magyarfutball.hu

Vasas FC - Mezőkövesd Zsóry FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vasas FC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.22, 15:54
    Vida labat is jol szetbaszta, azert rugta 20 meterrel fole a szabadot mintbegy reszeg komuves a Palatinuson. Meg megtiltotta a sracoknak hogy egy rohadt kenyszeritot meg tudjanak csinalni normalisan. Es meg sorolhatnam.

    Edzovel, edzo nelkul, ez harmadosztaly.

    Ha a Kovesd nem a dontetlenert jon, romma verhettek volna. Ott szopattak egy-egyben ahol es ahogy akartak. Gergo es James hozta az ikszet.

    Ilyen szánalmasan szar fos nulla meccset már rég láttam . . . Pedig én alapvetően optimista vagyok, de mindkét csapat megérdemelten fog kiesni a picsába .

    Edzőnk elmesélhetné, mi is volt a mára kidolgozott taktikája.

    Azon túl, hogy 'basszuk előre a labdát, oszt maj' lesz valami'

    Te nézted ezt a meccset? Ez valami kegyetlen gyenge teljesítmény volt.

    Láthatóan a 'jajj, csak ki ne kapjunk' jegyében telt, ami némi szerencsével sikerült, de a bent maradáshoz győzelekre van szükség, sajnos döntetlenekkel nem lehet bent maradni.

    S ez a mai pont egy győzhető meccs lett volna egy nagyon gyengécske ellenfél ellen. Nyilván Debrecenben ismét a 'ki ne kapjunk, jó az x is' taktika következik...de kit fogunk tudni mi legyőzni?

    Hát a Pavlov hívők megint láthatták, hogy bizony mintha pályán sem lenne!

    A legnagyobb hátrányunk, hogy még a kispadra sem tudunk megfelelő számú játékost ültetni...

    Nem a védekezésünkön múlott, de a Mezőkövesd nem is túlzottan erőlködött.

    A második félidőben volt pár perc a 70. körül, amikor úgy alakultak a dolgok a pályán, hogy mindenki el kezdett reménykedni, ám ez csak fellángolás volt.

    Lassúk vagyunk fejben és fizikálisan is ehhez a játékhoz, minimális veszélyt (sem) jelentünk az ellenfeleinkre.

    Vida szabadrúgása az jól összegezte a helyzetünket.

    Megmondom őszintén több szurkolóra számítottam a helyszínen, de akik ott voltak, biztos nem ezért fáradtak ki a helyszínre, rajtuk nem múlott.

    Kuttor Attilát ismerem 16 éves (NBII-es ifista) kora óta. Játékosként és edzőként is egy kemény, szorgalmas és céltudatos munkás ember volt, de semmi rendkívüli. Döntetlenért jött Pestre, látszott, hogy nem is akarják rendesen végig vinni a kontráikat, fő a biztonság, részéről a cél teljesítve! Ettől függetlenül volt három nagy helyzetük, a 17. percben nem is értem hogyan tudták kihagyni azt a ziccert! Ahogy írtad is mi a 70-80. perc között kb. 10 percre pörögtünk föl sorozatban helyzeteket kialakítva, de ez az összességet nézve kevés volt.

    Hiba volt Pavlovot játszatni. Játszik helyette Szivacski-Akkor Egerszegi be tudott volna menni középre, Barczi meg előre az ő helyére.De így se Egerszegi se Barczi nem tudott hozzá tenni semmit.Pavlov meg szar volt. Egy rossz döntés ennyit jelentett.

    Nem elvitatva Bognár képességeit de, az irányító kérdést hagyjuk már. A Kövesd 3-5-1-1-et, de inkább 5-3-1-1-et játszott, Bognár az ék mögött, szinte kötetlenül, minimális futómennyiséggel. Mi 3-4-3-at, Berecz belső középpályán nem kevés védekező feladattal, tekintve, hogy a két szélre is állandóan figyelni kell, lévén átjáróház (Egér, Moha). Amúgy ma ő is halvány volt. Viszint Kuttor megtalálta azt a pozíciót, ami fekszik Bognárnak. (Belső középpályán nem használható, védekezése nulla).

    Ami viszont idegesít, hogy Bognárt az első visszahúzós csele után miért nem rakjuk ki a salakra, udvariasan kísérgetjük, két odalépés után ő sem villogott volna.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138