magyarfutball.hu

Várda SE - FC Tatabánya 5 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 11:50
    KISVÁRDA-TATABÁNYA 5-0 (2 -0 )
    Kisvárda, 800 néző, vezette: Nagy R. (Gálán R., Punyi Gy.)
    Kisvárda: Nacsa - Molnár, Hegedűs, Kornutjak, Tóth - Miskolczi (Farkas, 76.), Üveges (Oláh, 63.), Nagy, Fodor - Pálvölgyi (Kapacina, 70.), Pavlov. Szakmai igazgató: Révész Attila.
    Tatabánya FC: Dombai - Besztercei, Szamosszegi, Bozsik (Kis, 70.), Radnai - Kovács, Ludánszki, Gyürki (Pólyák, 82.), Bakos (Szabó, 46.) - Ferkó, Weitner. Vezetőedző: P. Nagy László.
    Gólszerzők: Hegedűs (6.), Üveges (J4.), Pálvölgyi (48., 55.), Pavlov (54.).
    Sárga lap: Tóth (60.), illetve Ludánszki (5.), Besztercei (13.), Radnai (26.), Gyürki (68.).
    A Kisvárda otthonában folytatta tovább a pontvadászatot szombat délután a Tatabánya FC együttese. Az ötödik fordulóban a vendégek a listavezető Nyíregyházától szenvedtek szoros vereséget, a Kisvárda sem járt jobban, a dobogó második fokán álló Siófoktól kapott ki.
    Már az összecsapás elején a vendéglátóknak jött ki jobban a lépés. Az 5. percben egy ártalmatlan szituációt követően Ludánszki két kézzel ellökte a hazaiak játékosát a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A 6. percben Hegedűs értékesítette is a büntetőt, 1-0. A 14. percben egy beadás után Dombai rosszul öklözött, a lehulló labdára rácsapott Üveges, és az üres kapuba sodorta a játékszert, 2-0. A félidő végéig a Tatabányának volt még két óriási ziccere, először Ferkó lőtte a labdát a hálóőrbe, aztán Bozsik tette a kipattanóval ugyanezt. Majd ismét Ferkónál volt a labda, de Nacsa bravúrral tolta kapufára a tatabányai játékos lövését.
    A szünet után szerkezetet váltottak a kék-fehérek, átálltak a 4-4-2-es játékrendszerre. A má
    sodik játékrész kezdetén azonban szinte lemásolták az első negyvenöt perc elejét, a 48. percben így tovább növelhették előnyüket a házigazdák Pálvölgyi révén, 3-0. P. Nagy László legénysége teljesen szétesett, aminek a következménye még két kisvárdai gól lett. Először az 54. percben Pavlov, majd rá egy perccel később Pálvölgyi volt ismét eredményes, 5-0. Szabó Bencének akadt még egy kapufája, azonban a vendégeknek a végén még a szépítésre sem futotta. A Bányász ezen hétvégén a Grosics Gyula Stadionban javíthat, a Zalaegerszeg együttesét fogadják szombaton 16 órától.
    P. Nagy László: - Amit a mérkőzés előtt beszéltünk, annak pontosan az ellenkezője valósult meg. Bebizonyosodott, hogy ha nem lövünk gólt, akkor előbb vagy utóbb az ellenfél ezért büntet. Érthetetlen számomra néhány játékos gyenge teljesítménye. Ebből nehéz lesz felállni, de a foci ilyen, jön a következő meccs.

    Forrás: 24 Óra, 2013-09-23