magyarfutball.hu

Sopron, Ágfalvi út

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. alias
  1. Vasas-pálya
 3. kapcsolódó stadionok
 4. cím
  9400 Sopron Ágfalvi út 6. Győr-Moson-Sopron megye
   
 5. térkép, megközelítés
 6. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 7. lakosság
  Sopron: 60.528 (2013)
 8. hazai csapat
  -
 9. nézőcsúcs
 10. pálya mérete
 11. talaj típusa
  természetes füves
 12. eredményjelző tábla
  nincs
 13. világítás
  van
 14. futópálya
  van (ismeretlen típus)
 15. átadás éve
 16. nyitómérkőzés
 17. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.09.20, 13:48
  Csütörtökön ünnepélyesen átadták az SC Sopron Ágfalvi úti öltözőépületét és a létesítmény felújított lelátóját.

  „Magyarország Kormánya az egyes kiemelt sportcélú fejlesztési beruházások forrásszükségletének biztosításáról szóló 1801/2016. (XII. 20.) Korm. határozatában mérlegelést nem igénylő támogatási döntésével vissza nem térítendő forrást biztosított az SC Sopronnak, amelynek keretén belül egy kétszintes, 600 nm-es öltözőépület került kialakításra, valamint a füves pálya mellett található régi lelátó is megújult.
  Az átadón az SC Sopron elnöke Csiszár Ákos, a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Sipos Jenő sajtószóvivő, Sopron Megyei Jogú Város képviseletében Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, a Fidesz soproni polgármesterjelöltje mondott ünnepi beszédet, majd Horváth Imre városplébános az ünnepély végén megáldotta az új öltözőépületet. Az ünnepség az SC Sopron valamennyi utánpótláskorú labdarúgója, de természetesen a klub férfi és női felnőtt labdarúgói részvételével zajlott, hangsúlyozva azt, hogy az új épület a teljes, közel 600 főt számláló SC Sopron család otthonául szolgál.

  Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke kiemelte ünnepi beszédében, hogy a soproni Nemes Bau Plusz Kft. által kivitelezett épületben az SC Sopron végre otthonra talált. Beszédében külön köszöntötte az SC Sopron jelenlévő, egykori elnökeit, és kiemelte, hogy egy sportklub múltja nem csak hagyomány, amelyet ápolni kell, hanem egyben kötelezettség is, hogy folyamatosan fejlődjünk. Sipos Jenő, az MLSZ sajtószóvivője a szövetség nevében gratulált a sikeres beruházáshoz, és kiemelte, hogy a létesítmények fejlesztése a labdarúgó szövetség fejlesztési tervének egyik központi része.

  Farkas Ciprián városi tanácsnok hangsúlyozta beszédében, hogy Sopronban számos olyan fejlesztésre és beruházásra került sor, amely a soproni lakosság egészségének megőrzését szolgálja. Horváth Imre városplébános az ünnepség végén megáldotta az öltözőépületet, és beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy a sport egyetemes nyelve túllép a határokon, nyelveken, a faji, vallási vagy ideológiai különbségeken, és képes összekötni embereket.

  Az öltözőépületben 6 db csapatöltöző, edzői és játékvezetői öltöző, gondnoki iroda és szertár, konditerem és rehabilitációs helyiségek segítik a megfelelő szakmai munkát, valamint a mérkőzések és az edzések ideje alatt a szabadtérből megközelíthető WC blokk is kialakításra került, továbbá az SC Sopron klubirodája is itt található. Kulturált kikapcsolódási és szurkolási lehetőséget biztosít a hamarosan nyíló sportbüfé, valamint a füves pálya mellett található, felújított és székekkel ellátott, 350 férőhelyes lelátó. Az SC Sopron valamennyi labdarúgója az ünnepség végén együtt örülhetett az Ágfalvi úti Sportpálya új öltözőépületének és felújított lelátójának” – olvasható a hivatalos sajtóanyagban.

