiserslauternnel egy bajnoki címet szerzett, egyszerűen eltűnt a futballtérképről.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.02.03, Hrutka aláírt Kispestre
Hétfőn délelőtt eldőlt: Hrutka János, a Ferencváros labdarúgója Kispestre igazolt. A Bundesligát is megjárt egykori válogatott védő két és fél éves szerződést kötött a piros-fekete klubbal, ám a megállapodás alapján, amennyiben a Kispest kiesik az élvonalból, a centerhalf más egyesületbe távozhat.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.06.23, Hrutka maradna, a Ferencváros mégis eladná
Szerződése szerint visszatért a Ferencvároshoz a tavalyi fél szezont a Vasasnál kölcsönben töltő Hrutka János, ám továbbra sem biztos, hogy marad anyaegyesületében a zöldek válogatott védője.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.02.15, Hrutka János májusig a Vasasé
Az FTC hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a zöld-fehér klub és a Vasas az átigazolási időszak lejárta előtt megegyezett egymással Hrutka János játékjogával kapcsolatban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2000.07.25, Szerződést bontott Hrutka Jánossal az Eintracht Frankfurt
A német labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő Eintracht Frankfurt azonnali hatállyal felbontotta Hrutka János szerződését, akinek a térdét a múlt héten operálták meg Budapesten. Bicskei Bertalan szövetségi kapitány döbbenten értesült a hírről, és az [origo]-nak úgy nyilatkozott, számít a hátvédre a válogatottban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2000.05.26, Hrutka a Frankfurté
Hároméves szerződést írt alá tegnap a szintén a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurthoz Hrutka János, aki eddig a Kaiserslautern hátvédje volt.

...tovább: teljes bejegyzés »