magyarfutball.hu

Argentína Rodríguez Matías (Pablo Podestá 1993.03.29 - )

alias
Matías Rodríguez
Matías Ezequiel Rodríguez
CocoRodriguez
Matyi
nemzetiség
Argentína
életkor
31 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Chacarita Juniors
2013 - 2018. június
Ferencvárosi TC
2018. június 14 - 2020. január
Universidad Católica kölcsönben
2019. január - 2019. december
Cúcuta Deportivo
2020 - 2021
CA Alvarado
2021 - 2023
Chacarita Juniors
2023 -
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
4 elsőosztályú bajnoki

Rodríguez Matías magyar bajnoki mérkőzései:

NB I 2018/2019

# dátum ford. mérkőzés csere lap gól eredmény
1 2018.07.22 1 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK BEcserélve 4 : 1
2 2018.08.11 4 Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC BEcserélve 0 : 2
3 2018.10.20 11 Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC BEcserélve 1 : 0
4 2018.11.24 15 Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good BEcserélve 2 : 0
4 mérkőzés
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.11, 09:29 (szerk.: 2019.01.11, 09:55)
    jajj de mosolygott itt is Csoportkör Pali, mikor leigazoltuk..aztán meccset nem játszott, dehát felelős az persze nincs..csak a szokásos..

    Nem Ő az a játékos, akinek a futógyorsasága még az MB1-es magyar mezőny átlagát sem üti meg? Ha igen, akkor remek igazolás volt, hatalmas gratula a játékosmegfigyelőnek és az igazolást lebonyolító stábnak!

    Szó mi szó, ezt a gyereket utoljára Sényőn láttam játszani, ott vagy nagyon nem ízlett neki a hideg vagy tényleg ennyire gyenge, de az a teljesítmény még az NBIII-as hazai csapatból is kilógott volna és nem felfelé. Súlytalan, lassú, gyenge, a labdával nem is találkozott, mert vagy megjátszhatatlan volt vagy elnyomták. Egy ifiből felhozott tétova fiatal benyomását keltette, akit már majdnem megsajnáltam csak az volt a vicc hogy azok akik tényleg a fiatalok közül voltak fenn meg vele ellentétben odatették magukat.

    Kár, hogy nem láttam játszani...
    Azt sem tudom, jobb vagy bal lábas...

    Ez az uru, argentín vonal az ügyvéd biznisze volt, nem? Ő járta tavaly Dél-Amerikát játékosok után kutatva. Talán valami neki is csurrant-cseppent belőle, ezért ment át Rodriguez a szűrőn.

    Elvileg a Fradi történetének egyik legdràgàbb igazolása.

    Nem, ez így nem igaz.
    Vodafone kolléga már leírta mikor lett volna a legdrágább.

    ha játszott volna 60 meccset és bejutunk a BL-be akkor az lett volna, így még Spirovski és Radó is több volt.

    valamelyik szerki, vagy jól értesült olvtárs elmondaná hogy mi volt az igazi baj vele? miért nem tudott legalább csere lenni mint Csernik? beilleszkedési gondjai voltak? vagy az alap dolgokkal is bajai voltak? ( a videók alapján technikailag rendben volt) mivel úgy is elmegy talán el lehet már mondani hogy mi volt mindkét edzőnknek a problémája vele ? thx

    Kubi szerint nem tudott beilleszkedni...

    fizikai lemaradással érkezett, aztán gondolom amikor lemérték még messze nem volt 100%-os, most meg ezen kell rugózni. simán csak ki akarták tenni a pénz miatt.

    Amikor Csuka kinézte, itthon látatlanban rábólintottak egy másodosztályú játékosra ennyi pénzért ? És Csuka miért nem a jugókra vadászik ? Szóval Kubi, Pali és Doll minden ellenőrzés nélkül rábólintana egy ekkora üzletre ?

    Ez nagyobb blama mint az, hogy Rijekában nem lőttünk kapura.
    A legnagyobb gond az, hogy komolyan elhisszük, hogy találunk argentinában olyan valamire való 25 éves gyereket, akit még nem fedezett fel egy középszar európai csapat sem.

    28 km/h-val futott labda nélkül ami bőven átlag alatti.

    nyilván könnyű lehet úgy játszani, hogy beharangoznak mint valami nagy igazolást meg lehoznak veled 50 anyagot a Fradimédián mint az új 10-es, aztán meg jön egy új ember és még a mezszámot is elveszik, meg egész szezonban nem kapsz lófasz lehetőséget sem. legalább az edzőmeccseket megvárhatták volna, totál gáz ez.

    de még ha lassan is fut, akkor is volt pár meccs, amikor 0 db támadó kp volt a keretben, legalább akkor beállíthatták volna, hogy meggyőződjünk róla mennyire szar. Georgijevic ugyanez. vezeti a szerb góllövőlistát, itt meg a lelátóról nézi a meccset?

    Most komolyan? Ki hitte el, hogy majd az argentin másodosztályból 26 évesen megváltja a világot?

    De, csak közben a csapata kiesett a másodosztályba. Ezután vettük meg. Egyébként nem rossz játékos, csak nem ehhez a stílushoz való, amit például mi is játszunk.

    2 meccsüket megnéztem elejétől a végéig. Ha csak hozzá került a labda, már emelte a kommentátor a hangját.

    https://ulloi129.hu/2019/01/10/rodriguez-ecuadorban-folytatja/
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2678023
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.14, 19:06
    A Ferencvárosban folytatja pályafutását a huszonöt éves argentin középpályás, Matías Rodriguez
    kép
    Labdarúgócsapatunk második nyári igazolása az argentin élvonalban szereplő Chacarita Juniorstól érkező argentin középpályás, Matías Rodriguez.

    Teljes nevén Matías Ezequiel Rodriguez 1993. március 29-én született Pablo Podestá városában.

    Ifista éveit nevelőegyesületében, a Chacarita Juniorsban töltötte, majd 2013 februárjában mutatkozhatott be a felnőtt csapatban egy Godoy Cruz elleni Copa Argentina-mérkőzésen.

    Első idényében a harmadosztályban négy bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, majd a második szezonban biztosította helyét a csapatban: huszonhárom fellépés mellett megszerezte első góljait is, előbb a Flandria, majd a Nueva Chicago ellen.

    2014-ben tizenhat mérkőzésen lépett pályára, csapatával pedig kiharcolták a másodosztályba jutást.

    A Chacarita alapemberként számolt Rodriguezzel, aki a 2016/17-es szezonban húsz találkozón vette ki a részét abból, hogy egy évvel később már az argentin első osztályban, a Primera Divísionban indulhatott csapata.

    A középpályás 2017. szeptember 27-én lépett először pályára az élvonalban, és egy gólja mellett öt gólpasszt is kiosztott a 2017/18-as idényben.

    Rodriguez összesen kilencvenhét bajnoki mérkőzésen kilenc góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Chacarita három év alatt előrelépjen a harmadosztályból az élvonalba. A kupában háromszor kapott lehetőséget, így 100 lejátszott tétmérkőzés után hagyja el anyaegyesületét első külföldi csapatáért.

    Matías Rodriguez posztját tekintve támadó középpályás, a legjobban középen érzi magát, de otthonosan mozog a széleken is. Jobblábas, 175 cm magas és 71 kilogramm.


    http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/argentinabol-igazoltunk/20180614/c/20744