magyarfutball.hu

FC Nitra - Győri ETO FC 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Nyitra, Štadión pod Zoborom
játékvezető : Stamatis Marios (Ciprus)
nézőszámok:
 1. etofc.hu: -
 2. nb1.hu: 2.000
 3. fcnitra.sk: 2.450
 4. Nemzeti Sport: 2.500
 5. nso.hu: 2.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: NNS
  2010.07.05, 11:06 (szerk.: 2017.07.01, 09:22)
  Hazaértem nyitráról. Egyetlen forgúkapun engedték be az embereket, nekem 30 perc volt a bejutás (értsd= kerítés egyik feléről a másik felére, kb 5m). Direkt szopattak a rendezők. Tanyasi pálya, 1 büfé, no WC, dögmeleg. Korrekt rendőrök (angolul beszéltek, enjoy the game-mel köszöntek stb). nyitrai legények mókésak voltak, max 50en lehettek, talán annyian sem. Mutogatásban erősek, de mondjuk 20 méterről már semmi hangjuk nem volt amikor mi szurkoltunk. Volt köztük pár prágai is, egyenpólóban. Jó volt ottlenni, szerintem jó volt a szurkolás, magyar és székely Himnusz stb. Szerdahelyi barátaink elmondása szerint a visszavágóra nulla fő várható (tapasztalat...).

  Negyed hétkor résnyire kinyitották a nagykaput - miután kb 6* benyomta a tömeg, mert irgalmatlan tömegnyomor volt... Odajött egy szlovák rendôr, aki érdekes magyarsággal számonkérte az embereket, hogy mit kiabálnak, inkább köszönjék meg szépen a szlovák rendôrségnek, hogy egyáltalán kinyitották.. Persze tudtak magyarul...

  Rengeteg rendôr volt, nagyon profin lezárták a stadion környékét. Azt el kell ismerni, hogy extra kultúráltak voltak. Az elsô gyôri brigád háromtól a fôtéren ivott, nyomát sem látták a vérgôzös tót huigánoknak. Akik elég érdekes csoport benyomását keltették. Max. 60-an voltak. Végigülték a második félidô elsô felét, aztán egy nagyon színvonalas kartonos koreót prezentáltak nekünk. A szlovák rész nagyon csendben volt, csak a magyar himnusz baszta ki a biztosítékot a köcsögöknél. Szerdahelyrôl két busz csatlakozott a konvojhoz. Fasza volt a szlovák rendszámú Karosák fellobogozva magyar zászlókkal smiley

  Ez a szinvonalas kartonos koreó idézőjelbe akart lenni, hogy tisztázzuk.

  Sziasztok,

  Küldenénk egy rövid beszámolót a félreértések elkerülése végett a csütörtöki Nyitra elleni mérkőzésről. Mindenféleképpen a klubtól függetlenül akartuk megoldani az utazást, amely szerencsére sikerült is: elsősorban próbáltunk egy dunaszerdahelyi buszt szerezni. A helyismeret érdekében meccs előtti vasárnap egy autóval lementünk felderíteni a belvárost és a stadion környékét. A rendőri kíséret nélküli lejutás érdekében már a déli órákban elindultunk és Rajkánál, Pozsonyon keresztül jutottunk el célunkhoz. 50-en voltunk a buszon, 5 angyalföldi sráccal (Armata) kiegészülve. Egy lakótelepen szálltunk le és onnét egy félórás séta után értünk be a belvárosba. Pár felderítő srácon kívül egyetlen egy nyitrai ( szlovák ) csoportot sem találtunk. Egy főtéri sörözőnél töltöttünk el több órát. Itt semmi érdemleges nem történt. Majd 5 óra környékén indultunk el gyalogosan a stadionhoz. Itt már a rendőrség felfigyelt ránk, de meglepően kicsi volt a készültségük. A hazai bejáratnál lévő büfénél találkoztunk a hazai mag mintegy tucatnyi képviselőjével, azonban a fellépésünk következtében a futást választották. Innentől a vendégbejárattól érkező kommandósok (kb 40-en) vették át az irányítást, akik egy kisebb összezörrenés következtében egyik társunkat elvitték. Ezek után betereltek minket a stadionba ahol már érdemleges dolog nem történt. Klubunk hatalmas szervezésének köszönhetően az ingyen buszok sikeresen elkéstek. smiley Meccs közbeni dolgokról nem érdemes sokat szólni. Közel annyi magyar szurkoló volt, mint ahány nyitrai. Arról korábban is hírt szereztünk, hogy erőteljesen barátkoznak a szerbekkel illetve cseh kollégákkal, de hogy még ellenünk is Serbíja, Serbíja kiáltásokkal akarnak hangulatot teremteni, igazán meglepő és egyben szánalmas is. Mérkőzés után a csoportunk még maradásra kényszerült a bevitt társunk miatt. Gyorsított eljárásban 1 év felfüggesztett börtönbüntetést és 1 év kitiltást kapott Felvidékről.

