magyarfutball.hu

2014.05.29, Éger László az FTC ellen játssza búcsúmeccsét
Utolsó profi mérkőzését játssza a Ferencváros elleni bajnokin Éger László, az MVM Paks középhátvédje.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.07.12, Paks: Vayer megy, Tököli és Éger viszont marad
Vayer Gábor „létszámfeletti” lett Pakson, a tolnaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc nem számít a játékára. A támadó szabadon távozhat a Paksi FC-től, amely Éger Lászlóval és Tököli Attilával viszont hosszabbított.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.02.14, A Paks edzője és két bástyája is hosszabbított
Szerződést hosszabbított vezetőedzőjével, Kis Károllyal, valamint három játékosával is a Paks, így Éger László, a lehetséges távozóként többször is felmerült Szabó János és a fiatal Bohner Roland is újra elkötelezte magát - írja a klub hivatalos honlapja, a paksifc.hu.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.10.31, Éger már nem játszhat ősszel
Súlyosabb a vártnál Éger László sérülése: két helyen is eltört a járomcsontja, a Paks középhátvédjének. A válogatott hátvéd nem először jár így, négy évvel ezelőtt egy ideig az arcát védő maszkban kellet futballoznia.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.06.08, Éger visszatér Paksra
A labdarúgó Borsodi Ligában 11. helyen zárt Paks csapatában folytatja pályafutását Éger László, aki legutóbb a spanyol bajnokság másodosztályában érdekelt Polideportivo Ejidónál játszott kölcsönben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.07.30, Debrecen: Éger László a spanyol másodosztályba igazol
El Poli Ejido ficha a Eger – indult a legismertebb spanyol lap, a Marca internetes kiadásának egyik szombat esti cikke, amelyből aztán kiderült, hogy Éger László a Segúnda Divisiónban szereplő Poli Ejido csapatában folytathatja pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.01.17, Éger marad a Dunaferrnél
Hiába kötelezte el magát szóban, és írt alá amolyan előszerződést a ZTE csapatával, mivel megkapta elmaradt járandóságát, Éger László úgy döntött, marad a Dunaferr csapatánál.

...tovább: teljes bejegyzés »