magyarfutball.hu

Ózdi FC - Ferencvárosi TC "II" 2 : 4 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.27, 12:13
    Véget ért a bajnoki mérkőzés.

    45+3
    Men Yang rontott el egy ziccert, de a meccsnek is vége van. Győztünk, nyilatozatok lesznek majd. A motiváltan kezdő hazai csapat megnehezítette csapatunk dolgát. A végig kulturáltan, és jól futballozó, de a végére elfáradó Ózd ellen az eredményt tekintve magabiztosan győztünk, ám a játék helyenként mást mutatott. Küzdöttünk, de nem mindenki, rosszul játszottunk, de nem mindenki, de győztünk, és ebbe mindenkit bele kell érteni. Borzasztóan gyengék voltunk, de így is győzni tudtunk. Mondhatnánk, egy Pölöskey volt a különbség, illetve azt is, hogy nálunk volt olyan játékos, aki amikor helyzetbe került, be tudta lőni.

    45+1
    Pölöskey mesternégyesével megnyertük a mérkőzést. Fülöp rúgta előre hosszan a labdát, a kapus kiszaladt, rosszul ért a labdába, ami így csatárunkhoz került. Péter megfordult, és kilőtte a rövid sarkot a visszaérkező védők előtt. 2-4.

    44.
    Mindkét szakvezető a kispad mellett mutogat, közben Pölöskey elmegy a szélen, tisztára játssza magát, középre ívelne Yang felé, de hosszú – lehúzza a kapus.

    42.
    Egy távoli lövést Holczer majdnem bevéd, de csak majdnem. Az ózdiak mindent megtesznek az egyenlítésért, kapunkhoz szegeznek minket.

    39.
    Abdit rántják le, a fél csapat elégtételt akar venni, Bakos sárga lapot kap a mozdulatért.

    36.
    Abdi lövi telibe a sorfalat, de Pölöskey mesterhármast lő, és így a vezetést is megszerezzük. Egy előreívelt labdát a védők mögött mellel levett, és droppból bevágta. Szép találat volt. 2-3!

    34.
    Megvárjuk, amíg a hazaiak visszahozzák a labdát, szörnyű. Pedig a fekete mezeseknek nem sürgős, elfáradtak, és amúgy is, a döntetlen nekik remek eredmény.

    32.
    Pisanjuk helyett Men Yang a pályán.

    31.
    Fáradnak a hazaiak, kezdünk letáborozni a hazai kapu előtt. Pölöskey három méterre a kaputól levesz egy beadást, ha rögtön lövi, három gólos. De nem így tett.

    29.
    A hazaiaknál öt felnőtt játékos van, a többiek fiatalok, főleg ifisták. A meccs előtt úgy készültek, hogy nyolc gólt kapnak – ehhez képest 15 percre vannak a pontszerzéstől.

    27.
    Nem tesszük oda magunkat teljesen, alig van ütközés, néhányan – Abdi, Lowton – kifejezetten motiválatlannak, hányavetinek tűnnek.

    25.
    Ózdi csere, Füleki helyett Balogh Sándor jön be, aki 18 éves.

    23.
    Noel veszi le a labdát három méterre a kaputól, de lőni nem tud, visszagurít Abdinak, aki mellé lövi. Pölöskey lő megint, de belerúgnak, szabadrúgás majdnem 30 méterre az ózdi kaputól. Ahmed szabadját a kapus kiüti.

    19.
    Dos Santos cselezget a büntetőterületen belül, ha rögtön lő, helyzet lehetett volna belőle. Csiszár becsúszva szerelni tudott.

    18.
    Lowton alattomos, otthagyja a lábát, aztán amikor meglökik, nem érti, miért teszik ezt vele. Nem játszunk szimpatikusan, rúgunk, de sokszor feleslegesen.

    17.
    Abdi kap jó labdát, 14 méterről, kicsit kisodródva kapásból lő – mellé. Nem rossz meccs egyébként, nem töltenek csak lőnek a srácok.

    16.
    Pölöskey jobbal csavar 17 méterről, kapufa!

    15.
    Al-Mohamed becsapja Csiszárt, fenékre ülteti Sinnottot, majd a hosszú sarok felé csavarja, centiket téved. Hihetetlen, mit játszik ma.