  Infinite & Youth
  Győr

  http://www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9099594
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2010.07.02, 11:42
  Kár a bekapott második gólért, de itthon meglesz ez. Bár ott is itthon van. :S


  ja grat.remélem többen lesznek Győrbe mint a szlovákoknál.Egy telt házzal meg lehetne mutatni a tótoknak hogy kik a jobbak smile


  Idegenben ütni kettőt, szép munka. Ahogy olvasom, még egy dugó beszorult, de mindegy, majd itthon. Nehéz lesz, csalóka az eredmény, kontrákra figyelni kell.
  Ami meglepett, hogy az egyik szerb mekkorát hibázott hátul, pedig az nb1-ben hiba nélkül álltak középen...ezt nemzetközi szinten el kell felejteni, nem lehet ilyet csinálni, maximális koncentráció kell végig.


  Azért ez vicc. A sport tv képes lejátszatni egy Szuper Kupát, de egy egy nemzetközi meccset meg el sunyiznak...


  na akkor megtörném az egyhangúságot és írnék a meccsről is valamit, mert ti itt már eljutottatok kb Árpádig, az összes hobbitörténésznek becsületesen végigolvastam a véleményét a nemzetállami fejlődésről, de a végére már kezdtem elunni magamat.

  előre kiegyeztem volna ezzel az eredménnyel és mivel nem bírtam kivárni míg hazaértem, mobilról megnéztem az nso-t, akkor teljesen boldog voltam ezzel a 2-2-vel de ahogy látom több is volt benne.
  viszont továbbra is hiányolom az erősítéseket Győrben, mert (bár kiváncsian várom azoknak a beszámolóját akik látták is a meccset) nagyon úgy tűnik mintha két Kink-villanással hozta volna le ezt a meccset a Győr az pedig nagyon nem jó ha egy csapat ennyire egy játékostól függ.
  Copa+Sánta szerepeltetésével kapcsolatban pl kimondottan szkeptikus vagyok, legegyszerűbb az volt, ha gyorsan igazolnának egy normális kapust, mert ez így kevés lesz.

  mindezzel együtt is gratulálok a Győrnek, remélem a visszavágón 5-6 ezren az ETO parkban is kint lesznek, és sikerült behúzni a továbbjutást. a 2-2 komoly helyzeti előny, szóval reménykedhetünk.
  mindent bele egy hét múlva! (ha akkor lesz)


  zia!
  ez volt puma mezbe az első meccsük hisz most váltottak . Talán 1 hónapja olvastam a kisalföld napilapban ,de az ETO háza tájáról végig titkolták! Csak azt nem tudom miért!


  ilyen összállításban még az életben nem játszottunk... feltetéelezem, h a csúcsformánkat sem erre a meccsre értük el. többek között ezért is tartottam ettől a meccstől. jó a döntetlen, itthon kötelező lesz nyerni és továbbjutni.


  több Magyar volt mint szlovák big_smile mármint zászló, nyitrai kemény mag egypárszor dunán túlra küldött minket (akik kb 20 an voltak big_smile), meccs beszámolót majd a Győri-ek írnak


  nem tudom mezőnyben mennyire lehettek hasznosak, de Nicorec meg Aleksidze a közvetítések alapján egyántalán nem került helyzetbe (?) és nem is veszélyeztették a kaput. ez így tarthatatlan.... ennyire gólerős csatár , mint Kink meg nem a helyén , most középpályán, amúgy meg jobbszélen játszik. Kink , Bugerra kell előre, a többit meg rendezzük már el a többi játékosból...


