magyarfutball.hu

Bogács, Bogácsi Sportpálya

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. cím
  Borsod-Abaúj-Zemplén megyehiányzó adat beadása
   
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Bogács: 2.024 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
  600
  Bogács - MVSC-TS-Hungary 1:1
  1999.04.12
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
  manuális / kézi
 11. világítás
  van
 12. futópálya
  nincs
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: pirospont
  2014.08.04, 13:00 (szerk.: 2014.08.04, 13:00)
  Hazatértek a bogácsi labdarúgók
  A pályaavató mérkőzés szereplői és vendégei a klubház előtt A pályaavató mérkőzés szereplői és vendégei a klubház előtt - © Fotó: K.T.
  Véget ért a Hór-völgyiek albérlete: megyei I. osztályú csapatuk már saját otthonában szerepelhet.

  A felújított és átépített komplexum átadási ünnepségét szombaton délután tartották. Rövid beszédet mondott Tállai András államtitkár-miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, mezőkövesdi klubelnök, Csendesné Farkas Edit polgármester, Sipos Jenő, az MLSZ szóvívője, Balázs András, az MLSZ megyei igazgatóságának társadalmi elnöke – megjelent Sajti Viktor, az MLSZ megyei igazgatója is –, majd Ittes Endre, a Bogácsi Sportkör elnöke hosszú percekig sorolta azokat, akik sokat tettek a gyönyörű környezetben lévő sporttelepért. A több tíz millió forintba kerülő kivitelezés jelentős részét pályázaton teremtették elő, de jelentő összegre rúgott az önkormányzat hozzájárulása is.
  Eredményeikkel „törlesztenek”

  – Pont került a két éves hontalanságunkra – emelte ki a bogácsi egyesület elnöke, majd hozzátette: – Köszönettel tartozunk minden támogatónknak, a segítségüket pedig a reményeink szerinti minél jobb szerepléssel fogjuk majd visszafizetni.

  A pályára lépett együttesek (a Mezőkövesd NB II-es, a Bogács megyei I. osztályú, továbbá a diósgyőri és a bogácsi öregfiúk) már a minden igényt kielégítő klubházban öltöztek és remek talajú gyepen szórakoztatták a település apraját-nagyját. A nézők között volt Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgó csapatát üzemeltető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója, aki elmondta, hogy stadionjukban is végeztek a kivitelezők a pálya áthelyezésével, így bajnoki meccseiket otthon játszhatják majd.

  ÉM-KT

  http://www.boon.hu/hazatertek-a-bogacsi-labdarugok/2610417