magyarfutball.hu

FC Midtjylland - Ferencvárosi TC 3 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Herning, Arena Herning
játékvezető : Ulusoy Alper (Törökország)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 5.413

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.21, 21:11
    Thomas Doll: Sajnos ez a realitás. Erősebb ellenféllel találkoztunk, és nem tudtunk bravúrt elérni. Az első meccs első félidejében jól játszottunk, de otthon is túl sok hibát követtünk el. A mai meccsen is volt esélyünk legalább döntetlent elérni, de ez sem sikerült. Sokan jól küzdöttek, de sajnos nekünk itt véget ért az európai kaland.

    Jess Thorup: – A jobb csapat jutott tovább, ugye?
    – Ezzel egyet kell értenem, és nem csak a ma látottak alapján. A két mérkőzés összképe is azt mutatta: jobbak, egységesebbek vagyunk, mint a Ferencváros. Abba ugyanakkor nem szeretnék belemenni, hogy ha nincs az első találkozón a kiállítás és a tizenegyes, mi minden alakulhatott volna másképpen. Végül könnyedén jutottunk tovább.

    – Elégedett volt a csapatával?
    – Jó teljesítményt nyújtottunk. Mentünk előre, holott arra számítottam, hogy a magyar együttes nekünk ront. Az összeállítás alapján úgy láttam, hogy vendégeink támadólag szeretnének fellépni, hiszen két magas csatárt is előrevezényeltek, igazi veszélyt mégsem jelentettek a kapunkra.

    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-ez-a-realitas-es-ez-az-egesz-magyar-klubfutballra-igaz-doll-2581805
    http://ulloi129.hu/2017/07/20/doll-sajnos-ez-a-realitas/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.21, 21:08 (szerk.: 2017.07.21, 22:11)
    Szerintem a jatekosok sokkal jobbak, mint az eredmenyek. Nem a helyukon jatszanak, nem azok jatszanak, akiknek kellene, nem jo felfogasban, nincs B-terv (pl az elso meccsen a kiallitas utanra), az elso emelkedon lefullad a rendszer. Es most meg legalabb egy evig ugyanez lesz.

    Ha szeretjük hangoztatni, hogy profik vagyunk és ez a futball egy üzlet, akkor azt is látni kellene, hogy megbuktunk, nem először nemzetközileg. Itt valakinek mennie kell. Leinkább annak aki szerint nem kellett volna még középső védőt venni, függetlenül, hogy Otigba jött. Batikban bíztak??? Komolytalan.

    Batikban joggal bíztak. Azt már kevésbé látom indokoltnak hogy Lovrencsiccsel és Botkával ki lett pipálva a szélső védelem, Nandoval és Gerával a belső középpálya.

    Egy normális csapat kerete 26-27 fő. Hat sérült és két eltiltott persze mindenkinek rosszul jön, de ekkora keretnél nem fordulhat elő, hogy nem tudunk rendesen kiállni, mint mi ma.

    Sokéves tapasztalatok ellenére is botrányos az átigazolási időszakunk. Elrettentő dolog, hogy létszámban se vagyunk elegen, ehhez hozzájárul, hogy három nyugdíjasunk van,- a fiataljaink meg szinte meccset sem játszottak.
    Szakma: nincsenek kidolgozott szituációk szabadrúgás, szöglet variációink. Az előreívelt, lőtt labdák vagy elakadnak, vagy nem érnek célba. Semmi elképzelés, koncepció nincs, minden esetleges.
    Doll rettenetes hibája, hogy focizni próbál tanítani huszonéves játékosokat, és nm az alapelemekre építi a csapatjátékot,- ami e-miatt esetleges.
    Jó magyarosan: úgy focizunk: ahogy esik, úgy puffan.
    Elnézést kérek, ha hosszú voltam, de irritál az elképzelés nélküli, vagy másképpen fogalmazva "fazon" nélküli játék.
    A Fradinak volt egy stílusa, a megalkuvás nélküli támadójáték. Ez tűnt el, ezt szeretnénk visszakapni.

