magyarfutball.hu

Pécsi Mecsek FC - Ferencvárosi TC II 0 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.12, 09:43
    A hangulat az NB1-es időket idézte, mindkét tábor jól tolta. Volt piró bőven. Ilyennek kéne lennie minden meccsnek! smiley

    A mérkőzés az elején olyan semmilyen volt, a végén lett izgalmas (láthatóan nagyon elfáradt a zöld-fehér csapat), de sajnos nem játszottunk jól és ezt nem is tudtuk kihasználni. Mindenesetre a kezdéskor még kiegyeztem volna egy döntetlennel, a végén meg bosszankodtam, hogy miért nem nyertünk.

    A büfésfőnök (psn-es ember) anyukáját innét is üdvözlöm (a keletin egy büfé volt nyitva 2 dolgozóval), nem is értem mit hittek? Nem fog inni a kilátogató 5-6 ezer ember? Szégyen. Amatörizmus=psnzrt.


    A hangulat hatalmas volt, mind2 tábor kitett magáért, a meccs pocsék voltsmiley

    PMFC - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018204
     
  2. avatar: Golyó
    2016.08.30, 20:55
    Biztosan több ezren szurkolnak majd a PMFC–Fradin

    Egy ideje lehet már arról hallani, hogy az amúgy is mindig különleges Pécs–Fradi ezúttal a szokásosnál is színesebb, érdekesebb lesz. A fővárosi zöld-fehérek szurkolói csoportjai ugyanis a PMFC elleni idegenbeli bajnokin szeretnék azt megismételni, amit március 13-án, Csepelen összehoztak: akkor több mint tízezren voltak a lelátón (a pontos adat: 10125), s bizony még az is beleborzongott a csodálatos, nem mindennapi látványba, futballhangulatba, aki csak a videomegosztókon látta a történteket. Volt ott minden, ami egy igazi labdarúgómeccs velejárója (kellene, hogy legyen), éneklés, szurkolás, némi pirotechnika, zászlók. Egyvalami nem volt: balhé. És a fradistáknak éppen ez a céljuk, az ilyen megmozdulásokkal akarják jelezni, hogy tudnak ők békésen is szurkolni, s kár őket távol tartani saját csapatuktól, klubjuktól – mint ismert, jó ideje nem látogatják a Ferencváros mérkőzéseit, így tiltakozva a vénaszkenneres beléptetés, valamint az elnök, Kubatov Gábor ellen.

    Bár felröppentek olyan hírek, miszerint több ezres ferencvárosi szurkolósereg jöhet Pécsre, ez nem valószínű. Már csak abból a prózai okból kifolyólag sem, hogy a fradisták is tudják, a pécsi stadion befogadóképessége mindössze közel hétezer fő, ebből a vendégdrukkerek számára fenntartott részre körülbelül ezren–ezeregyszázan férnek be. Lapunk kérdésére a zöld-fehér szurkolók részéről megerősítették, hogy mintegy nyolcszáz belépőt vásároltak meg előzetesen a meccsre, vagyis a fővárosból érkezőkkel és a hozzájuk Pécsett csatlakozókkal együtt a vendégszektor biztosan csordultig tele lesz. Ugyanakkor hozzátették, ha van rá lehetőség, bizony jönnének többen is.

    De erre nem lesz lehetőség. Lapunk információja szerint ugyanis a PMFC-t működtető PSN Zrt.-nél úgy döntöttek, ezen a mérkőzésen is csak a vendégszektor áll a vendégdrukkerek rendelkezésére – nem vállalják azt a nem kevés macerát (engedélyeztetés), amit a több ferencvárosi szurkoló beengedése megkövetelne.

    A hangulat így is biztosan felejthetetlen lesz, hiszen az egyik oldalon, az eredményjelző alatt ezer fradista buzdítja majd a Lipcsei Péter által irányított zöld-fehér csapatot, s stadion északi részén, valamint a B-közép szektorában pedig legalább két–háromezer pécsi hajtja Márton Gábor együttesét. Reméljük, a győzelembe!

    „Újra együtt lesz a Tábor!”

    A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport a következőképp fogalmaz a PMFC–Ferencváros II. bajnokival kapcsolatban: „PÉCSI FUTBALLÜNNEP! Szurkolótársaink! Mondtuk, ha idén nem lesz Csepel, lesz helyette más! A következő állomás, ahol találkozunk, Pécsen lesz. Ismét a második csapat mérkőzésére látogatunk ki, amely szeptember 11-én 17:30-kor kerül megrendezésre: PMFC–FTC II. Nem bíztuk a véletlenre a jegyhez jutást vagy azt, hogy egyesek megpróbáljanak keresztbe tenni, így felvásároltuk a vendég belepők 90%-át, gondolva a helyi Fradi szurkolókra is. (...) Amint elfogynak a jegyek, kérni fogjuk a pécsi vezetést, hogy nyissanak meg további szektorokat. Ez jelenlegi állás szerint nagy valószínűséggel meg fog történni. Így várhatóan ismét több ezren lehetünk! (...) Újra együtt lesz a Tábor, újra együtt szurkolunk! (...) A másik oldalon pedig ott lesz a Pécs Tábor, akik nagyban hozzájárultak, hogy ismét meccsen szurkolhasson a Fradi B-közép és ők is kitesznek majd magukért a lelátón, ebben biztosak vagyunk!"


    Forrás: http://www.bama.hu/baranya/sport/biztosan-tobb-ezren-szurkolnak-majd-a-pmfcfradin-681366