magyarfutball.hu

Magyarország - Kaposvári Rákóczi FC 4 : 0 19:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Magyarország - Kaposvári Rákóczi FC 2006
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Zsorzsinju
  2016.08.26, 06:27
  Igen 27 számmal Boris Milicic játszott.

  A beadott kép alapján.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2013.08.03, 17:26
  Talán Boris Milicic, de egyáltalán nem emlékszem rá, valószínűleg csak próbajátékon volt itt, és nem igazoltuk le. Laki Zoltán sem ismerős ebből az összeállításból, valószínűleg vele ugyanez volt a helyzet.

  forrás:
  Béres Máté
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2011.04.05, 11:10
  Válogatott edzőtábor Siófokon Két edzőmeccs Siófokon
  - Mind lélektanilag, mind szakmailag jó tapasztalatokat szereztem májusban a két dunavarsányi edzőtáborozás során, ezért úgy döntöttem, lehetőséget kérünk a folytatásra. Függetlenül a nyári szünettől, s néhány korábbi jelöltem (például Huszti, Vadócz, Tóth Balázs) klubelfoglaltságától, ismét együtt tölt néhány napot az őszi Eb-selejtezőkre készülő keret Siófokon - nyilatkozta Bozsik Péter, a labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.Az együttes tagjai kedden 18 órakor találkoznak a Puskás Ferenc-stadionban, szerdán két, csütörtökön egy edzés lesz a Siófok FC stadionjában, majd szintén csütörtökön 18 órától ugyanitt két, egyenként 60 perces edzőmérkőzésre kerül sor, előbb az NB II-es házigazdák, majd az élvonalbeli Kaposvár ellen.

  Augusztusban a Villarreal és Ausztria ellen - Az MLSZ vezetése úgy döntött, hogy az edzőmeccseket belépődíj nélkül, ingyenesen lehet megtekinteni, s mivel szerdán és csütörtökön is szünet van a világbajnokságon, nagyon bízunk a Balatonon nyaralók érdeklődésében, szurkolásában - jegyezte meg a programmal kapcsolatban Magyar Zoltán, a válogatott technikai igazgatója.A Siófokon készülő keret névsora:

  Kapusok: Király Gábor, Végh Zoltán, Fülöp Márton
  Védők: Fehér Csaba, Nikolov Balázs, Sebők Vilmos, Koller Ákos, Tóth András, Vaskó Tamás, Lőw Zsolt
  Középpályások: Polonkai Attila, Bárányos Zsolt, Farkas Balázs, Molnár Balázs, Zováth János, Dárdai Pál, Simek Péter, Leandro
  Támadók: Sowumni Thomas, Szabics Imre, Torghelle Sándor, Gera Zoltán, Czvitkovics Péter, Priskin Tamás

  Bozsik Péter gárdája legközelebb augusztus 12-én Budapesten fogadja a BL-elődöntős spanyol Villarealt, majd négy nappal később Ausztria ellen játszik barátságos mérkőzést Grazban. Az Eb-selejtezők sorozata szeptember 2-án kezdődik Budapesten, Norvégia vendégszereplésével.