magyarfutball.hu

MTK-Hungária FC - Dunaferr SE 4 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.22, 13:19
    MTK Hungária-Dunaferr 4-1 (1-1)
    Hungária körút, 1500 néző, V: Dubraviczky
    gólszerzők: Szmiljanic (19.), Kuttor (56.), Illés (89.), Ferenczi (91.), illetve Orosz (6.)
    kiállítva: Tököli (59.)
    sárga lap: Szamosi (33.), Illés (50.), Szmiljanic (57.), Jezdimirovic (63.), illetve Bagoly (36.)

    MTK:
    Vlaszák - Komlósi, Kuttor, Szmiljanic, Szamosi - Erős (Buzsáky, 74.), Golovic, Jezdimirovic, Djordjevic (Madar, a szünetben) - Ferenczi, Illés

    Dunaferr:
    Rabóczki - Molnár, Salamon (Nicsenko, 70.), Éger, Kiss Gy. - Zavadszky, Pomper, Bagoly, Rósa H. (Lengyel, a szünetben) - Tököli, Orosz (Nagy T., 81.)

    6. perc: Molnár jobboldali beívelését Orosz Kuttortól szorongatva a jobb sarokra fejelte, Rabóczki csak nézte ahogy a labda a kapufáról a kapuba perdül (0-1).
    19. perc: Erős baloldali szabadrúgása Pomper fején irányt változtatott és Szmiljanic 3 m-ről a kapuba csúsztatta a labdát (1-1).
    24. perc: Zavadszky perdítését Tököli 18 m-ről kapura lőtte, Vlaszák a jobb felső sarokba tartó labdát szögletre ütötte.
    30. perc: Illés-Ferenczi összjáték után a kék-fehérek középcsatára 16 m-ről célozta meg a jobb sarkot, Rabóczki látványos mozdulattal, ujjheggyel ütötte szögletre a labdát.
    56. perc: Madart teljesen szabályosan szerelték a dunaújvárosi kaputól 20 m-re, a játékvezető mégis szabadrúgást ítélt. Ezt Kuttor laposan a bal sarok felé lőtte, s a labda a sorfalon irányt változtatva került a vendégek kapujába (2-1).
    59. perc: Dunaújvárosi szabadrúgás után kavarodás támadt az MTK kapuja előtt, ezt követően a játékvezetői asszisztens magához hívatta Dubraviczky bírót és konzultációjuk eredményeképpen - nem lehet tudni, hogy miért - Tökölit kiállították.
    69. perc: Ferenczi ugratta ki Kuttort, aki az ötös sarkáig vezette a labdát, de lövését Rabóczki bravúrral a mezőnybe ütötte.
    86. perc: Madar keresztlabdája Ferenczit találta egyedül a kapu előtt, a középcsatár bombáját azonban Rabóczki ezúttal is magabiztosan védte.
    89. perc: Madar húzott el a balszélen, középre gurítását Illés lekezelte, majd higgadtan a bal sarokba lőtt (3-1).
    91. perc: Ferenczi lépett ki a dunaújvárosi védők között, s 7 m-ről laposan a jobb sarokba bombázott (4-1).

    Kiegyensúlyozott találkozón egy kétes játékvezetői ítélet és egy meglehetősen nehezen indokolható kiállítás döntött az egyébként időnként szellemesen futballozó MTK javára.

    MTI