    Valószínűleg így is úgy is kiestünk volna, de ez a meccs otthon lett elbaszva, amikor 2-1 után Doll nem Priskin helyett hozta be Batikot és erősítette meg a védelmet. Így kettős emberhátrányban voltunk jó ideig... Persze ez már csak fikció sajnos.

    7-et is kaphattunk volna, de szerinte, volt esélyünk az egálra...
    Her Kókler

    Lovrencsicset jobbhátvédként nagyon elkúrjuk. Szegényen minden értelemsebb csapat ellen látni, amikor támad, hogy már totál nincs benne meg a rutin, hogy támadóként hogy kell gondot okozni a védőknek. Bizonytalan, rossz döntésket választ és Dollt nem érdekli, folyamatosan szenvedteti, majd amikor megszabadulunk tőle, kijelentjük, hogy nem hozta, amit elvártunk tőle.

    Amúgy, ha egy csapat szarrá fut minket, akkor nem a felkészítésben van a hiba ? Mi miért nem tudunk futni 3 meccs után ?

    Ez megint vezetőség, szakmai stáb hibája. Ami ma történt, azzal toálisan nevetség átrgyává tettek minket. Gera középhátvéd, Csernik meg kezd az európa ligában, természetsen ott sem a posztján, nem, balhátvédként. És a maradék 6 játékosból, aki a középpályát és a támadósort alkotja, 5 támadó....

    Sajnos nem tortént nagy meglepetés,mint amit vártunk!Azt látni,hogy csatárunk továbbra sincs,remélem igazak a hírek h még oda is keresunk embert!Csernik nb2 focista semmi keresnivalója a fradiba,bár tudom h nem balhátvéd a posztja!Megint egy ujabb sérult,makik ellen csak ki tudunk állni...Hajrá
    Fradi

    ez a meccs múlt héten elment, ma csak a megalázás ellen küzdöttünk. Nem azonos helyzet.

    Nem a 90-es években vagyunk, hogy egy bravúr elég.
    Minimum a Videoton Sousa-féle antifutballja kéne, amit itt senki nem fogad el, inkább az edző fejét követeljük.

    Nem bántok senkit a csapatból. Szerintem kihozták azt amit lehetett.
    1 védővel, csatárok nélkül nem lehet futballozni.
    Azt, hogy aki egészséges ,miért nem nevezték? Jó lenne egy indoklás.
    Egy dolog bántó, Lovrere G. jobb védőben....borzalom. Szerintem egy jó döntése nem volt.

    Engem meg priskin játéka bánt de nagyon

    sérülten vállalta.

    A hazai meccsen ment el, ez egyértelmű. Függetlenül attól, hogy ma sanszunk se volt. Ha itthon győzünk, egész más taktikával megyünk ki. Meg persze a sérülés hullám. Ami felróható, hogy nrm ilyenkor kellene nekieállni csapatot építeni, ráadásul a padunk is ritka rövid. Ha összeáll a csapat, jön még 1-2 spiler, akkor jók leszünk. Kell egy masszív gerinc és folytonosság. Akkor végre elerhetünk valamit. A hazai meccs első félidejéből kell merítkezni. Hajrá FERENCVÁROS!

    Értem amúgy, hogy mindent a csapat érdeknek rendelünk alá, de egy kis önkritika a játékostól, vagy az edzőtől egy kis józanság...hát Gera Zoli ma úgy leégette magát, hogy ahogy van. Milyen idióta edző az, aki ilyet talál ki és Gerában 38 évesen nincs annyi, hogy nemet mondjon? Cserniki magasságokban járt ma Zoli.

    Gera elvileg rutinos, labdabiztos játékos,aki életében kb. minden poszton játszott. Nem az ő hibája, hogy ez a helyzet eloallt. A golokban viszont nyilván benne volt, én is középhátvédet játszok, tudom, hogy megy ez.

    Semmi meglepetés nem ért így a két meccs után. Hogyan is érhetett volna, minderre számítani lehetett a Zeljeznicar, Sliema és a Partizani után.
    Az egyedüli meglepetés az az első félidő volt a kiállításig.