    13.
    Sinnott mellett megy el a hazai tini támadó (még így is rövidebb leírni a nevét, mintha azt írnánk, hogy Al-Mohamed Ádám) húsz méteren tizet ver rá, középre ad, Dos Santos pedig egy csel után lőne, de addigra Csiszár szerelni tudja.

    11.
    Nyilasi helyett Takács Renátó áll be.

    9.
    Lowton nagyon alárúgott az egyik hazai játékosnak, az ózdiak majdnem felkoncolják itt a vonal mellett. Az angol légiós lapot is kap a mutatványáért.

    7.
    Abdi beívelése után három Fradi-játékos löki fel egymást. A 17 éves támadót korábban vitték volna ilyen-olyan akadémiákra, több mint 70 gólja van alsóbb korosztályokban, de úgy tudjuk, nem akar futballista lenni: orvosnak készül.

    6.
    Csiszár hatalmas egyéni hibája után – a 17 éves támadó nemes egyszerűséggel megkerülte – Al-Mohamed Ádám rohan végig újra a félpályán, és a vetődő Holczer mellett a hosszú sarokba helyez. 2-2, döntetlen újra.

    5.
    Holczer megint ütemtelenül jött ki, a hazaiak tini támadója el is tolta mellette, szerencsére hosszan.

    4.
    Pölöskey egyéni akcióból megszerzi második gólját, vezetünk, 2-1! A tizenhatosnál kapta meg a labdát, tologatta, húzogatta, ebben az osztályban ezt lehet, az első osztályban erre nincs idő. Pisanjuk kérte, de Pölö nem adta, viszont kegyetlenül bevarrta a rövid sarokba.

    Második félidő, 1. perc:
    Mi kezdjük a játékot, nincs csere. Ahmed lő 22 méterről, nem csűddel, belsővel. A kapus pedig köszöni szépen.

    Szünet
    A gólunk előtt a partjelző lengetett, hogy Pölö szabálytalan volt. A bíró felülbírálta és nem sípolt, a hazaiak leálltak, a kapus is, így egyenlítettünk. Ezért nem értett senki semmit, és ezért magyarázott mindenki mindenkinek a levonulásnál.

    45+3
    Döntetlen állásnál ér véget az első félidő. A szünet után folytatjuk.

    45+2
    Pölöskey lefordul és belövi, nem nagyon érti senki mi történt, a hazaiak vitatkoznak, Sinnott is ünnepelteti magát. Pálya széli tudósítónkat hívjuk mi történt, de a lényeg, hogy 1-1, döntetlen a meccs állása. Pölöskey rúgta a gólt, az apja után ő is betalál Ózdon.

    44.
    Pisanjuk nagyon magyaráz, sárga lapot is kap érte. Most Short is ezt teszi, innen, a pálya másik oldaláról nem halljuk, mi történik. folytatódik a játék.

    43.
    Dos Santos kap lapot – ő Budapesten dolgozik, nem is itt edz, csak meccsre jön Ózdra. Magyargécen játszott korábban.

    42.
    Kezdenek fáradni a hazaiak, ez szemmel látható. Az elején még olykor-olykor lefutottak minket, most már ennek nyoma sem látszik, utolértjük őket, és átvettük a jtáék irányítását is.

    38.
    Pölöskey vezeti, Sváb adja be, kicsit Pisanjuk mögé sikerül. Szép támadás volt, kár, hogy nem tudtuk lövéssel zárni. Fülöp 35-ről lő, a rövidbe befért volna, csak gyengére sikeredett.

    36.
    Kezezést és büntetőt reklamáliunk, e ez nem hatja meg a játékvezetőt. Utána szöglet, eredménytelen. Aztán Nyilasi-lövés, az is az. Aztán Cirmi rúg össze az egyik vendégjátékossal – hogy kivel azt nehéz megmondani, mert az összeállításban szereplő számok és a valós nevek nincsenek összehangban – ápolni kell a borsodit, addig áll a játék.

