magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2022/2023 Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye, I. osztály 4 Újfehértó SE 2 63
2021/2022 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, I. osztály 4 Újfehértó SE 8 44
2020/2021 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, I. osztály 4 Újfehértó SE 3 60

összes eredmény, részletek »

címer: Újfehértó SE

Segítség Felhasználók által beadott adatok

2011.06.20, 21:56 matyika89 színek

részletek »

teljes név
Újfehértó Sportegyesület
Szurkolók
kapcsolódó csapatok
cím
4244 Újfehértó
Debreceni u. 38.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
 
alapítás
1947
klub színei
piros - kék
bajnokság (2023/2024)
névváltozások
 1. Újfehértói EPOSz SE
  ? - 1950
 2. Újfehértói MSzTSE
  1950 - 1951
 3. Újfehértói ÁGSE
  1951 - ?
 4. Újfehértói Traktor
  ? - ?
 5. Újfehértói SE
  ? - ?
 6. Újfehértó FC
  ? - ?
 7. Újfehértó Sportegyesület
  ? - 2010
 8. Újfehértó Sportegyesület-Nagykálló
  2010 - 2011
 9. Újfehértó Sportegyesület
  2011 - ?
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2011.07.01, 23:04
  Hiába az NB III-as ötödik hely, a megyei I. osztályban folytatja a csapat, méghozzá helyi edzővel.(1 hozzászólás)

  A jelek szerint nincs olyan nyár, hogy ne történjenek egetrengető változások az Újfehértó SE-nél. A futballcsapat tavaly megnyerte a megyei I. osztályú bajnokságot, de mivel az NB III-as követelményeknek nem felelt meg a pályája, ezért Nagykállóba költözött, és ÚSE-Nagykálló néven vívta a harmadosztályú mérkőzést.
  Csak kétszer vesztettek

  A szezon olyannyira jól sikerült az újonc számára, hogy mindössze két vereséget szenvedve (mindkettő a Baktalórántháza ellen) az ötödik helyen zárt a Fogarasi Zoltán vezette társulat. A szezon végéhez közeledve mégis gyászos volt a hangulat Fehértón, ahol futballügyekben félreverték a harangokat. Előbb csak szinte biztos volt a hír, hogy a csapat nem tudja vállalni az NB III-at, majd Fogarasi Zoltán edző távozása (Nyírbátorban folytatja) is ezt erősítette meg, mígnem szerda este kimondták az áldást az egyesület vezetői.
  Megint albérletben?

  – A megyei első osztályba nevezünk be – mondta az összejövetel végeredményéről Kranyik István, a futballcsapat technikai vezetője. – Visszaköltözünk Újfehértóra, bár az is meglehet, hogy megint tovább kell állnunk. Pályázatot nyertünk öltözőépítésre, a munkálatok hamarosan meg is kezdődnek, és amennyiben a régi épület helyén jelölik ki az újat, akkor ősszel nem tudunk meccseket rendezni Újfehértón. Ez esetben vagy valamennyi találkozónkat idegenben vagy a hazaiakat a szomszédos Érpatakon rendezzük meg.

  A változások nyilván a csökkentett költségvetés miatt következtek be, így gyanítható, hogy ennek következményeként a játékosállomány összetétele is módosulni fog.
  Kölcsönből vissza

  – Igen, úgy tudjuk Fogarasi Zoltánt jó néhány, akár féltucat játékos is követheti új állomáshelyére, Nyírbátorba – folytatta Kranyik István. – Az ő távozásuk elé nem gördítünk akadályt, kívánjuk nekik és korábbi edzőnknek is, hogy új állomáshelyükön is legalább olyan sikeresek legyenek, mint nálunk voltak. Maradnak a helyi kötődésű futballisták és azok, akiket ide-oda kölcsönadtunk. Számítunk a legutóbb a megye kettes Kálmánházában játszó Osikóczki Istvánra, Kiss Györgyre, Kiss Szabolcsra és Tardi Gáborra, a Nagykállói VSE-től visszavárjuk Csajkó Jánost és akár Szigeti Viktort valamint Káposznyák Mátét is, Téglásról pedig Horváth Gábort. Vannak tehetséges ifistáink is, akik a magasabb osztályú korosztályos bajnokságban a nyolcadik helyen zártak, onnan is szeretnénk öt-hat játékost felvinni az első keretbe. Hogy ki lesz az edző, arról még nem született döntés, de a házon belüli megoldást favorizáljuk.

