magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Újpest FC 0 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.15, 10:23 (szerk.: 2019.12.17, 16:19)
    ez vmi tragédia volt....
    Aliji vmi katasztrófa, sztem Tonci jobb nála.
    A cseréink meg, mintha random neveket húzott volna ki egy kalapból.

    Ez minosithetetlen volt, semmi tudatossag, egesz meccsen nyomoztuk a labdat...

    Vadocz lehozatala utan pedig nem maradt olyan jatekos a palyan aki egy tizmeteres passzot vegre tudna hajtani, es sajnos Bano- Szabo 20 perc alatt nem mutatott semmi olyat, amiert erdemes lenne jatszatni..egyetlen pozitivum, hogy nem kaptunk ki, es az, hogy tavasszal visszater Gazdag

    Vadócz volt az egyetlen, aki képes volt előrefelé, minőségi passzt adni. 15 percenként egyet, de akkor is több, mint bárki más. Lecseréli.
    Moutari sebessége jelentett még némi veszélyt, bár sokat nem, mert amikor megcsinált két szép cselt, kipasszolta a labdát taccsra. Õt is lecserélte.
    Az utolsó cserének meg lehozza Kesztyűst, aki egyébként sztem Batik mellett a legjobbunk volt.
    Az, hogy Lanzára, meg Moutarira (később Cipfre) ívelgetünk, vállalhatatlan. Három jó passzunk nem volt. Aliji sztem lehozta a 90 percet jó labdaérintés nélkül, állandóan kicselezték, folyton úton volt, borzasztó teljesítményt nyújtott.

    Én most elküldeném Sanninót. Ez olyan kilátástalan volt, mint Supka utolsó fél éve, csak itt a keret jobb. Egy ék kéne, hogy Lanza jöhessen hátrébb, és többet találkozzon a labdával.

    Tegnap nem voltam elégedett. Mindenki meglehetősen enervált volt, a csapat is és a tábor is. Többet nem tudok írni. Zárjuk le ezt az évet.

    Az MTK pálya lelátójáról én így láttam:
    Szereztünk egy értékes pontot a jobban játszó Újpest ellen.A dobogó eléréséhez igazolni kell két-két minőségi csatárt és középpályást!!

    Kövezzetek meg, de én megértem Sannínót. Nem akart azonnali helyszíni agyvérzést kapni a látottaktól, ezért egy kicsit túlmozgásos lett! Ezek a kutyaütő focit felmutató lilák úgy beszorították a fiúkat, hogy mindegyiknek véresre dörzsölte a háló a hátsó felét! Nyilván nem erről beszélgettek a meccs előt, meg arról se, hogy háromszor (nem négyszer vagy ötször!) nem tudtak egymás után saját emberhez passzolni! Próbáltam megszámolni, hogy hányszor hozzuk ki kirúgásnál a labdát nem elfogadható szinten, hanem úgy egyáltalán. Nulláig jutottam. Csak rugdalta előre szerencsétlen Tujvel, és 10-ből 9,5-ször a liláké lett. Azt is megpróbáltam megszámolni, hogy hányszor járatták meg egy kicsit hátul a labdát a fiúk, hogy legalább egy árnyalatnyit javuljon a labdabirtoklásunk, de ... Nyilván ezeket sem így akarta/kérte Sannínó. Szóval be volt kerítve szerencsétlen, ezért sűrűn kitört a "ketrecéből".
    Jó hír (a gyártónak): a klub megrendelte gyártásra a tavaszi bérleteket. Érdekel egyáltalán valakit?

    Befejezve az epéskedést (ami kijárt a két órányi fagyoskodásért és a látottakért): Azt nem lehetne mondani, hogy nem akartak a srácok, mert nagyon is akartak, ez látható volt. Ennyi a pozitívum. Ja meg talán a védelem, mert végülis kapott gól nélkül lehozták a meccset, és talán még Uzoma.

    Egyszerűen nem hiszem el, hogy szinte ugyanazok a játékosok, akiktől sokkal, de sokkal több focit lehet(ett) látni ennyire dekoncentráltak, és elképzelés nélküliek legyenek. Még szerencse, hogy a lilák teljesen be voltak oltva gól ellen, mert a mezőnyben osztálykülönbség volt produktumban. Nagy lehetőség volt ez, hogy a 4. helyen zárjuk az őszi szezont. Elviekben.

