magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - PFC Marek Dupnitsa 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.22, 15:06
    Akkor épült a fedett lelátórész a Sóstóiban.
     
  3. avatar: NNS
    2014.06.22, 14:39
    Miért Dunaújvárosban volt a mérkőzés?
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.22, 13:37
    Csank János (Videoton): - Gratulálok az ellenfélnek, hiszen vert helyzetből álltak talpra. Remekül kezdtük a mérkőzést, a lehető leggyorsabban sikerült betalálnunk ellenfelünk kapujába, ami - úgy vettem észre - nagyon megzavarta őket. A második félidőben viszont kapkodni kezdtünk, emiatt gyorsan egyenlő lett az állás. A bolgárok ekkor jól használták ki a hibáinkat, félő volt, hogy a végén vereséget szenvedünk. A továbbjutás kérdése nem dőlt el a mai mérkőzéssel.


    Nikolai Donev (Marek): - Jó eredményt értünk el, az ellenfél az első félidőben nagyon ránk ijesztett, és ekkor nagyon gyengén játszottunk. Fordulás után azonban feljavultunk, sikerült ledolgozni kétgólos hátrányunkat, és úgy érzem, az itt elért döntetlen - és az, hogy rúgtunk két gólt - a visszavágón majd nekünk fog kedvezni.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.22, 13:36
    Tímárt, Vasast, Szalait még a kezdőcsapat közelébe sem szabadna engedni (én elzavarnám őket...). Persze Korsós is több mint szerény teljesítményt nyújtott + talán ő csinálta a 11-est (teljesen feleslegesen) Milinte sem Végh Zoli (sajnos), bár a két gólról nem tehetett. Földes viszont szép gólt lőtt!
    Ja és a bíróról sem lehet azt mondani, hogy lejtett a hazai pálya.
    Azt is furcsállom, hogyha már arról beszáltünk, hogy Csank a közepes játékosokat szereti, hogy fiatalokat újfent nem lehetett látni, még a cserepadon sem. A lényeg, hogy lesz mit csinálni a Mesternek, ha a felsőházba akarunk kerülni. A vezetőkről nem is beszélve: igazolni kéne!


    Az elsőben jó volt a hangulat, a másodikban 0. A meccs egészben 0, bár a második félidő nem is volt rossz. Ja és csak 10 bolgár jött 50 helyett.


    Csak megerősíteni tudom, az 1. félidőben igazán kitett magáért a B-közép, a 2.-ban viszont csendben nézte az egészet.
    Mi van a fél Siófok leigazolásával?
    Nekem a középpálya elég ötlettelennek tűnt, a szélsőhátvédeket meg szidtam eleget.


    Valóban, Milinte megfelelő tartalék lenne Viniczai mögött, aki legalább akkora tehetség, mint annak idején Disztl volt, csak kérdés, hogy ezt mikor veszi észre, akinek kellene. A különbség annyi, hogy Petyát már 17 évesen becserélték, 20 évesen meg már stabil kezdő lehetett.
    Ezeket a Vasas és Tímár nevű futballista-szerű képződményeket meg valóban el kellene már távolítani, ha bármilyen célunk is van még.


    Akárcsak Tímárnál vagy Vasasnál. Tudom, hogy 1 hét után még semmit sem lehet kijelenteni, főleg, hogy játékosmozgás biztos lesz, de ez a csapat még messze van a tavasz elején látott gárdától.
    A stadionhoz mit szóltatok? Én először voltam, de felemás érzéseim voltak, csomó minden nincs is befejezve (székezés, világítás, pálya környéke), jó magyar szokás szerint.


    Ja egyébként azt beszéltük isz-akossal hogy a bolgárok kapusát kéne megvenni, elég massziv darab, jól futott ki a labdákra, voltak nagy bravúrjai és a gólokról nem tehetett.


    Szerintem elég zsenge volt ez a bolgár csapat, gólokkal kellett volna őket verni, csak hát van két töketlen szélsőhátvédünk.
    Kint is simán nyerhetünk, én bízom benne, hogy így lesz.


    A bolgár kapus tényleg jó lenne tartaléknak Viniczai mögött.
    Csatárunk nincs de Földes hozza a szokásos formáját (kevés gól de azok GYÖNYÖRŰEK)
    Tímár sem volt rosszabb mint a többi még egy érvénytelen gol is szerzett. Bár arra kiváncsi lennék a második bolgár gólnál merre járkált...


    Szerintem a tizit a Korsósnak köszönhetjük (aki, ha információim nem csalnak Vasassal együtt szerződést bont a Vidivel). A második félidőben szinte mindegyik támadásunk a jobb oldalon futott és Tímár rengeteget dolgozott. Félreértés ne essék, nem dicsőíteni akarom, de ha már bűnbakot keresünk, akkor rajta kívül még legalább kilenc játékost megemlíthetnénk.

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=68240&na_step=30&t=9018177&na_order=