  Újfehértón tehát már-már megszokták a költözést, amelyből ezúttal is duplán kijut futballistának és szurkolónak egyaránt, hiszen osztályt is vált és a jelek szerint hazai is tér a csapat. A szándék immár az, hogy végleg ott is maradjon.
  Kilenc vagy tíz csapatunk indulása várható

  Július 1-je az NB III-as nevezési határidő. Megkérdeztük az harmadosztályú indulási joggal rendelkező szabolcsi csapatok képviselőit, hogy a pénteki időpontig éltek-e a lehetőséggel. Nos, a tavalyi mezőny tagjai közül a Nagyecsed, a Tiszakanyár, a Kemecse, a Baktalórántháza, a Kótaj, a Tuzsér, az Ibrány és a Tiszalök már el is küldte a papírokat a versenybizottság központjába. A fentiekből kiderül, hogy az Újfehértó SE nem nevez, az újonc Várda SE viszont be fogja nyújtani a papírokat. A kiesők közül Nyírmadán végül úgy döntött az elnökség, hogy felkérés esetén sem vállalja az NB III-at, a megyei I. osztályú Nyírbátor pedig szándéknyilatkozatot nyújtott be az indulásra. Mindez azt jelenti, hogy kilenc vagy tíz szabolcsi csapat lesz ott a harmadosztály rajtjánál.

  - Bodnár Tibor -


  forrás:
  szon.hu
   
 2. avatar: fgymat
  2010.07.26, 10:10
  Nagykállóba költözött az Újfehértó

  Az egyik városban két csapat is szerepel majd, a másik – ideiglenesen – felnőtt labdarúgás nélkül maradt, a fehértóiak ÚSE-Nagykálló néven szerepelnek az NB III-as küzdelemsorozatban.  Fura helyzetbe kerültek az újfehértóiak. A csapat úgy nyerte meg a megyei I. osztályú futballbajnokságot, hogy az elöljárók tudták jól, a magasabb osztályhoz nem adottak a technikai feltételek a városban. Magyarán, az újfehértói pálya mérete és minősége nem teszi lehetővé, hogy azon NB III-as mérkőzéseket játszanak. Mivel az osztályváltáshoz ragaszkodtak az érintettek, megoldás után kellett nézni, aminek eredményeként a csapat Nagykállóban, ÚSE-Nagykálló néven játssza a bajnoki mérkőzéseit. Fontos hangsúlyozni, az utánpótláscsapatok (U16, U19) továbbra is Újfehértón szerepelnek majd.

  A pálya alkalmatlansága miatt kell költözni Újfehértóról

  – A bajnoki cím megszerzése után a bizonytalanság volt nálunk az úr, nem tudtuk, hogy miként teremtjük majd meg a feljebb lépés technikai és anyagi feltételeit – vázolta a helyzete Fogarasi Zoltán, az újfehértói-nagykállóiak edzője. – A bizonytalanság miatt az ünneplésünk sem volt felhőtlen, hiszen tudtuk jól: ha ragaszkodunk az enbé háromhoz a pálya alkalmatlansága miatt költöznünk kell Újfehértóról. A két város közötti jó kapcsolatnak is köszönhető, hogy Nagykállóból az együttműködésre irányuló ajánlatot kaptunk, a megbeszélések eredménye, hogy a következő bajnokságban Kállóban játszuk a mérkőzéseinket, méghozzá ÚSE-Nagykálló néven. A versenybizottság már ezen tények ismeretében fogadta el a nevezésünket. El kell mondjam, nagyon sajnálom a velünk mindig kritikus és mellettünk végig kitartó szurkolóinkat, mert amíg nem rendeződik a pályahelyzet Újfehértón, addig sajnos belátható időn belül nem fognak felnőtt bajnoki mérkőzést látni a városban. Nagykállóban viszont egymást váltják majd a megye kettes és az enbé hármas mérkőzések.

  Fontos technikai kérdés, hogy a fehértóiak Nagykállóban is szombati napokon játsszák majd hazai mérkőzéseiket, hogy minden szempontból kitérjenek a városban „őshonos” másik, a megyei II. osztályban szereplő csapat fellépései elöl. Nemcsak a technikai, a személyi feltételek is meg kellett teremteni a magasabb osztályú szerepléshez, magyarán volt némi mozgás a játékoskeretben is.


  forrás:
  http://www.szon.hu/hirek/sport/nb3/cikk/nagykalloba-koltozott-az-ujfeherto/cn/haon-news-FCUWeb-20100722-1129253802