magyarfutball.hu

ŠK Slovan Bratislava - Videoton FC 1 : 1 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Pozsony, Štadión Pasienky
játékvezető : Nikolaev Aleksei (Oroszország)
nézőszámok:
 1. nb1.hu: 5.000
 2. Nemzeti Sport: 6.248
 3. nso.hu: 6.248
 4. skslovan.com: 6.248
 5. vidi.hu: 6.248

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2012.07.25, 13:11
  Pauolo Sousa: Úgy érzem, kis előnyhöz sikerült jutnunk, de ez még csak az első 90 perc volt a párharc során. Nagy eredmény ez nekünk, hiszen nagyon nagyra tartjuk a Slovant, pontosan tudjuk, mennyire erős csapat. Szeretnék minden játékosomnak gratulálni. Jól játszottak, taktikusak voltak, fantasztikusak munkát végeztek, amit előzetesen elképzeltünk, azt végrehajtották. Természetesen a visszavágón szeretnénk úgy játszani, hogy több gólt lőjünk, mint az ellenfél. Összességében ez egy jó eredmény a számunkra. A csapat egyre érettebb, a meccs különböző helyzeteire jól reagáltak a játékosok: éreztük, mikor kell "csak" tartani a labdát, mikor kell felpörgetni a játékot. A kapott gól után is azt tettük, amit tennünk kellett, ez is jelzi, hogy egyre inkább ráéreznek a játékosok, mit várok tőlük.

  Egy kis szerencsével a Videoton megszerezhette volna a győzelmet is. Paulo Sousát arról is kérdeztük, mennyire volt benne mindez a meccsben.

  – A szerencse mindig ahhoz pártol, aki megdolgozik érte, bár a mai meccsen mi keményen tettünk érte. Elégedett kell, hogy legyek az eredménnyel, hiszen az az érettség, amivel a játékosok ma játszottak, az ezzel tölt el. Játékosként és edzőként is mindig győzelemre játszottam, ez ma is így volt. Tovább kell dolgoznunk, hogy a visszavágón azokat az apróságokat kijavítsuk, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy továbbjussunk – hangzott a válasz.

  Arra a kérdésre, hogy fenntartja-e azt a véleményét, amellyel előzetesen a Slovant tartotta esélyesebbnek, a szakember reagált:

  – Továbbra is tartom azt, hogy előzetesen a Slovan volt az esélyesebb. Tiszteljük az ellenfelet, kiváló edzőjük van, sok jó játékosuk, a mai meccsen is közel játszottak a tökéleteshez, így nagyon fel kell készülnünk a visszavágóra – fogalmazott Sousa.


  Vladimir Weiss Úgy gondolom, hogy a döntetlen igazságos, mert egy nagyon jó ellenféllel játszottunk. Nagyon jó feltételekkel rendelkező klub volt az ellenfél. Meg kell dicsérjem a játékosaimat, bár annak ellenére, hogy azt kértem, hogy ne veszítsünk feleslegesen labdát, ezt elkövettük. A Videoton azonnal megbüntette az egyetlen igazi nagy hibánkat a meccsen. Az 1-1 nem a legjobb eredmény, de maradt még esély a visszavágóra. Mindkét csapat nagyon jól fel volt készítve. A Videoton remekül szervezte meg a védekezését, tömörült, ezt feltörni még nálunknál erősebb csapatoknak is nehéz. A gól után külön szóltam, hogy próbáljuk megtartani a labdát, ennek ellenére hibáztunk, ez sajnos döntő volt. A szurkolóink talán nem is tudják, milyen jó játékosok vannak a Videotonban, volt Sporting-, Benfica-, Chelsea-játékosok, emellett kiváló fiataljaik vannak. De a Slovan is erősödni fog még, úgyhogy a mi jövőnket sem kell félteni.
  Arra a kérdésre, hogy meglepte-e őt a Videoton játéka, mert néhány magyar újságírót igen, Weiss így reagált.

  – Lebecsülik a saját csapatukat... A Videoton jelentősen tehetősebb klub, mint a Slovan, egy nagyon ambíciózus edzővel. Én azon lepődtem meg, hogy nem a Videoton lett a magyar bajnok legutóbb.

  forrás:
  http://pepsifoci.hu/node/117416
   
 2. avatar: FCFPali
  2012.07.20, 16:24
  A Videoton FC kezdőcsapata Pozsonyban, az SK Slovan Bratislava elleni Európa Liga selejtező mérkőzésen:
  kép
  Álló sor: Gyurcsó Ádám, Nikola Mitrovics, Álvaro Brachi, Mladen Bozsovics, Paulo Vinícius, Marco Caneira.
  Első sor: Filipe Oliveira, Nemanja Nikolics, Tóth Balázs, Ianique dos Santos Tavares "Stopira", Sándor György.
   