  Pintér nyilván az összeszokottságot helyezte előtérbe az új játékosok berakása helyett, akik közül még 1-2 le sincs igazolva


  lehet mosolyogni , mert ez a visszavágóra még kevés is lehet... kár lenne elszalasztani a lehetőséget mert a köv körben szinte amatőr csapat ellen kellene pályára lépni, így borítélokható a 3. kör. a 3. körre gondolom összállunk, formába kerülünk így egy qva nagy mákkal még a EL tábla is meglehet. legalábbis sztem.


  Cetkovic játszott, Trajkovic sérült, irányitóba jelöltek vannak, Szteva sérült, Babic nem tudom miért, nem játszott, Bugi meg most látta először a többieket. Jelenleg ez a tavaszi csapat minusz sérültek, hogy kevés lesz vagy elég, meglátjuk, de szerintem elég. Pilibaitis gyorsan lejött, mint kiderült taktikai okból, végülis bejött. Amúgy Aleksidzének volt a végén egy nagy helyzete és Kinknek ő készitette elő az egyik gólját.


  VIsszavágón szerintem kevés lesz a nyitra, Nem szabad ennyi labdát vesztenünk (Djole.. mad javíts!), és akkor szerintem sima lesz. Egyszerűen a minőségi különbségnek ki kell jönnie. Széleken sokkal jobbak voltunk, Cetkovic nagyon jó lesz, ha már most így beilleszkedett, Koltai ha nem javul, megy a levesbe így a jobb oldalról. És hát Sánta iparkodott, távoli lövések meg voltak, de ennél több kell nekünk a szezonra egy kapustól.


  Hazaértem, a meccsről:

  Megkönnyebbültem valamelyest, egy éppen közepes nb1-es csapat szintjén vannak ezek a szlovák legények, nem lebecsülve őket, mert mi ovodás gólokat kaptunk, de itthon nem sok esélyük lesz, ha nem lesz valami nagy pálfordulás, az x is erősen hízelgő rájuk nézve, attól függetlenül, hogy magunktól se vagyunk elájulva.

  Hangulat: nagyon jó volt, szinte mindenki szurkolt, a szlovákok nevetségesek voltak, egyszerűen nincs rá szó, sikerült egy kb. 50 embert összerántani a hazai meccsre, több volt, mint vicces big_smile Szájuk nagy volt, hacsak tized szektor arrafelé sétált volna akkor bajba lettek volna big_smile Amikor második félidőbe szekusaik rájuk parancsoltak, szektor végébe ültek mint a jógyerekek, ilyet még nem láttam big_smile Bohócok lol

  Még pozitívum a rendőrök, végig kívül voltak, szépen el voltak nyugodva, kussoltak végén is. Bár a 40km/h-s felvezetés a pályán durva volt big_smile Egyes beléptetés szarul volt megoldva, de igazából nem volt semmi komoly kellemetlenség. A szektor meg még kevés is volt, gyorsan "megnyitották" páran a mellette lévőt is big_smile


  Jó kis meccs volt, jó hangulattal (összehasonlíthatatlan két tábor, teljességel leszurkoltuk őket...), kicsit sajnálatos eredménnyel, ezt félgőzzel hozhattuk volna, de nem lebecsülve őket, nem lehet itthon probléma továbbmenni, Loki, Vidi, ZTE, UTE meg még páran jóval erősebbek ezeknél még itthon is.


  Köszönjük a DAC szurkolók segítségét, nagyon sokat tettek a hangulathoz!
  És persze az itthonról érkezett, más csapatoknak drukkoló kollégák jelenlétét is!

