magyarfutball.hu

Budaörsi SC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2015.07.31, 20:34
  Technikai okok miatt holnap 17:30-tól CSÁKVÁRON játsszuk le az első forduló mérkőzését! Szurkolóinktól elnénézést kérünk a kellemetlenségekért! Mindenkit sok szeretettel várunk Csákváron! Csapatunknak nagy szüksége lesz a szurkolói támogatásra!
  Hajrá Budaörs!

  https://www.facebook.com/BSC1924/posts/1642059126006337

  A technikai okok:
  A labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs infrastrukturális hiányosságok miatt nem rendezheti meg hazai pályán szombaton első, Balmazújváros elleni bajnokiját.

  Módler László, a Budaörs technikai vezetője arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség infrastrukturális igazgatója levelet küldött a Budaörsnek, amelyben két hiányosságról is beszámolt: az Árok utcai létesítményben nincs tíz fedett és tíz nem fedett, tehát összesen húsz, asztallal ellátott sajtóhely és kommentátorállás, illetve a stadionban nincs 600 háttámlás ülőhely sem. Értesüléseink szerint a budaörsiek már rendeltek olyan mobil lelátót, amelyen háttámlás székek lesznek, de azok biztosan nem érkeznek meg a szombati bajnoki mérkőzésig.
  A budaörsiek jelenleg pályát keresnek, és a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő Budafokkal tárgyalnak, amelynél elméletileg minden rendelkezésre áll a meccs megrendezéséhez. Ha nem születik megállapodás a budafokiakkal, akkor a Budaörs a bajnoki meccset elhalasztaná.
  Az ellenfél, a Balmazújváros vezetői viszont arról tájékoztatták az NSO-t, hogy ők nem járulnak hozzá a halasztáshoz.

  2015.07.31
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-nincs-eleg-szek-es-sajtohely-nem-lesz-meccs-budaorson-2429569