magyarfutball.hu

Bogács, Bogácsi Sportpálya

 1. 1 felhasználó járt itt.
 2. cím
  Borsod-Abaúj-Zemplén megyehiányzó adat beadása
   
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Bogács: 2.024 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
  nincs
 11. világítás
  nincs
 12. futópálya
  nincs
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: pirospont
  2014.08.04, 13:00 (szerk.: 2014.08.04, 13:00)
  Hazatértek a bogácsi labdarúgók
  A pályaavató mérkőzés szereplői és vendégei a klubház előtt A pályaavató mérkőzés szereplői és vendégei a klubház előtt - © Fotó: K.T.
  Véget ért a Hór-völgyiek albérlete: megyei I. osztályú csapatuk már saját otthonában szerepelhet.

  A felújított és átépített komplexum átadási ünnepségét szombaton délután tartották. Rövid beszédet mondott Tállai András államtitkár-miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, mezőkövesdi klubelnök, Csendesné Farkas Edit polgármester, Sipos Jenő, az MLSZ szóvívője, Balázs András, az MLSZ megyei igazgatóságának társadalmi elnöke – megjelent Sajti Viktor, az MLSZ megyei igazgatója is –, majd Ittes Endre, a Bogácsi Sportkör elnöke hosszú percekig sorolta azokat, akik sokat tettek a gyönyörű környezetben lévő sporttelepért. A több tíz millió forintba kerülő kivitelezés jelentős részét pályázaton teremtették elő, de jelentő összegre rúgott az önkormányzat hozzájárulása is.
  Eredményeikkel „törlesztenek”

  – Pont került a két éves hontalanságunkra – emelte ki a bogácsi egyesület elnöke, majd hozzátette: – Köszönettel tartozunk minden támogatónknak, a segítségüket pedig a reményeink szerinti minél jobb szerepléssel fogjuk majd visszafizetni.

  A pályára lépett együttesek (a Mezőkövesd NB II-es, a Bogács megyei I. osztályú, továbbá a diósgyőri és a bogácsi öregfiúk) már a minden igényt kielégítő klubházban öltöztek és remek talajú gyepen szórakoztatták a település apraját-nagyját. A nézők között volt Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgó csapatát üzemeltető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója, aki elmondta, hogy stadionjukban is végeztek a kivitelezők a pálya áthelyezésével, így bajnoki meccseiket otthon játszhatják majd.

  ÉM-KT

  http://www.boon.hu/hazatertek-a-bogacsi-labdarugok/2610417