magyarfutball.hu

Montpellier Hérault SC - Győri ETO FC 0 : 1* 21:00 * 11-esekkel: 3 : 4

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 3. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Montpellier, Stade de la Mosson
játékvezető : Gestranius Mattias (Finnország)
nézőszámok:
  1. etofc.hu: -
  2. mhscfoot.com: 9.218
  3. pepsifoci.hu: 10.000
  4. nb1.hu: 12.000
  5. nso.hu: 12.000
  6. Nemzeti Sport: 13.000
  7. football365.fr: 20.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.08, 11:20 (szerk.: 2018.02.04, 20:40)
    kép
     
  2. avatar: NNS
    2010.08.08, 00:52
    Küldenénk egy beszámolót a Montpellierben velünk történtekről. Előző nap, szerda kora reggel indultunk Győrből 19-en. ( 12 Infinite, 3 Youth, 3 Armata Rossoblu tag + 1 lány ). Csütörtökön reggel 8 körül érkeztünk a városba. A sofőrök szállásánál a buszt elhagyva tömegközlekedéssel indultunk a tengerpartra. Délután 3-ig itt töltöttük az időt, iszogatással és fürdőzéssel. Egy parton lévő bár tulajdonosai kérdezték tőlünk, hogy magyar futballszurkolók vagyunk -e, és mutatott egy újságcikket az aznapi lapból. A cikkben az szerepelt, hogy 100 szurkolót várnak Győrből, melyek közül 30-40 szélsőséges nacionalista nézeteket vall és hírhedtek idegenek elleni akcióikról. ??? Ezt itt most akkor szeretnénk is cáfolni!
    Kora délutáni órákban indultunk vissza a városba, és egy főtéri sörözőben töltöttünk el pár órát. Itt néhány megfigyelőt láttunk. Meccs előtt 2 órával a másik buszos társaságtól telefonon kaptuk az infót; hogy néhány tagjukat 20-30 színesekből álló, eszközökkel felszerelt társaság megtámadta a stadionnál. Ennek hatására indultunk ki a város szélén lévő Mosson negyedben lévő stadionhoz, amiről ekkor még nem tudtuk, hogy bevándorlók által uralt környék. A célállomáshoz egyre közelebb érve tűnt fel, hogy a szerelvényen egyedül mi vagyunk fehérek. A végállomáson leszállva tapasztaltuk a meglepően kicsi rendőri készültséget. A stadionhoz egy teraszokkal teli parkon keresztül kellett haladnunk, ahol észrevettünk egy kb 40 fős társaságot, akik heves mutogatásokkal vétették észre magukat. A kezükben lévő övek és a létszámfölényük miatt éreztük, hogy egyetlen esélyünk, ha mi lépünk fel támadólag. Nálunk lévő pár görögtűz segítségével rájuk rohantunk, sikerült pár sérülést kiosztanunk, erre ők vissza is hőköltek. Fél percig nekünk állt a zászló. Ezek után a környék felébredt… A telep minden pontjáról nekünk estek a bevándorlók, óriási kő és üvegzáport zúdítottak ránk, ennek hatására behátráltunk, majd nekünk estek. Kegyetlenül szétcsaptak minket, minden emberünkre jutottak hatan-heten, puszta kézzel egyikük sem volt. Több percig zajlottak az események, rendőrök is csak pár perc után jelentek meg. Látszott, hogy ők is tartanak tőlük. Négy társunkat (köztük egy angyalföldi) szállították korházba ( hármukat vágott sebekkel együket pedig belső vérzés gyanújával ). Bár mindenki szenvedett kisebb, de inkább nagyobb sérüléseket. Az események lezajlása után láttuk, hogy nagy részük valami tunéziai szabadság front pólóban van, és „this is africa” felkiáltással provokáltak minket a rendőrök mögül.
    A stadionhoz már rendőrök kísértek minket, transzparenseinket nem engedték be, mondván sértők a Francia Köztársaságra. (???) Egy tagunkat előállították. Meccsen semmi különleges nem történt, a francia szurkolói csoportok egyáltalán nem foglalkoztak velünk. Lefújás után összeszedtük társainkat, hajnali fél kettőkor hazafelé vettük az irányt.

    Üdv,
    Infinite & Youth Unity

    http://www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9099594
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.06, 17:12
    René Girard: Harcoltunk, de ez nem volt elég, vereséget szenvedtünk. A Győr egyszer merészkedett be a tizenhatosunkon belülre, abból gólt szerzett, mi pedig nem tudtunk egyenlíteni. Ez egy igazi csalódás, mivel minden esélyünk megvolt arra, hogy továbbjussunk a következő körbe. Nem voltunk elég élesek, elég okosak támadásban, de ez így volt az egész előszezonban is. Kevés volt az eltökéltség, az agresszivitás a támadó szekcióban, a kapu előtt pedig határozatlanok voltunk. A fejeknek mindig az a jó, ha nyer az ember, ráadásul ez a 120 perc sok energiát is elhasznált. Vasárnap nagyon fontos meccsünk van a Bordeaux ellen, mindent meg fogunk tenni, hogy megfelelően felkészüljünk.

    Pintér Attila: A hazai meccsen egy jogos tizenegyestől fosztottak meg minket, aztán emberelőnyben kellett volna játszanunk, mint ahogy itt az ellenfél megtehette…

    Bíztam a csapatban, mindent megpróbáltak elkövetni a győzelemért. A mai futball már gyakran észjáték, jól kell felmérni az ellenfelet, de a siker kiharcolásához kellenek a játékosok! Azok a srácok, akik az év folyamán annyiszor megkapták, a kritikát, hogy bunkerfocit játszanak, hogy csak légiósok...
    Köszönjük azoknak, akik idáig buszoztak, hogy szünet nélkül drukkoljanak nekünk a mérkőzésen!
    És gratulálok a csapatnak, nagy dolgot vittek véghez!

    forrás:
    http://www.pepsifoci.hu/node/69640
    http://www.etofc.hu/index.php?op=news&sel=10&newsid=7944
     
  4. avatar: pirospont
    2010.08.06, 11:31
    volt szerencsém végignézni, izgi volt
     
  5. avatar: NNS
    2010.08.06, 11:21
    Aztamindenit!
    El is feledkeztem tegnap a meccsről egy vizsgára készülve, meg már elkönyveltem előre a kiesést.

    Gratulálok, így kell ezt!
     
  6. avatar: Ailton
    2010.08.06, 00:40
    Pluszinfó:
    Pitau-t a kispadról állították ki a lefújás után.