  2019.09.19
  https://www.kisalfold.hu/vezeto-hirek/megujult-az-sc-sopron-letesitmenye-sok-sok-foto-6406419/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.02.21, 12:14
  Javában zajlik az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi út Sporttelep új kerítésének építése! Az SC Sopron jövőbeni tervei között szereplő, az Ágfalvi úti Sporttelepet érintő nagyobb volumenű beruházás vette kezdetét 2018 februárjában. A Sporttelepen jelenleg egy nagyméretű füves és egy műfüves pálya, valamint egy öltöző épület áll játékosaink rendelkezésére. A fejlesztés első lépéseként a Sporttelepet körülvevő kerítés teljes lecserélésének első szakasza zajlik a Sporttelep Bánfalvi út felőli oldalán. – mondta el a helyszínen a sajtó munkatársainak Holpár Péter klubigazgató.

  Hozzátette, ez a részfelújítás kb. 220 méter hosszan valósul meg. Ezt követően még az idei évben megkezdődik a Sporttelep területén egy komplex, modern épület felépítése az egyesület játékosai és dolgozói részére, valamint a füves pálya melletti lelátó rekonstrukciója is a projekt részét képezi. Végezetül pedig befejeződnek az Ágfalvi úti oldal felől is az új kerítés építési munkálatai.

  A klubigazgató kitért arra is, hogy a Lővér krt. 1. szám alatti SVSE Sporttelepen már a korábbi években megépült egy nagy méretű műfüves pálya, melyhez tartozik 4 db konténer öltöző, emellett a füves pályán kialakításra került egy automata öntözőrendszer, valamint a pálya melletti lelátó korszerűsítése is megvalósult. Most pedig az Ágfalvi úti Sporttelepen a sor! Mottónk továbbra is, hogy a sport egészségre nevel! HAJRÁ SOPRON! – zárta szavait Holpár Péter.

  Az SC Sopron 2017 márciusától kapta meg az Ágfalvi úti Sporttelep üzemeltetését. Ettól kezdve az egyesület célja, hogy a Sporttelep teljes felújításával jobb és komfortosabb körülményeket biztosítson az SC Sopron fiatal labdarúgóinak mind a versenysport mind pedig a tömegsportban.

  2018.02.20
   
 3. avatar: fgymat
  2015.12.05, 22:34
   
 4. avatar: pancso
  2013.03.17, 17:15
  Elkészült az Ágfalvi úti sporttelep esti kivilágítása

  A soproni felnőtt és utánpótlás labdarúgók régi vágya valósult meg az Ágfalvi úti Vasas sporttelep labdarúgó pályája világítóberendezésének csütörtök esti (dec. 6-i) átadásával, amely eseményen a város képviseletében Abdai Géza és dr. Simon István alpolgármesterek is megjelentek és méltatták az esemény jelentőségét.

  Eddig, világítás hiányában csak sötétedésig lehetett használni a pályát, ami erősen korlátozta a lehetőségeket. Mostantól a csapatok – elsősorban az utánpótlás korosztályokban – akár este nyolcig is tudnak gyakorolni. Dr. Simon István örömét fejezte ki, hogy korszerűbb feltételek között sportolhatnak ezentúl a soproni focista palánták az Ágfalvi úti pályán.A négy darab 10 méteres oszlopra összesen 14 db 400 W-os lámpa került felszerelésre. A használt világító testeket a GYSEV Zrt-től kaptuk, melyek a műfüves pálya kialakítása során feleslegessé váltak az SVSE sporttelepen. A kábelezést, szerelést, betonozást és az oszlopok felállítását a Sopron Holding Zrt. Sportterületének dolgozói végezték, a szükséges anyagokat – közel 400.000 forint értékben – szintén a holding (azaz a város) finanszírozta.

  Az átadás alkalmával az is elhangzott, hogy egy másik – kevésbé látványos – fejlesztés is folyamatban van az Ágfalvi úti illetve az Anger réti Sporttelepen. A füves pályákon található labdarúgó-kapukat a nemzetközi labdarúgó szövetség által minősített alumínium kapukra fogják cserélni. Ezek, amellett, hogy megfelelnek a legfrissebb előírásoknak, ovális keresztmetszetük miatt, sokkal kevésbé balesetveszélyesek, mint elődeik. Ez a beruházás közel 1 millió forintba került, amelyet a Sopron Holding Zrt. a női válogatott mérkőzésekből és a külföldi csapatok soproni edzőtáborozásaiból származó többlet-bevételeiből finanszírozott.

  forrás: http://www.soproni7.hu/sport/4294.html