    Supkát mindenki szídta az ívelgetős fociért, pedig akkor még volt egy Eppel vagy egy Danilo a pályán, akikre lehetett is ívelgetni. Most úgy játszunk ívelgetős focit, hogy a két csatárunk két fejjel alacsonyabb, mint az ellenfelek hátvédei. Arról sem vagyok teljesen meggyőződve, hogy ez a Moutari gyerek érti a lesszabály jelentését, mondjuk kb. mindegy, mert ha nincs lesen, akkor is totális labdatemető a csávó.

    Sanninot most kell elkúldeni. Lehet szídni a bírőkat, de akkor sem lehet így viselkedni. Visszaesőként úgy is el fogják tiltani vagy 3 meccsről ami Sötétvár, Kövesd, Fagyi lesz. Ezeket nem biztos, hogy edző nélkül kellene lehoznunk. Az is igaz, hogy csatárok nélkül nem lehet mit kezdeni, elöl mindenképpen erősítés kell.

    Én nálunk is láttam akarást, csak az elképzelés hiányzott. Ahogy már korábban írtátok, simán kaphattunk volna egy nagy ruhát. De legalább koncentrált volt a védekezés leszámítva egy-két hibát. Jó, hogy egy olyan meccsen játszottunk bűn gyengén, ahol nem kaptunk ki a végén. Ezzel a csapattal és némi erősítéssel simán jobbak vagyunk, mint egy Mezőkövesd vagy Felcsút. Lehet ebből második ezzel a csapattal és némi erősítéssel simán jobbak vagyunk, mint egy Mezőkövesd vagy Felcsút. Lehet ebből második harmadik hely, vagy rosszabb esetben negyedik ötödik. De kisülhet ebből egy jó tavasz is akár Sanyi bá val, akár nélküle-harmadik hely, vagy rosszabb esetben negyedik-ötödik. De kisülhet ebből egy jó tavasz is akár Sanyi bá val, akár nélküle.

    Hetek óta nézhetetlen fos a produkció. Középpálya konkrétan egy 0 volt /inkább kettő "00"/ tegnap! Komplett sor csere kellett volna - de sajnos nemhogy sor, de még egy db sem volt. Mit akartunk játszani?! Végig a labdát kerestük. Miért nem játszhat a Szendrei?! Ezt a tegnapi produktumot - látatlanban!- még az Egerszegi is tudta volna!
    Úgy tűnik az N'Goggal nem számolnak. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk vele mit kezdeni, szerintem sokkal több van benne.
    Nagyon hiányzik King, Gazdag és Mézga! Velük sokkal jobbak leszünk. Ezt az AliBit meg el kell felejteni.
    Kell: Eppel, fiatal megfelelő kvalitásu belső védő, 2 értelmes középpályás, és egy jó edző /nem SA!/ Vicc, ahogy a Sanyit kipécézték a bírók, annál csak az nagyobb vicc, hogy még erre sem tud odafigyelni. Pányvázzák ki, vagy vegyenek a decathlonban 1 sokkolós nyakörvet neki, aztán csapassák amikor közelít a határhoz. Ok ezt még önmagában le...., de ez a hetek óta nézhetetlen, EREDMÉNYTELEN valalami... A leghumánusabb egy csere lenne...
    Ha a fentiket nem lépjük/ik/ meg a télen, nem kerülünk feljebb a tabellán. Hírdethetik orrba-szájba a meccseket, bérleteket, nem többen, hanem kevesebben leszünk! Van elég baja mindenkinek a civil életben, nem akar még itt is szenvedni!

