magyarfutball.hu

Vasas FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
 1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.18, 09:58
  Ezután a meccs után pszichológushoz kell küldeni a labdát.

  De legalább a három pont megvan.

  Szegény Hajdú B. nem tudta már, hogy üljön, hátradőlt, jobbra dőlt, balra dőlt, nagyokat ásítozott, végül már csak röhögött velünk együtt. smiley

  Mikor a Hali játékos úgy adta be jobbról, teljes erőből, hogy a benti csatárok alig bírtak elmenekülni a labda elől, nehogy agyonüsse őket, már ő sem bírta tovább.

  Olyan a kozeppalyank , mint egy rosszul meghuzott nyereg.. Vagy , tulsagossan elore , vagy tulsagossan hatra csuszik.. Egyszruen hianyzik a kozep.. A Vida- Berecz tandem tengely torott.. Gaal jol jatszott , bar a vegen csak at kellett volna emelnie az "oreg mackon" a labdat. O a nehezebbett valasztotta.. Benes es Kamenar aldas , hogy vannaksmiley

  Jamesnek volt sok jó közbelépése még, időnként Hangya tetszett, meg szép volt a gól.

  Kb ennyi volt ma.

  Szerintem a védelem ma rendben volt, Benest nem lehetett fejjel megverni, James pedig tanárian söprögetett. De aztán ennyi. Középen nyak magasságban mennek a passzok, előre játék gyenge. Érződött még nagyon az az 5-ös.

  Benes minden párbaját egy kicsi kontakttal kezdi. Tanár ahogy megbillenti az ellent smiley

  Nagyon gyenge volt az ellenfél is

  Nekik is volt egy ziccerük, meg két kapuralövésük szabadrúgásból, s ennyi.

  Meccsel kapcsolatban annyit hogy elég halvány produkció volt mind a kettö csapat részéröl, de mivel ezt a játékot gólra játszák és van egy Gaál Bálint ( aki ugye nem kellett Szombathelyen), megérdemelt Vasas siker született amihez gratulálok!

  Most annyival is jobbak vagyubk mint tavaly, ha kiesik valaki a baloldali védelemből nem kell már pánikolni, mint tavaly. Pont a Haladás ellen szintén nem volt Ristevski akkor Debreceni pótolta és meg is lett az eredménye.

  Amúgy meg mintha nem lenne valami rendben a fejekben, rendre reklamálásokért kapunk sárgákat, idegesek, feszültek a játékosok.

  Érdekes, hogy Remilit nem említitek a jók között, pedig szerintem agilitásával,golpasszával ( ha jól emlékszem) kulcsszerepe volt a győzelemben.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.27, 21:24
  Az MLSZ Versenybizottságának határozata alapján, október 17-én, kedden, 18 órakor kerül megrendezésre a szeptember 23-án félbeszakadt, Haladás elleni bajnoki mérkőzésünk.

  Mint ismert, a Szusza-stadion villanyvilágításának meghibásodása miatt a játékvezető a 21. percben beszüntette a találkozót.

  http://www.vasasfc.hu/hirek/megvan_a_haladas_elleni_meccsunk_idopontja-2760
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.23, 20:14
  Félbeszakadt a Haladás elleni mérkőzésünk

  Csak 21 percig tartott a Haladás elleni mérkőzésünk az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

  Mi kezdtünk jobban, de az első helyzet a Haladás előtt adódott: a 17. percben Ramos egy csel után hat méterről az oldalhálóba gurított. Hangya révén veszélyeztettünk, de éles szögből leadott lövése elzúgott a kapu mellett, majd Risetvski kapufáját követően James próbálkozását védte Király.

  A 22. percben elment a világítás a Szusza stadionban és mivel egy óra várakozás után sem tért vissza, Vad II játékvezető lefújta a találkozót. A mérkőzést egy későbbi időpontban rendezik majd meg, természetesen a teljes meccset le kell játszani.

  http://www.vasasfc.hu/hirek/felbeszakadt_a_haladas_elleni_merkozesunk-2753