magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - FK Aktobe 1 : 1 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Liany Liran (Izrael)
nézőszámok:
 1. fc-aktobe.kz: -
 2. nb1.hu: 3.500
 3. kecskemetite.hu: 3.800
 4. nso.hu: 4.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
  2011.09.20, 23:46
  A Kecskeméti TE-Ereco kerete:
  Ribánszki László, Németh Gábor, Antal Botond - kapusok
  Koszó Balázs, Siniša Radanović, Balogh Béla, Gyagya Attila, Urbán Pál, Mohl Dávid, Kelvin Maynard, Farkas András – védők
  Aleksandar Alempijević, Patvaros Zsolt, Vladan Savić, Jovica Stokić, Vladan Čukić, Bodiong Cristian Ebala, Kethevoama Foxi, Bori Gábor, Bertus Lajos – középpályások
  Simon Attila, Francis Litsingi, Sindou Dosso, Gyurcsó Ádám, Tököli Attila - csatárok
  Az Aktobe kerete:
  Sergei Boichenko, Andrei Sidelnikov – kapusok
  Evgeniy Azamatov, Petr Badlo, Samat Smakov, Yuriy Mokrousov, Emil Kenzhisariev, Robert Primus, Yuri Logvinenko, Dmitri Miroshnichenko – védők
  Anton Chichulin, Ruslan Sahalbayev, Nikita Khokhlov, Marat Khayrullin, Aslan Darabayev, Maxim Semyonov, Evgeni Averchenko, Zoran Kostić - középpályások
  Malick Mane, Sergey Lisenkov, Maksat Kurmashev, Darko Maletić, Vladimir Dilas – csatárok.

  www.sport24.hu/magyar-foci/2011/07/14/ujra-tortenelmet-irna-a-kte-ereco/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2011.07.15, 11:58 (szerk.: 2011.07.15, 12:40)
  A végén nem adott meg egy tiszta tizenegyest az a kötsög. Idegenben gólt kell lőni. Mocskosul nehéz lesz. Hajrá Kecsó!


  De hamar hazaértem, az eleje tényleg jó volt, a vége már húzósabb. Azért első nemzetközi meccsnek elfogadható.


  Nagyon jó csapat az ellenfél. Ezt azoknak írom, akik nem látták a meccset.


  megérdemelték a kazahok az ikszet, a második félidőben nagyon benyomták a kecsót, akik a végére el is fáradtak. simon továbbra is katasztrófa. be kell rúgni a helyzeteket, anélkül nem megy. sok sikert a visszavágón!


  Hiába, Tököli-Foxi és Tököli-Litsingi passzok nélkül nem megy.
  Egyértelmű, sürgősen kell egy Tököli-kategóriás cserecsatár, mondjuk 10 évvel fiatalabb verzióban.


  Inkább azt mondom, hogy egyenlőre van néhány igen jó játékosa. Állítólag a tulaj valami helyi menő csávó és tele van pénzzel.
  Vesz még néhányat, és nem lesz nekik gond a csoportkör. Szerintem a Kecsó valahogy nem azt játszotta, amit szokott.
  Foxi jó volt, mondjuk Sallai érdekes dolgokat mondott. Pl, hogy Mohl minek lépett ki, az egyik szituban, csak azt nem látta, hogy csúnyán beragadt egy védő középen. A digi meg elmehet a búsba a képhibás közvetítésével.
  Nehéz lesz, de Hajrá Kecsó.. Ma legalább egyik csapat sem kapott ki..


  Ebala sincs formában, 2-3 olyan eladott labdája volt a KP-n, hogy botrány.. Simon nem olyan rossz, csak nincs játékban.. Dosso, na igen, hát az nagy talány...Egyébként nagyon sok labdát szórt el a Kecsó, úgy általában...


  Számomra abszolút nem elkeserítő a tegnapi eredmény, kifejezetten jó periódusaink is voltak. Csatárral tényleg hadilábon állunk, Tököli láthatóan hiányzott tegnap. Nem egy olyan szitu volt, amit ő jobban megoldott volna. Simon Attila volt számomra kérdőjel, nagyon nem tetszett a játéka. Alempijevics megint nagyon jó volt, védelmünk tegnap egész jó volt, nem volt annyi életveszélyes szitu, mint sokszor sajnos előfordul. Gólnál az elcsúszásért kár, sajnos az benne volt. De nem tűnik mindenesetre verhetetlen ellenfélnek ez az Aktobe idegenben, ha Tököli felépül, és még kis plusz lesz a játékban.