    Jókor jön a szünet...
    Át kell gondolni a tulajoknak, hogy lehet-e hiteles 1 olyan edző, aki ezt a teljesen fölös, már-már szánalmas produkciót tolja a ketrecben.
    Miközben a pályán lassan leépült az a kevés játék, ami pár meccsen látszott.
    Az is megér 1 körkérdést a fiúknál, hogy mi a fax az oka ennek a 0 motivációnak ??
    50-60 méteren kísérjük hárman(! Ali,Geri+Banó) az újpestit és senki nem csúszik be, semmi koccolás ?
    LAnza...?
    Ok, hogy kell mellé vki...de ez volt a helyzet azokban a fordulókban is, amikor jobban hajtott és jöttek a helyzetek, gólok is...most már ő is többet alibizik.
    Szóval, mindenki gondolkodjon el, hogy minden adott a profi, tökéletes felkészüléséhez, valószínű egyre több a pénz és mégsem látszik az elszántság... :/
    King/Mézga, Gazdi + Eppel nem kis lökést adhat a csapatnak, de a bevezető kérdéseket meg kell válaszolni, különben mind1 h ki játszik.
    ui.
    persze simán elérhető a dobogó vagy/és a kupa!
    csak ahhoz kell 1 stabilitás a csapatban, a fejekben és főleg az edzőében.
    !Tujvel- Kambi/Batik- Gazdi/Vadócz- Lanza!... megbaxta a Bodri a Hektort, ha 1 ilyen vázra nem lehet jó csapatot építeni!

    Nem hittem, hogy a Paks elleni meccset idén alul tudjuk múlni, de sikerült.
    Sannino meg eddig volt vicces a sárgáival, ez most már ciki, csak égeti a klubot.

    Beszari nyúl játék.5 védő/2 szűrő.Gyalázatos .Aki meg előrukkol azzal a faszsággall,h az nem 5 védő igazából,hanem majd felmegy a kp-ra,az menjen a

    2 szűrő, amiből az egyik nem szűr csak rohangál. Támadópassz nuku, max a hátsó Vaditól, néha Kesztyűtől. Gazdag hiánya egyértelmű. Elől meg Lanza a középcsatár. Ez szépen felteszi az i-re a pontot.
    A védelem pedig ma - Lovriccsal az élen - a youtube-on méltán népszerű2017-es Kispest-falu 4-3-at idézte. Legalább nem rúgták be. Simán benne volt a mai meccsben a 0-3.

    Pár szóban a mérkőzésről :

    egy nézhetetlen szart fost kaptunk, senki nem akart (mert) gólt rúgni. A lilák sokkal jobban odatették magukat, párharcokat megnyerték, helyzeteket dolgoztak ki de ők is hitványak voltak.
    a mérkőzést végignézve megkérném az összes családtagom hogy karácsonyra NE lepjen meg bérlettel !

    A játékosok :

    Tujvel - Köszönjük neki a megszerzett pontot. 7-es
    Uzoma - Ő volt az egyetlen aki hajlandó volt sprintelni, küzdeni.Mindenhova odaért.Nagyon tetszett a játéka. 7-es
    Batik - Hiba nélkül védekezett, de elől nem tudott kaput találni. 6-os
    Kamber - Rutinból lehozta. 6-os.
    Lovrics - Szürkébb volt mint szokott. 5-ös.
    Aliji - Botrányosan dekoncentrált volt.Ész nélkül, fegyelmezetlenül. 3-as
    Vadócz - Ezért a pénzért ez nem teljesítmény. 4-es
    Nagy Geri - Bujkált végig. Rengeteg rossz momentuma volt. 4-es.
    Kesztyűs - Kaput is talált és sok labdát szerzett.Meg voltam vele elégedve. 6-os
    Lanza - Őrlik folyamatosan. Ha lesz végre egy jó centerünk és visszakerül 10-esbe akkor ismét a régi lesz. Ma 5-ös.
    Moutari - Próbálta keresni magának a területeket.Igykezett sokat futni.Helyzetbe nem került. 5-ös.

    A cserék :
    Banó - Igyekezett de a védekezés lekötötte így nem tudott szervezni előrefelé.5-ös.
    Cipf - Pár perc jutott neki. A 90. percben az öreg (és teljes meccsen pályán lévő) Lanzafame nagyobb vehemenciával támadott le és sprintelt mint ez a 6 perce beállt fiatal. 3-as.
    Kukocs - Minek cserélik be 1 percre ??

