magyarfutball.hu

Paksi FC - Tromsø IL 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Capela João (Portugália)
nézőszámok:
 1. nso.hu: 1.500
 2. paksifc.hu: 1.800
 3. nb1.hu: 2.000
 4. til.no: 2.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2011.07.15, 09:02
  Kis Károly:
  A Tromsö igazolta jó hírét, erősek, gyorsak és dinamikusak voltak. Ennek ellenére fel tudtuk venni velük a harcot, több olyan lehetőségünk is adódott – főleg a széleken – amelyekre készültünk. Több alkalommal is mögéjük tudtunk kerülni. Időnként rövidpasszos játékkal, máskor pedig súlypont áthelyezésekkel sikerült helyzetbe kerülnünk. Sajnos a végjátékban előfordult, hogy pontatlanok voltunk. Ez alatt nem csak az elhibázott helyzeteket értem, hanem a rosszul sikerült utolsó passzokat is. Voltak szép támadásaink, adódtak lehetőségeink, egy kis plusz kellett volna ahhoz, hogy mi szerezzük meg a vezetést. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, váratlanul ők szerezték meg az előnyt. Ennek különösebb előzménye nem volt, mivel játékban nem múltak felül bennünket.
  A második félidőre szerkezetet váltottunk, 4-2-3-1-es felállásra álltunk át. Készültünk a védekezésükből, így ismertük, hogy milyen szituációkból tudunk helyzetbe kerülni. Egy ilyenből tudott Vayer Gábor nagyon látványos gólt szerezni. Utána még több olyan lehetőségünk adódott, amiből megszerezhettük volna a győztes találatot. Viszont azt is el kell ismerni, hogy amikor kinyíltunk akkor a vendégeknek is voltak lehetőségeik. Jól játszották át a középpályát. Ezt a kockázatot vállalnunk kellett, mivel győzni szerettünk volna. A játékosok nem okoztak csalódást. Hozzáállásuk, fegyelmezettségük minden dicséretet megérdemel!
  Ahhoz, hogy továbbjussunk, óriási bravúrra van szükség Norvégiában. A Tromsö hazai pályán jóval hatékonyabb, ez látszik a bajnoki eredményeiken is. Alaposan fel kell készülnünk. Nekünk nem biztos, hogy megengedik majd, hogy ha hideg lesz, akkor bemenjünk melegedni az öltözőbe. Bennünket ugyanis teljesen váratlanul ért, hogy a portugál játékvezető szünetet rendelt el az első félidőben a meleg miatt. A meccs előtt arról volt szó, hogy ilyen nem lesz. Nyilván, nem ezen múlt a mérkőzés, de a megszakítás nekünk nem jött jól. Kint lesz 9-12 fok, ráadásul műfüvön fogunk játszani. Csak akkor lehet esélyünk, ha nem ezekkel foglalkozunk, hanem ezekre felkészülünk. Teljesen más körülmények között kell majd futballoznunk.
  Minden bizonnyal örülnöm kéne ennek a döntetlennek, hiszen egy év alatt nagy utat tettünk meg, de bizony bennem hiányérzet van. Múlt év tavaszán épphogy bent tudtunk maradni az élvonalban, most pedig egy nemzetközi szinten is jól jegyzett, európai közép csapatt ellen szerepeltünk. Sőt helyenként jobban is játszottunk, főleg a kombinatív játékban nyújtottunk többet náluk. Sajnos ettől függetlenül ők vannak nyeregben, az előny náluk van. 

  forrás:
  http://paksifc.hu/news.php?extend.2786
   
 3. avatar: BZS1979