    Ezek a dánok tudnak focizni, ez kétségtelen, de rendkívül bunkó módon szabálytalankodnak. Ha ez a nemzetközi trend, akkor a játékvezetők felelőssége igen nagy: engedik ezt a ketrecharcos stílust, vagy meggátolják a vétlenek védelmében..

    Csernik analfabéta? Hát nem tudom. 19 évesen úgy, hogy a BLSZ 2-ben tolta nem rég és messze nem a posztján játszott, ahogy írod is, nem lógott ki...és mellesleg Gera után a második legtechnikásabb játékos a keretben. Csak éppen kezdetni kéne és a posztján. 10 percekkel nem lehet mit csinálni. Vagy kölcsön kéne adni...

    A csapat tényleg korrektül küzdött, ezzel nekem sincs gondom.
    A baj azzal van, hogy a csapat hiába tesz meg mindent a pályán, ha az edző szétcseszi az egészet a "taktikájával"

    Milyen taktikát lehet felepiteni a mai csapatra? Ahol Csernik a balhatved, a végén meg olyan gólt kapunk, hogy a középhátvédeink mögött a saját térfelén veszi át a labdát a csatár (nem mellesleg azt, amit mi adtunk el)?

    Ez a mai egy küzdő iparos brigád volt, helyenként jó játékkal, és rengeteg üres poszttal.

    illő lenne az utánpótlásunkban 4 év legalább egy darab (nyilván nem egy, de eddig egy se sikerült) mb1re alkalmas balhatvedet/csatárt kinevelni. De még ez se sikerült az agyonajnározott Lipcseig-Dragoner, stb. társaságnak. Ezért kell arról beszélgetni a fórumon, hogy miért nem nevezik a remek képességű Sternberg nevű munkavállónkat a dán meccsre...

    A csapatepites a nevelesnel meg az egységes jatekfilozofia kialakításanal kezdődik, nem annal, hogy Ramirezeket hozunk ide.

    Ami mindenképpen pozitívum, hogy a hallhatatlan csoport legyen szó Dániáról, kispestről vagy éppen a Grupiról, pont ugyanakkora létszámmal képviselteti magát. Európa egyik legegységesebb csoportjának tűnnek...

    nehéz szavakat találni ilyen szintű dilettantizmusra, mint ami a klubnál uralkodik jelenleg.
    van egy szemmel láthatólag pszichésen összeomlott, egyébként is (az európai szinthez) kevés szaktudással bíró vezetőedzőnk, a szakmai koncepcióért (muhhahha) meg egy testnevelésből felmentett nagyképű hájas bohóc felel.
    4. kupaszezonja volt az ndk-snak, egyszer nem sikerült 2 kört menni, 5 éve mentett meg gábor mindannyinukat, ez idő alatt oda sikerült eljutni, hogy az európai középmezőny aljához tartozó dán csapat 7-et rúgva, gond nélkül üt ki minket júliusban az el elő-előselejtezőjében.
    taps, baszdmeg.
    hol máshol tűrnék meg ezt a teljesítményt a világon?
    max félamatőr csapatoknál, ahol a seggüket verik a földhöz, ha nemzetközi meccseket játszhatnak, mi viszont 20 éve európa 16 legjobb csapata között jártunk.
    ha már úgyis loptok, és a világ szerencsésebb felén nem állnak veletek szóba, legalább csináljatok cirkuszt, kérdezzétek meg az illiberális, nem kevésbé korrupt ukrán meg kazah maffiózó haverjaitokat, hogy hogyan kell legalább a kibaszott európai középszintet elérni, ha már ahhoz nincs gerinc bennetek, hogy eltakarodjatok az anyátokba a Ferencvárosnak még a környékéről is.

    Dibusznak megköszönhetjük, hogy nem lett kiütés a vége. Igazából az volt a csoda, hogy rúgtunk gólt, bár ez már csak akkor következett be, miután a dánok elkezdtek spórolni a következő meccsükre.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    http://ulloi129.hu/2017/07/20/elo-az-fc-midtjylland-elleni-el-selejtezorol-2/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.20, 17:14
    A mérkőzés helyszíne: