magyarfutball.hu

Kaposvári Rákóczi FC - Pécsi MFC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
Merkantil Bank NB II, 2020/2021, 36. forduló
játékvezető : Görög Márió
nézőszámok:
 1. nso.hu: 150
 2. pmfc.hu: 150
 3. rakoczifc.hu: 150

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.04.30, 20:41
  Együttesünk a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a Pécsi MFC csapatát fogadja a Rákóczi Stadionban. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapás akár nézők előtt is megrendezhető, ha megtörténik a COVID-19 elleni oltóanyag első dózisának négymilliomodik beadása.

  A jelenleg még hatályban lévő kormányrendelet értelmében vasárnap 17.00 órakor zárt kapuk mögött fogadjuk a Pécsi MFC együttesét a Rákóczi Stadionban, azonban a 2021. április 26.-án megjelent A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendelet módosításáról szóló 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet értelmében visszatérhetnek a nézők a stadionokba. Ehhez az szükséges, hogy megtörténjen a COVID-19 elleni védőoltás első dózisának négymilliomodik beadása.

  Kérjük, hogy regisztráljanak a védőoltása, hogy minél előbb találkozzunk a stadionokban!

  Fontos, hogy a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet életbe lépésekor csak az alábbiakban felsoroltak személyek vehetnék részt sportrendezvényeken:

  A sportrendezvényen nézőként a koronavírus ellen védett személy (védettségi igazolvánnyal rendelkező személy), valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy.
  A sportrendezvényre történő belépéskor a belépőnek igazolnia kell személyi azonosságát, az életkorát, illetve a koronavírus elleni védettségét. A védettség igazolását kizárólag a védettségi igazolvány bemutatásával lehet elfogadni. Ezek hiányában a sportrendezvény szervezője megtagadja a belépést.

  Klubunkra még két hazai mérkőzést vív a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjában. Abban az esetben, ha ezeket nézők előtt lehet megrendezni, úgy kérjük, hogy a szurkolók a szokottnál korábban érkezennek a Rákóczi Stadionba. A belépés meggyorsítása érdekében kérjük, hogy a megváltott belépőjegy mellett a személyi azonosító okmányt és a védettségi igazolványt ellenőrzésre készítsék elő.

  Jegyárak:

  A belépőjegyes egységesen 800 Ft-ba kerülnek. A stadionban bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A stadion kapui a mérkőzés előtt másfél órával, jelen esetben 15.30 órakor nyitnak ki.

  Amennyiben nem történik meg a mérkőzésig a négymilliomodik vakcina beadása, kérjük a szurkolókat, ne induljanak el a mérkőzésre, mert nem léphetnek be a stadionba! Emellett pedig a gyülekezés is tilos, így kérjük, hogy a stadionon kívülről se próbálják megnézni a mérkőzést, ugyanis a szabályok betartását a hatóságok felügyelik.

  A mérkőzésről így sem fognak lemaradni, hiszen a Kapos TV jóvoltából ezúttal is lesz élőképes közvetítés a csatorna YouTube oldalán, amely ide kattintva érhető el. Az élő közvetítés linkjét pedig a Facebook oldalunkon is megosztjuk majd.

  http://rakoczifc.hu/szurkoloi-informaciok-a-pecs-elleni-meccsre/