magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Ferencvárosi TC 0 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2023.01.22, 08:29
    Az eredetileg kiírt 17:15 helyett, 17:30-kor kezdődött a mérkőzés:
    Háromnegyed órával a találkozó kezdete előtt óriási füttykoncerttől volt hangos a zsúfolásig megtelt dunaújvárosi stadion. Pontban fél ötkor ugyanis a helyi műsorközlő bejelentette: az eredetileg kiírt időponthoz képest tizenöt perccel később kezdődik a Dunaferr-Ferencváros rangadó. A drukkerek fütyültek, a hazaiak talán azért, mert nem volt könnyű elviselni a tétlenséget a vasárnap délutáni napsütésben, a vendégek pedig feltehetőleg azért, mert néhányan attól tartottak, lekésik a Budapestre tartó vonatot a meccs után. Mint kiderült, a késés nem a szervezők bűne. Az összecsapást közvetítő Sport1 - a sportcsatorna a találkozót élőben közvetítette - megrendelte a közvetítőkocsit, ám az elakadt a hatos úton, így a tévések fél ötkor negyedóra csúszást kértek. A két csapat - ha nem is lelkesen - ebbe belement, ám a végső döntés Kassai Viktor játékvezető kezében volt, s a fiatal bíró nem sokat habozott. „A labdarúgás a nézőkért van - mondta. - Természetesen nem szeretném, ha a televízió nézői bármilyen fontos pillanatról lemaradnának, ezért tizenöt perc várakozási időt rendeltem el. Figyelembe vettem, hogy így még sötétedés előtt befejeződhet a mérkőzés, de éppen ezért azt gondolom, hogy egy órát már nem tudtunk volna várni. ”

    Nemzeti Sport
    2001.05.21
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.05, 09:43
    Dunaújváros, 2001. május 20., vasárnap (tud) - Labdarúgó NB I, 17. forduló:

    Dunaferr-Ferencváros 0-0
    Dunaújváros, 15 000 néző, V: Kassai
    sárga lap: Molnár (49.), Ja:kl (64.)

    Dunaferr:
    Rabóczki - Molnár, Éger, Bagoly, Kiss Gy. - Zavadszky (Mészáros 81.), Ja:kl, Lengyel (Sindzic 65.), Penksa - Nicsenko (Rósa a szünetben), Tököli

    Ferencváros:
    Szűcs L. - Cheregi, Dragóner, Gyepes - Kriston (Földvári 42.), Vén, Keller, Nagy N. - Fülöp (Hrutka 85.), Tóth M. (Alex M. Arruda 71.), Pinte

    15. perc: Lengyel indította a jobb oldalon Zavadszkyt, akinek 14 m-es lövését Szűcs a léc alól tornászta ki.
    20. perc: Tököli 20 m-ről legurított szabadrúgását Éger küldte kapura, Szűcs kiejtette a labdát, amelyet Zavadszky becsúszva a hálóba továbbított. A játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt.
    23. perc: Vén lövését Rabóczki bravúrral ütötte szögletre, a beívelt labdát Gyepes alig fejelte fölé.
    69. perc: Penksa 15 m-es lövését Szűcs a jobb sarok elől mentette szögletre.
    85. perc: Pinte 20 m-es kapáslövését Rabóczki bravúrral hárította.

    Az első félidőben a Dunaferr játszott fölényben, több gólhelyzetet is kialakított. A második játékrészben kiegyenlítettebbé vált a találkozó. Közepes színvonalú mérkőzésen a döntetlen reális eredmény.

    MTI