    35.
    Pölöskey 22 méteres gyenge lövését Vincze gyakorlatilag lekezeli.

    32.
    Néhány kivételtől eltekintve a küzdőszellemmel komoly bajok vannak.

    30.
    Sváb megy el a védője mellett, középre ad, de nem érkezik rá senki. Senki.

    29.
    Al-Mohamed Ádám szalad végig a félpályánkon, becsapva két embert. A támadó 1992.11.25-én született, tehát még nincs 18 éves. Pisanjuk elment a baloldalon, középre adott, Fülöpnek – kellett dícsérnünk – nem sikerült három méterről a kapuba találnia, fölé bombázott. Továbbra is 1-0.

    26.
    Adnan, Fülöp, Csiszár, eddig elfogadhatóak, a többiek szót sem érdemelnek. Pölöskey akkorát repül a kapus felett amekkorát csak tud, aztán meg a fejét fogja. Mi is ezt tesszük, de lehet, nem ugyanazért.

    24.
    Pölöskey jó helyzetben fedezte a labdát, de a bíró lefújta, nem is értjük, miért.

    22.
    Konyha egy lecsurgó labdát lőhetett rá 11 méterről, sikerült fölé durrantania, simán lehetne 2-0 is.

    20.
    Kezezésért Abdi jöhet szabadrúgással a tizenhatos sarkáról. Megigazítja, hátralép és odarajzolja a védők fejére, akik ki is fejelik. Abdi lapot kap, a lelátóról megszólal a “rasszista, rasszista” rigmus. Hamarabb elrúgta a labdát, de így jártunk jól. Másodjára legurítja Ahmednek, aki rálövi, a kapus bravúrral tolja ki. Szöglet. A beadás átszáll a védők feje felett, valaki beleér, Sinnott rálövi, mellé.

    18.
    A kispadunk: Hermány, Vatta, Takács, Men Yang, Bors, Papp Máté és Horváth Gábor. Short áll a kispad mellett, mellette Lipcsei Péter ül.

    16.
    Szép összjáték után Fülöp lövés helyett a védők mögé emelte be a labdát, Abdi és a kapus mozdult a labdára, a hős kapuvédő volt a gyorsabb, nem tudtunk egyenlíteni.

    14.
    A piros lapot megúsztuk, de büntetésből gólt kaptunk: Füleki szabadrúgásból csavarta a kapu hosszú sarkába a labdát, valaki talán beleérhetett, de ezt nem láttuk pontosan. A lényeg: Ózd-Fradi 1-0.

    12.
    Holczer kaszálja el az ellenfél támadóját a tizenhatoson kívül, ki kellett volna állítani. Megúszta sárga lappal. Feleslegesen, utolsó emberként kiszaladt, de elkésett, rossz ütemben csúszott be, de megúszta.

    10.
    Ahmed harmincról rárúgja, balra-fölé 10 métert téved.

    9.
    Dos Santos iramodhat meg egyedül, de lassú a köpcös légiós, utolérjük és szereljük. Ő a balbekk, amúgy.

    7.
    Nyilasi beadását húzza le Venczel kapus. Ahmed iramodik meg, a szélen Sváb kéri, kényszerítő, Dani beadja, de a hosszúnál senki sem érkezik a labdára, így felszabadítanak a védők. Pölö fordulna le a tizenhatoson belül, elesik, de nincs büntető. Megszámoltuk, 200 néző van mindössze.

    4.
    Támadó felfogásban szeretnénk kezdei, de ez nem nagyon látszik egyelőre. Az ózdiak belemennek a csínyekbe, keményen odateszik magukat, ez egyelőre nem tetszik a csapatnak.

    3.
    Mi zöld-fehérben, a hazaiak fekete-fehérben játszanak mintegy 4-500 néző szeme láttára a borsodi hidegben.

    1.
    Elkezdődött a mérkőzés, a kezdőcsapatunk:
    Holczer – Lowton, Csiszár, Sinnott, Sváb – Nyilasi, Fülöp, Ahmed, Abdi – Pölöskey, Pisanjuk.

    https://ulloi129.wordpress.com/2009/10/18/elo-az-ozdi-nbiii-as-meccsrol/#more-19758