magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Szolnoki Spartacus 2 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2019.01.05, 18:21 (szerk.: 2019.01.10, 09:47)
  Feltörték a bunkert a lilák
  A vendégek a szerencsével sem álltak hadilábon

  Békéscsaba 1912 Előre SE - Szolnoki Spartacus 2-1 (0-0)
  Békéscsaba, 500 néző Vezette: Somogyi (Kaszala, Eke)

  64. perc: A szolnoki 16-oson belülre betörő és Szenti labdájával helyzetbe kerülő Dani Pétert alaposan helybenhagyták, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A 11-est Pozsár a jobbra vetődő Koncz mellett a kapu bal oldalába vágta, 1-0.
  80. perc: Dalmadi jobbról pontosan lőtt be a csabai kapu előterébe, ahonnan Sárkány félmagasan, nagy erővel 13 méterről a kapu bal oldalába lőtt, 1-1.
  87. perc: Pozsár jobb oldali szögletét Koncz ügyetlenül ütötte ki, majd a labda után szaladt, de nem érte el. Nem úgy Ursz, aki rácsapott és egyből kapura lőtt. A labda útjába Dani beletette a lábát, amely így irányt változtatva a kapu közepébe vágódott, 2-1.

  Az első játékrészben a hazaiak végig kezükben tartották a mérkőzést, számtalan helyzetet kidolgoztak, de azok kimaradtak. A vendégek a szerencsével sem álltak hadilábon, ugyanis kétszer, Závoda és Miklya próbálkozásakor a labda a kapufán csattant.

  A fordulás után a Békéscsaba továbbra is támadásban maradt, ami gólhoz vezetett. A szolnokiak ekkortól már kitámadtak, s siker koronázta egyetlen valamirevaló kísérletüket. A csabaiak mindent egy lapra téve az utolsó pillanatokban végül dűlőre vitték a pontok sorsát.

  Jó: Závoda, Pozsár, Sajben, Dani ill. Boda, Szabó D., Sárkány.

  Szarvas János: Nehéz mérkőzés volt. Az ellenfél bunkerfocija ellen nehéz volt játszani.
  Gömöri Béla: Méltó partnerei voltunk a csabaiaknak, a döntetlen reálisabb lett volna. A játékvezető adós maradt számunkra egy tizenegyessel.

  3. Békéscsaba 3 2 1 - 4-2 7
  ...
  15. Szolnoki Sp. 3 - - 3 3-9 -

  Békés Megyei Hírlap, 2007. szeptember 3.