magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre - Vasas FC 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
 1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2016.04.17, 13:04
  Tekintettel arra, hogy a 2016. április 19-én (kedd) 20:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC OTP Bank Liga 31. forduló bajnoki labdarúgó mérkőzést a Békéscsaba 1912 Előre vezetősége, a szakmai stáb és csapatunk egyaránt kiemelt fontosságúnak tekinti, így az a döntés született, hogy a meccsre való bejutást mindenki számára INGYENESSÉ teszi!

  A beléptető rendszer alkalmazása miatt technikai, helyre szóló, nulla forint értékű belépő váltása szükséges. Félreértés tehát ne essék, a jegyváltás a szokásos módon és formában zajlik ezúttal is – annyi különbséggel, hogy ezúttal nem kell a jegyekért fizetni!

  A korábban, elővételben megváltott belépőket a mérkőzés után egy héten keresztül visszaváltjuk. A szezonbérletek természetesen erre a mérkőzésre is érvényesek, birtokosaiknak semmiféle egyéb igazolás beszerzésére nincs szükségük.

  Mindenki előtt adott tehát a lehetőség, hogy a maga módján támogassa és elősegítse csapatunk győzelmét! Várunk mindenkit, aki csabai, aki teljes mellszélességgel ki szeretne és ki tud állni a srácok mellett. Ez most az a pillanat, amikor mindenkinek félre kell tennie mindenféle sérelmét, sértődöttségét és egyéb gondjait, mert a csapatnak egyformán, minden szurkolóra és érdeklődőre szüksége van! Mutassuk meg az országnak, hogy Békéscsaba, Békés megye képes és ki tud állni első osztályú együttese mellett és egységben, kéz a kézben képesek vagyunk legyőzni mindenféle akadályt!

  Csapatunk szlogenje ez alkalommal mindent felül kell írjon, hiszen csak úgy győzhetünk és vívhatjuk ki a bennmaradást, ha Együtt Erősebbek vagyunk és leszünk!

  Egy szó, mint száz: kedden este mindenkinek a Kórház utcában a helye!

  http://1912elore.hu/site/kozlemeny-20160417/