    Összességében :
    Az ősz a csapat szemszögéből : jópár nézhetetlen, botrányosan roszs meccs. Lassúak vagyunk.Minden csapat gyorsabb, erőszakosabb nálunk. A jó nevekből álló Vadócz-Nagy Geri-Kesztyűs középpályás tengely egész ősszel 0 ( azaz nulla!!) gólt rúgott.
    Kapusunk jó, védelem öreg de stabil. Csatárok kevesen vannak de elfogadható nívó. A középpályán vérfrissítés kell 2-3 erőszakos gyors technikás sokat futó játékos kell.

    Az ősz az összes csapat szemszögéből : Egy szar, fos , ürülék az egész NB1. Nézhetetlen összecsapásokkal, szemtelen bundameccsekkel. Elképzelés nélküli játékkal. Buta, ostoba játékosokkal akik nem képesek gondolkodni a pályán. Ha megnézünk egy szlovák vagy román bajnokságot, ott minden labdának szeme van, felépített támadások, pontos kapuralövések, szép kulcspasszok....és mindezt kevesebb pénzért.
    Bármely meccs megnézése felér egy büntetéssel. Mintha lassított felvételt látna az ember, a lassú tempóban össze-vissza vagdalkozás.
    Már nem is a Détári korszakot sírom vissza, hanem az Illés-Sallói-Dvéri generációra is vágyakozva tekintek vissza.
    Fuck !

    A meccs végére már teljesen elgémberedett a lábam és csak ernyedten konstatáltam, hogy a Kukocs-Cipf duónak kéne gólt lőnie.

    A védelem mindent elkövetett, hogy a közelgő Szilveszterre való tekintettel gólt rúgasson a lilákkal. Előrejátékban volt tíz jó percünk az első félidő végén, ha jól emlékszem a kaput akkor sem találtuk el.

    Beppéről: biztosan utazik rá a kretén játékvezetői kar, de vehetné ő is a lapot, mert ez így már nagyon gáz.

    Remélem igazak a pletykák Marci érkezéséről, úgy kéne nekünk, mint egy falat kenyér. Lanza nem a klasszikus középcsatár, Moutari sem, N'Gog meg...

    Bosszant az utolsó három emccs, mert simán dobogón telelhetnénk, tavasszal (izé, januárban)meg kezdünk a Fradi-Vidi-Kövesd trióval. Az olajmunkásokat nem szokásunk verni, ahogy a Fradit sem nagyon verjük a Grupiban (sőt).

    Amikor a végén Kukettó visszafejelte tán Banó-Szabónak, aki odapasszolta az első lilának, majd a jó horvát csóválta a fejét, mindent elmondott a meccsről.

    http://csak.taccs.hu/2019/12/14/egy-biro-ma-belefuj-a-sipjaba/
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=633b815e100fd3c1e66ac0cb4adb7cc1
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.15, 10:22 (szerk.: 2019.12.15, 16:19)
    Ismét jobbak voltunk, de ismét nem tudtunk nyerni. A meccs legalább háromnegyedében domináltunk, hiába hajtogatta a dagadt riporter (aki valamiért nem tudja Obinnát, Obinnának nevezni, gondolom nála a Pelé is Nascimento volt következetesen, tudálékos faszfej), hogy ugyanazt nyújtotta a két csapat. Sokszor át sem tudták lépni a félpályát negyedórákig. Még a Honvédos Kamber (ha jól mondom), nyilatkozott a tv-ben a legkorrektebbül. Valami olyasmit, örülnek az egy pontnak.

    A Honvéd ultráit irigylem (bár fele olyan jók lennének a mieink), de nem kellene átvenniük, a makik fasszópózását. Találjanak ki valami új fasszopózászerűt (mintha hallottam volna, az rendben volt) mert így néha, nagyon maki fiókultráknak hatnak.

    Én a Szakálynak több lehetőséget adnék.

    Egy csatár valóban nem ártaná, mert tegnap azon járt az agyam miért nem cserél a mester, aztán ránéztem a kispadra és megvilágosodtam. Az sem lenne rossz ha jönne valaki akinek az ívelései emberhez mennek, mert ez így néha egy tragikomédia.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155&token=4f40bcb633c135da410ac95457a1f22d
     
  3. avatar: fgymat
    2019.12.14, 21:29
    A 61. percben Giuseppe Sannino-t, a Budapest Honvéd edzőjét, második sárga lappal kiállította a játékvezető.