magyarfutball.hu

  1. Egy vélemény, mely a szurkolói lélekből szólva fején találja a szöget.
    12.128-at ír a sajtó.
    12.128 csinovnyikot, aki a pillanatnyi szórakozásáért cserébe feláldozta az igazi meccshangulatot.
    12.128 kubatovi seggnyalót, aki boldogan, lelki szegénységében megrekedve, tűri a futball teljes elbulvárosodását.
    12.128 elvek, eszmék és erkölcsök nélküli, megvezethető bábot.
  2. 2013.02.17, 18:28 - Budapest, Than Károly SE
    Érdekes címer, hogy jön össze a futballal?
    Lásd a bemutató első részének végét. A csapattagok által kreált becenév a Tank, teljes átiratban a T(ha)ANK(ároly SE).

    Hasonlít az RTK becenevel aszociálható (ReTeK) véletlen egybeeséssel.

    Bár a dolog fordítva is működik. Haladó felvilágosultak már a ´70-es években létrehoztak egy futballklubnak álcázott uniót, a Melegházasságot Támogató Kipa-Viselő Munkásegyletet, az MTK-VM-et.
  3. 2012.08.20, 19:54 - Magyarország - Izrael 2012
    Egyazon téma két változata.

    Bocsánatkérést várnak a magyar szurkolók viselkedése miatt Izraelben

    A magyar hatóságok még mindig nem kértek bocsánatot az Izrael-ellenes és antiszemita incidensek miatt, amelyek az augusztus 15-i izraeli-magyar labdarúgó mérkőzésen történtek Budapesten - írta a Haarec című izraeli napilap.

    Az újság honlapján vasárnap este megjelent írás felidézi, hogy a magyar szurkolók a lelátókról "büdös zsidót" kiáltottak, Mussolinit méltatták, Palesztinát éltették, és az izraeli himnusz elhangzásakor hátat fordítottak a focipályának.

    A The Jerusalem Post is teret szentel internetes felületén a barátságos mérkőzésen történteknek. Megszólaltatja Efraim Zuroffot is, a Szájmon Vazelintál Központ izraeli irodájának igazgatóját, aki szerint a Puskás Ferenc Stadionban történtek egy, az ország egészét sújtó problémára mutatnak rá.

    http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/watch-hungarian-soccer-fans-disrupt-israeli-anthem-with-anti-semitic-slu...
  4. 2010.10.10, 13:24 - Magyarország - San Marino 2010
    Mindez igaz, de valakinek nagyon megéri, hogy meccset rendez ÉS biztosít. A farok csóválja a kutyát!?
  5. 2009.08.11, 21:35 - stadion #14
    Az akadálymentesítés alatt remélhetőleg a Kisteleki-banda számára készülő, fából ácsolt vázak felállítása értendő, amelyekről hurok-alakú kötelek lógnak lefelé.

    Kisteleki és a kapcsolt maf-"lánya" ezen a hétvégén megint 6 klubot büntetett meg a semmiért, mellesleg a telki edzőközpont költségeit még mindig nem hozta nyilvánosságra. Söt, a holnapi magyar-román-meccsel kapcsolatosan megint seggynalásra szólítja fel a drága, mélyen tisztelt, kedves szurkolókat és sportbarátokat, melynek lényege, hogy a románok szidása büntetendő, de amikor a románok szidnak (vernek, gyilkolnak) minket magyarokat, az nem?! A jelenlegi MLSZ-értelmezés szerint az ún. "rasszizmus" csak egy irányba hat!
  6. 2009.05.23, 19:23 - stadion #398
    Vajon miért lett ilyen ez a tábla? Elég megnézni, hogy hol van és kinek a pénzéből lett felállítva (adófizetők). Nem lepődnék meg azon, ha már le lenne "szerződtetve" Lakatos úr (kvantumfizikus) vagy Orsós úr (termodinamika-professzor) és az új táblák már ott sorakoznának a raktárban... Pedig most milyen alacsony a fém felvásárlási ára!
    Ha már ennyire stílustalanul lett meggyalázva az ünnepelt, legalább ne ordítana a tábláról, hogy még csak be sincs betonozva, hanem csavarokkal lett rögzítve, amelyeknek egyik jellemző tulajdonsága, hogy maguktól is meglazulnak és eltünnek.