magyarfutball.hu

MTK-Hungária FC - Debreceni VSC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.05, 08:44
  MTK Hungária-Debreceni VSC 0-1 (0-0)
  Hungária krt., 1500 néző, V: Bede
  gólszerző: Kerekes (62.)
  sárga lap: Ferenczi (82.), illetve Bernáth (42.), Turján (56.), Kerekes (62.), Szatmári (94.)

  MTK Hungária:
  Vlaszák - Schindler, Komlósi, Kuttor, Elek (Czvitkovics 74.) - Golovic (Buzsáky a szünetben), Jezdimirovic, Madar, Illés - Bükszegi (Juhász 61.), Ferenczi

  Debreceni VSC:
  Balogh - Vadicska, Alekszic, Szatmári, Bernáth - Böőr, Szabó II (Müller 67.), Ulveczki, Turján - Kerekes (Hanák 90.), Bajzát (Makula 75.)

  9. perc: Illés baloldali beívelését Bükszegi mellre vette, majd ballal, félfordulattal kapura lőtt, 13 m-es bombája azonban centiméterekkel elkerülte a jobb felső sarkot.
  16. perc: Jezdimirovic 16 m-es, léc alá tartó lövését Balogh a kapu fölé tenyerelte.
  56. perc: jobboldali MTK szögletet követően Turján a kaputól 6 m-re lerántotta Ferenczit, Bede habozás nélkül 11-est ítélt. A büntetőt Illés méterekkel a kapu fölé vágta.
  62. perc: Kuttor vétett el egy előrevágott labdát, így az Kerekes elé került, a debreceni csatár elsőre Vlaszákba lőtt, majd a kipattanót a fekvő kapus mellett az üres kapuba gurította (0-1).

  Az MTK az első játékrészben nyomasztó fölényben játszott, de fölényét képtelen volt gólra váltani, sőt egy büntetőt is kihagyott. Ezután szinte törvényszerű volt, hogy az orkánszerű szél támogatását élvező debreceniek a győztes találatot is megszerzik.

  MTI