magyarfutball.hu

Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, Füves Edzőpálya

 1. cím
 2. térkép, megközelítés
 3. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 4. lakosság
  Kozármisleny: 5.934 (2013)
 5. hazai csapat
  -
 6. nézőcsúcs
 7. pálya mérete
 8. talaj típusa
  természetes füves
 9. eredményjelző tábla
 10. világítás
 11. futópálya
 12. átadás éve
 13. nyitómérkőzés
 14. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Golyó
  2021.09.08, 21:53
  Van egy másik futó fejlesztési project is, a füves edzőpályák kialakítása. Tájékoztatnád erről az olvasóinkat, hogy pontosan mi készül? Hogy áll jelenleg? Mikor vehetik legkorábban birtokba a labdarúgók? Nyilván nemcsak felnőtt, de utánpótlás labdarúgóink is. Mekkora segítség ez a klub életében? Mondhatjuk, hogy újabb mérföldkő?

  Szerintem, ha lehet, ez még komolyabb mérföldkő, borzasztóan fontos lesz. Egyrészt, ahogy írtam, a stadion gyepe nem bír el ennyi edzést, a felnőttek pedig nem mehetnek rá versenyidőszakban a régi műfüves pályáinkra, ezekből mindig azonnal ízületi sérülések adódtak. De ahogy említetted is, ez nem csak, sőt, leginkább nem a felnőtteknek készül. Hiszen végre az idősebb utánpótlás korosztályok is füvön edzhetnek és meccselhetnek majd. A fejlesztés nagyon komoly projekt, költségvetésében a világítás kiépítését is meghaladja, és nagyon sok munkája van vele Feleki Árpádéknak, de mindenki szívügyeként kezeli a klubnál, hogy ismét egy komoly értéket teremtsünk.

  Elkészül majd egy megye 1-es mérkőzésre is alkalmas füves nagypálya világítással, körben labdafogó hálóval, eredményjelzővel, lelátóval. Illetve mellette egy több mint félpályányi füves edzőterület. Ebből könnyen kiszámolható, hogy a nagyjából nyári átadásra szinte megduplázódik a felületeink száma. Ráadásul kiemelném, hogy sportszakmailag borzasztóan fontos lesz a fiatalok számára a füves borítás az egyébként szemre is óriási beruházásban.


  Forrás: http://www.kozarmislenyfc.hu/klopp-utan-szabadon-johet-a-heavy-metal-foci/?fbclid=IwAR075fc-T3vGvWn-IKt-pmikuAUileUW-GVv-_SPnzM7ePOECUY8q1xglJQ
   
 2. avatar: Golyó
  2021.05.06, 20:02
  kép

  Megkezdtük az edzőpálya építését: A kelet-csikósvölgyi, közel tíz éve beépítésre szánt rendezetlen területen a város engedélyével gondozott, zöld, élőfüves sportpálya épül, amelyet egy ligetes sétány választ majd el a pataktól. A támogatást a Kozármisleny Futball Club nyerte el, kifejezetten erre a célra. A pálya a város vagyonát gazdagítja majd, de az építési költségek a labdarúgó klubot terhelik. A város fiataljai sokkal kedvezőbb körülmények között sportolhatnak majd itt a jövőben.


  Forrás: https://www.facebook.com/kozarmislenyfc