  Sajnálom hogy kiengedtük a kezünkből a 3 pontot, még szebb lett volna azzal a délután.


  Nem voltunk rosszak, de kapus mindenképpen kell.
  Gyönyörű látványt nyújtott a stadion felett őrködő nyitrai vár.


  em volt ez rossz így elsőre.
  Bizakodó vagyok, elég jól mozogtak a srácok, de a második gólért nagyon kár... 4 játékosunk lényegében bekísérte a tótot a kapuba.
  Sánta nem volt rossz, bár lényegében nem is nagyon volt dolga. Gólokról sztem nem tehetett.
  Meglepően jó volt viszont Copa! Nagyon jó labdákat adott, illetve ha hibázott, máris ment és visszavette a zsugát, illetve sokszor odakotort ha meg akartak indulni a nyitraiak.
  Összességében jó volt ez így nyitánynak, a visszavágót ha nem flegmázzuk el, akkor simán meglesz a továbbjutás.


  Kink 2. gólját mindenképp megakarom nézni, amikor ellőtte, simán azt hittem fölé megy, aztán az utolsó pár méteren lefelé csapódott, nem akartam hinni a szememnek.


  ó kis túra volt! 7 busz indult Győrből, 2 pedig Dunaszerdahelyen csatlakozott.A bejutás kicsit viccesre sikerült. 1 db beléptető kapun akartak bezsúfolni mindenkit, volt is kerítésrázás.Mi lett volna, ha az 1000 vendégjegyet megkapjuk. A büfé is megér egy misét..választékos italkínálat volt, csak és kizárólag kofolát lehetett kapni.


  Ilyen pokoli melegben én még nem voltam focimeccsen.
  Álló helyben ömlött az emberekről a víz.
  Kofolának én örültem, legalább nem a port köpködtem.
  Mindenesetre a Nyitrának van mit tanulnia az európai szintű rendezésből, a beléptetés borzalmas volt, a büfé siralmas, a lelátóról nem is beszélve.
  Kibaxott szögesdrót is megvágott.
  A rendőrök csigalassúsággal vezették a konvojt, de teljesen normálisak voltak, nem volt provokálás, nem voltak kommandósok, igazából olyan igen nagy készültség nem is volt mint a DAC-Slovan meccseken szokott lenni..
  A 465-ös limitet felesleges volt megállapítani, többen voltunk, és az állóhelyekre is kerültek drukkereink.


  Mondjuk szerintem nem volt ez 4.000... Vagy ha igen, akkor mi kb. 1.000-en voltunk..


  A nagyfokú tiszteletlenség inkább az volt, hogy kifütyülték a Himnuszt hmm A pár tucatnyi keménymagtól nem volt más várható, de hogy az addig normálisan szurkoló fedett lelátósok is becsatlakoztak...

  Jó eredmény ez a 2:2, hazai pályán hozni kell a párharcot a Győrnek


  a futbalportal.sk szerint 2560 néző volt


  Ez a kis "kokárda" ez alkalmi viselet, vagy a bajnokságban is viselni fogjuk, mint színmagyar csapat?


  forrás:
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=60237
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2010.07.02, 10:17
  Ivan Galád: - Négy gyönyörű gólt láttunk a mérkőzésen, persze jobb lett volna, ha mind a négyet mi lőjük az ellenfélnek, de egy jó csapat ellen játszottunk, így nem sikerült. Kink két szép gólt lőttünk, jól játszottak a győriek. Szeretném méltatni csapatomat is, láthattuk, hogy fiatal játékosaim szépen játszva döntetlent tudott elérni egy rutinosabb csapat ellen. Tovább szeretnénk jutni, de ha nem sikerül, akkor gratulálni fogunk az ellenfélnek.

