magyarfutball.hu

Újfehértó, Újfehértói Sportpálya

 1. kapcsolódó stadionok
 2. cím
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyehiányzó adat beadása
   
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Újfehértó: 12.846 (2014)
 6. hazai csapat
  1. Újfehértó SE

   (2011 - )

  megszűnt / már más pályán játszó
  1. Újfehértó SE (? - 2010)
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
 11. világítás
 12. futópálya
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2021.05.29, 15:43 (szerk.: 2021.05.29, 15:44)
  Sportcentrum épül Újfehértón

  A kormány 841 millió forinttal támogatja a beruházást.

  A Magyar Közlöny május 26-i számában jelent meg a kormányhatározat arról, hogy 841 millió forint állami támogatásból új sportcentrum épülhet Újfehértón. A jó hírt dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő osztotta meg csütörtökön a sajtó képviselőivel, illetve a helyi futballcsapat játékosaival és vezetőivel.

  Indul a második ütem

  – A projekt első üteme már korábban megvalósult, ennek keretében építettük meg a régi kollégium udvarán a rekortán futópályát és a modern kondiparkot.
  Most elkezdődhet a második ütem, ami egy vadonatúj futballpálya és egy közel négyszáz férőhelyes, fedett lelátó kialakítását foglalja magában.

  – Ez egy remek hír és lehetőség a városnak és a futballszerető újfehértóiaknak, illetve az itteni, mozogni vágyó fiataloknak – fogalmazott dr. Simon Miklós, aki hozzátette: a beruházás végére egy bő év alatt tehetnek pontot.

  Dr. Hosszú József, a város polgármestere a Debreceni úti futballpályán megrendezett sajtótájékoztatón kiemelte: végre megszűnhetnek az áldatlan állapotok.
  – Sajnos a 2004/2005-ös bajnokságban előfordult, hogy annyira vizes volt a pályánk, hogy a nád is kinőtt rajta, emiatt nem tudtuk megrendezni az aktuális mérkőzésünket, majd kénytelenek voltunk albérletbe költözni. A mostani körülményeket sem nevezném ideálisnak, ám szerdán megszületett a kormányhatározat az új sportcentrum kialakításáról, így hamarosan jobb körülmények között edzhetnek és játszhatnak futballistáink – mondta dr. Hosszú József, aki korábban az újfehértói egyesület futball-szakosztályának a vezetője is volt.
  Az újfehértói polgármester a beruházás részleteiről elmondta: a 105×68-as pályát alácsövezik, lesz világítás, a fedett lelátó mellett új öltözőkkel és egy kiszolgáló-helyiséggel is gazdagodik a sportcentrum.

  2021.05.27
  https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/sportcentrum-epul-ujfeherton-5098420/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu