magyarfutball.hu

  1. [url=http://www.magyarfutball.hu/hu/szemelyek/adatlap/10507]Kasik szögletből szerzett gólja szerepelt a Eurosporton is a hét góljai között. Ebben a szezonban [url=http://www.magyarfutball.hu/hu/szemelyek/adatlap/12773]Szarvas is lőtt egyet szögletből, de nem emlékszem, hogy ki ellen.
  2. életem első idegenbeli meccse :)
  3. Ez volt a zárt kapus meccs? Mert ha igen, akkor ott voltam :)
  4. Sok-sok év után ez volt az első győzelmünk Szolnokon. A különleges alkalomnak megfelelően meg is ünnepeltük a helyi restiben, aztán meg Csabán a Kolbászfesztiválon :)
  5. alig pár hete játszott nálunk a Puskás, minimál pénzért vettük, a meccs után viszont hatalmas pénzért vitte el a Rapid, ahol "hatalmas karriert futott be" :D
  6. 2011.11.01, 16:42 - Békéscsaba, Kórház utca
    az állóhelyet pár éve (talán 8-10-12) felújították, mert addigra már életveszélyesnek mondták a hatóságok...tényleg sokszor mozgott alattunk, amikor még nagy volt a tábor és a lépcsők között ki lehetett látni az utcára :)
    a felújításkor kerültek a be a hátsó, alsó bejáratok is (de ezeket jelenleg nem használják)
    az akkori újságokban pedig azt írták, hogy a felújított lelátó azért kap szélesebb lépcsőket, hogy a következő fázisban oda a székeket is felszerelhessék...azóta is szerelik...mondjuk nekem nem hiányzik onnan semmilyen szék, nem hiszem, hogy végig tudnám nézni ülve a meccseket :)