magyarfutball.hu

Nagykanizsa, Olajbányász Sporttelep, Műfüves Edzőpálya

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. címkék
 4. cím
 5. térkép, megközelítés
 6. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 7. lakosság
  Nagykanizsa: 49.302 (2012)
 8. hazai csapat
  -
 9. nézőcsúcs
 10. pálya mérete
  105m x 68m
 11. talaj típusa
 12. eredményjelző tábla
 13. világítás
  van
 14. futópálya
  nincs
 15. átadás éve
 16. nyitómérkőzés
 17. kapcsolódó mérkőzések
 18. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.06.04, 09:05
  Felújíthatják az Olajbányász Sporttelep műfüves pályáját

  Megkapta az önkormányzati támogatást, így FC Nagykanizsa is benyújtotta pályázatát a Magyar Labdarúgó Szövetség pályafelújítási forrására. A helyi futballklub a tíz évvel ezelőtt átadott műfüves játékteret szeretné renováltatni.

  2012-ben számos városban, köztük Nagykanizsán is új műfüves futballpályát adott át az MLSZ. Az Olajbányász Sporttelep része azóta minden évszakban központi szerepet tölt be a labdarúgók felkészülésében, és egy évtized alatt meglehetősen elhasználódott. A klub vezetése a pályázattal azt szeretné elérni, hogy az utánpótlás megfelelő körülmények között tudjon készülni a mérkőzéseire.

  – A mi létesítményünkben is ez az egyedüli műfüves pálya, tehát azt lehet mondani, hogy a téli szezonban szinte csak ezt használják a gyerekek. Szerencsére nagyon sok gyerek jár hozzánk, több mint 250 gyereknek biztosítunk sportolási lehetőséget. Mi folyamatosan helyhiánnyal, pályagondokkal küszködünk, ez a pálya is maximálisan ki van használva – nyilatkozta Kovács Tamás, az FC Nagykanizsa elnöke.

  A pályázati kiírás szerint az MLSZ a felújítás kilencven százalékát, mintegy 100 millió forintot fizetné, az összeg maradékát a klubnak, illetve a városnak kell előteremteni. A kérdésben a legutóbbi közgyűlésen szavaztak, és a képviselők egyhangúlag elfogadták az előterjesztést.

  – Kérték az önkormányzat segítségét, amelyet úgy tudunk biztosítani, hogy a 2023. évi költségvetésbe lett tervezve. Remélhetőleg nem lesznek olyan problémák, mint amit ma a Sberbank okozott. S nem fognak olyan kiadások problémát okozni, amelyek a nem kötelező jellegű kiadásokat veszélyeztetnék, akkor ezt a támogatást meg is tudjuk adni, hiszen ezt meg is szavazta a közgyűlés – tájékoztatta stábunkat Gábris Jácint, az OKISB elnöke.

  Amennyiben a pályázat elbírálása kedvező eredményt hoz, akkor akár már a következő évben használatba vehetik a műfüves pályát a labdarúgók.

  2022.06.03
  https://kanizsaujsag.hu/hir/202206/felujithatjak-az-olajbanyasz-sporttelep-mufuves-palyajat
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2012.11.30, 21:16
  Mint felvételeinken látszik, elkészült a régi Bányász pálya helyén az új műfüves pálya, amelynek műszaki átadása jövő pénteken lesz 13 órakor.

  A Magyar Labdarúgó Szövetség nemrég indította el országos pályaépítési programját, melynek célja, hogy minél több új, műfüves nagy- és kispálya épüljön az országban. Az MLSZ programjának részeként a „Bányász pályán” a régi, salakos, nehezen gondozható, leromlott állapotú terület helyén épül közel 100 millió forintos beruházás keretében a létesítmény.

  forrás:
  http://www.kanizsahir.hu/kanizsahir/web/?menu=cikk&id=4882