  Pintér Attila: - A mérkőzés elején kaptunk egy elkerülhető gólt, ezután rendszert váltottunk, aminek meg is lett az eredménye, hiszen egyenlítettünk és az történt a pályán, amit mi akartunk. Kettő-egynél a kezünkben volt a mérkőzés, de egéni hiba után megint egy elkerülhető gólt kaptunk. Ezek után sem adtuk fel, támadtunk, de nagyokat védett a nyitrai kapus. Összességében jó mérkőzést játszottunk, mi álltunk közelebb a győzelemhez. A második mérkőzésen kell kiharcolni a továbbjutást. Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek minket és szurkoltak nekünk. Sok sikert kívánok a Nyitrának a bajnokságban.

  forrás:
  http://www.etofc.hu/index.php?op=news&sel=36&newsid=7764
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2010.07.01, 20:33
  uefa.com alapján mennek be az adatok?

  Amit én adtam be az igen, mert elvileg az a hivatalos(ami még változhat).
   
 5. avatar: AMiUtunk
  2010.07.01, 20:22 (szerk.: 2017.07.01, 09:24)
  Követendő példa, hogy a honlap nyitóoldalán 23-i [a meccset megelőzlő 8. napi] dátum található egy link az újságírók számára, mely angol nyelven az akkreditáció szükséges adatainak pontos és teljes felsorolását tartalmazza ilyen könnyen áttekinthető és érthető formában.

  MEDIA ACCREDITATION - FC Nitra v ETO Györ

  All INTERNATIONAL media accreditation requests for UEFA Europa League 1leg qual. game FC Nitra v ETO Györ (July 1st, 2010, kick-off at 18.00 CET) must be sent to marketing@fcnitra.sk and shall include following information:
  1. name of the media
  2. type of the media (agency, press, TV, radio, internet)
  3. name and surname of journalist(s)
  4. date of birth
  5. nationality
  6. attached full scan of your registered PRESS ID CARD incl. name of the issuer
  7. contact (e-mail or cellphone)


  If you fail to specify one or more of above mentioned requirements, your request will be automatically eliminated.

  We kindly ask you to submit your requests no later than 28th June 2010 (Monday).

  You will be informed in written if the accreditation request is or is not approved and then you will be given further information.

  If you have any questions please do not hesitate to contact us on marketing@fcnitra.sk

  Kind regards,

  FC Nitra media dept.

  Forrás: http://www.fcnitra.sk/index.php?cmd=clanok&clanok=1258

  Nem követendő példa az a kevésbé stílusos bunkóság, mellyel a nyitrai honlap munkatársának következetesen nem sikerült megtalálnia a nagy "G"-betüt, hisz a Rába-parti város nevét mindenhol és mindenkor így szokás és illik írni... Szánalmas ez a kisebbségi komplexus, mely az átlag embert is képes megmérgezni, és amely fokozottan fordul elő Magyarország azon részén, ahol kékek a dombok...
  kép
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2010.06.30, 09:38
  Az UEFA infrastrukturális megbízottja a mai nap folyamán megvizsgálta a Nyitra FC stadionját és megállapította, hogy a vendég szektorban állóhelyeket kíván értékesíteni a hazai csapat, ami viszont a nemzetközi kupasorozatban kifejezetten tilos.
  A szakember végül 465 vendégjegy ülőhelyre történő értékesítését engedélyezte.
  Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy mostanáig mintegy 150 regisztráció érkezett.
  Felhívjuk mindenki szíves figyelmét, hogy mind a 465 jegy klubunk birtokában van, és az értékesítést a mai napon 17.00 órától, az ETO Park Élményközpontjának recepcióján kezdjük meg. A buszos utazásra is itt, a helyszínen regisztrálhatnak a szurkolók.

  forrás:
  http://www.etofc.hu/index.php?op=news&sel=34&newsid=7740
   
 7. avatar: AMiUtunk
  2010.06.24, 18:12 (szerk.: 2017.07.01, 09:27)
  Ez gyorsan ment! smiley
  kép
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2010.06.24, 12:23 (szerk.: 2017.07.01, 09:26)
  kép
  forrás:
  fcnitra.sk/
   
 9. avatar: magyarfutball.hu