  Csatárt, egy balhátvédet mindenképp kéne igazolnunk. Mohl és Farkas arra a posztra nekem is elég kevésnek tűnik. Mohlt én alapból kipróbálnám középpályán inkább, hátvédnek nem elég erőszakos, meg szerintem gyenge is oda fizikálisan sokszor. Persze ezt Szivics mester jobban tudja, ez csak egy kósza gondolat volt tőlem smiley


  Valóban szép volt fiúk! Ilyen erő focira még soha sem volt kényszerítve a csapat.
  Most viszont meccsrutin nélkül kellett ezt megtenni. Bajnokság közben már az összeszokottság is jobb. Arra Sivic sem számított, hogy Simonnal gyengül a támadásunk. Nem az ő stílusa a harcosság. A bírókra meg ne panaszkodjunk. Bajnokin több sárga és kiállítás lett volna. A 11-es, nos ha nézitek a külföldi focit, nem egy könnyen fújnak büntetőt. Simon is inkább harcolt volna és nem 11-eseket akarta volna megjátszani.
  Viszont a bajnokság előtt ez jól jöhet. Ilyen lendülettel sikereket érhetünk el. Ebből a meccsből a játékosok és az edző is tanulhatott.
  Hajrá KTE!


  Két nagy hibát láttam a KTE játékában:

  1. Önzőség amit Szivics is mondott, erre már a kupadöntőn is voltak jelek, amikor Tököli kifakadt emiatt, kiderült hogy igaza lett.

  2. Lassú játék, ami egyrészt az előző miatt másrészt gyakorláshiány miatt lehet. Volt olyan szituáció a kazah meccsen nem egyszer nem kétszer, amikor ha a középen labdát felhozó játékos akár jobbra akár balra de időben kiteszi a szélső 1:1-ben kapura vihette volna a labdát. Pedig volt legalább 3-4 másodperc a passzra, ehelyett középen belevitte az emberekbe, aztán amikor rájött, hogy az úgy mégsem lesz jó, kipasszolta, de már csak a szélső mögé tudta, és ezzel el is úszott a lehetőség.

  Az Aktobe még ha sokszor pontatlanul is, de általában 1-2 mp alatt eldöntötte, mit kezdjen a labdával, és az elképzeléseik sem voltak rosszak, szerencse, hogy nem tudták precízen végrehajtani őket.

  forrás:
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=78456&p=1
  http://kecskemetite.hu/index.php?page=temalista
   
 3. avatar: Ailton
  2011.07.15, 01:37
  Sivić Tomislav
  „Az első félidőben nagy volt az iram, jó kontráink után az utolsó passzok többször rosszul sikerültek, mert egy-két gólunk benne maradt abban az időszakban. Az utolsó húsz percben már nem volt annyi erőnk, hogy a korábbi iramban bírjuk végigfutballozni a találkozót. Akkor egyértelműen meglátszott, hogy ellenfelünk már a bajnokságból jött. Biztos vagyok benne, hogy a hajrában egy tizenegyest nem adtak meg nekünk, de ettől függetlenül nem ezen múlt, mert reális eredmény született.”

  http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el-a-hajraban-egy-tizenegyest-nem-adtak-meg-nekunk-szivics-2086097
  Németh Gábor

  „A mutatott játék és kidolgozott gólhelyzetek alapján nekünk kellett volna győzedelmeskedünk a mai este, ám ellenfelünk egy megpattanó lövést követően ki tudott egyenlíteni. Ugyan első olvasatra az 1–1-es végeredmény számukra kedvezőbb, de társaimmal együtt megmutattuk, hogy játéktudásban föléjük lehet kerekedni. Mindent megteszünk azért, hogy Kazahsztánban az eredmény is a mi szánk íze szerint alakuljon.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el-nemeth-gabor-szerint-a-kte-jatektudasban-ellenfele-fole-nott-2086108
   
 4. avatar: NNS
  2011.07.14, 20:35 (szerk.: 2011.07.14, 20:37)
  Ha továbbjut a Kecskemét, a következő körben a hazai meccsét Újpesten játssza.
  Vihették volna Akasztóra is..