 3. avatar: NNS
  2012.07.11, 18:50
  Vstupenky na zápas Slovan - Videoton už v predaji

  Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava informuje fanúšikov o spustení predaja vstupeniek na prvý zápas druhého predkola Európskej ligy ŠK Slovan Bratislava – FC Videoton, ktorý sa odohrá vo štvrtok 19.júla o 20:15 na štadióne Pasienky.

  Fanúšikovia si môžu už od dnešného dňa zakúpiť vstupenky v predpredaji prostredníctvom ktorejkoľvek pobočky siete spoločnosti Ticketportal alebo on-line a to za zvýhodnenú cenu.

  „Ceny vstupeniek sme nastavili v ústrety fanúšika, pretože nám ide o čo najvyššiu návštevnosť na tomto zápase a teda o čo najväčšiu podporu nášho fanúšika. Majitelia permanentiek si môžu zakúpiť vstupenky na tento zápas už od 3 Eur. V prípade postupu do ďalšieho kola opätovne zvýhodníme majiteľov permanentiek. Aj toto je dôvod na to, aby si fanúšikovia zakúpili permanentky a podporili tak klub. Pri kúpe vstupenky si môžu uplatniť až 50% zľavu všetci dôchodcovia vo veku nad 65 rokov, mládež do 15 rokov a osoby ZŤP. V Bratislave očakávame aj väčšie množstvo fanúšikov hostí, ktorí majú k dispozícii vyše 900 vstupeniek, avšak aj napriek tomu sme presvedčení, že bude platiť známe heslo: „MY SME SLOVAN A MY SME TU DOMA!“ uviedol PR riaditeľ Tomáš Straka

  Ceny vstupeniek:

  Vstupenky v predpredaji (predpredaj od 9.7. - 18.7.)
  I.kategória (sektor A) 8 €
  II.kategória (sektor B) 6 €
  III.kategória (sektor C) 5 €

  Vstupenky v deň zápasu (na pokladni alebo v sieti Ticketportal)
  I.kategória (sektor A) 9 €
  II.kategória (sektor B) 7 €
  III.kategória (sektor C) 6 €

  Vstupenky pre majiteľov permanentiek (do 18.7. vrátane)
  I.kategória (sektor A) 6 €
  II.kategória (sektor B) 4 €
  III.kategória (sektor C) 3 €

  Majitelia permanentiek obdržali alebo obdržia od spoločnosti Ticketportal mail s rezervačným kódom, na základe ktorého si môžu zakúpiť zvýhodnené vstupenky na ktorejkoľvek pobočke spoločnosti a to najneskôr do 18.7. vrátane. Zároveň klub garantuje majiteľom permanentiek rezerváciu ich miesta, avšak najneskôr do 18.7. vrátane.

  Osoby ZŤP, dôchodcovia nad 65 rokov a mládež do 15 rokov si môžu uplatniť zľavu až 50% z ceny vstupenky. Tieto osoby si môžu zakúpiť vstupenky na ktorejkoľvek pobočke Ticketportalu po predložení preukazu preukazujúceho ZŤP alebo vek osoby.

  Informujeme fanúšikov, že z bezpečnostných dôvodov sú miesta v sektoroch B5, B6 a v celom sektore D nepredajné.

  Tešíme sa na vašu návštevu a podporu!

  Autor: str
  09.07.2012


  http://www.skslovan.com/spravy/index.php?clanok=1263

  Nagyon sok vendég szurkolót várnak akik 900 jegyet kapnak.

  kép
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.25, 23:10
  "A lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk"
  Csapatunk a Slovan Bratislava ellen kezdi meg idei európai kupaszereplését. Vezetőedzőnk szerint ismét komoly feladat elé állít minket a sors(olás).

  - Úgy tűnik, a végzetünk, hogy mindig a nehezebb feladatok jutnak nekünk. A mai sorsolás sem kivétel ez alól. Már az 5 lehetséges ellenfél is rendkívül erős volt, amelyek közül véleményem szerint a lehető legnehezebb jutott nekünk. Ezzel persze lehet vitatkozni, de az összecsapásig még lesz időm bőven kifejteni, miért gondolom így. Azonban az előttünk álló feladatokat meg kell oldani, és ez a helyzet most is. Emberként és vezetőedzőként is pozitív felfogás jellemző rám, ami a mostani helyzetre is igaz főleg, hogy már egy esztendőnyi közös munka van mögöttünk. Kiegyensúlyozott selejtezőkörben bízom, ahol a szurkolóknak döntő szerepe lehet a teljesítményünkben. A közelben fogunk pályára lépni, így roppant fontos, hogy a lehető legtöbb szurkolónk biztasson minket az idegenbeli meccs első percétől a hazai visszavágó utolsó másodpercéig. Szükségünk lesz mindannyiukra, úgyhogy remélem, velünk lesznek most is - fogalmazott Paulo Sousa a Nyon-i sorsolást követően.

  forrás:
  http://www.vidi.hu/-a-leheto-legnehezebb-ellenfelet-kaptuk-