magyarfutball.hu

MATÁV Compaq-Sopron - Haladás FC 3 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.26, 14:46
    Sopron, 2000. szeptember 20., szerda (tud) - Labdarúgó NB I, alapszakasz, 9. forduló, A-csoport:

    Sopron-Haladás 3-1 (1-1)
    Sopron, 3000 néző, V: Szabó J.
    gólszerzők: Bausz (40.), Tóth (51.), Preisinger (92.), illetve Kaj (15.)
    sárga lap: Horváth R. (13.), Takács (74.), illetve Halmosi (12.), Flavio Pim (24.), Somfalvi (70.)

    Sopron:
    Borsi - Vincze, Szabados, Horváth R. - Perger, Tóth, Kovács, Somogyi, Kulcsár - Sira (Preisinger, 89.), Bausz (Takács, 63.)

    Haladás:
    Kurucsai - Takács, Flavio Pim, Juhász, Tóth - Kaj, Somfalvi, Némethy, Halmosi (Simon, 75.) - Nelio (Győri, 68.), Alex

    15. perc: Alex cselezgetett a 16-os sarkánál, s a labdát középre játszotta Kajhoz, aki az ötösön lefordult Szabadosról, és a kimozduló Borsi mellett a hosszú sarokba lőtt (0-1).
    40. perc: Sira jó cselek után Bauszhoz továbbított, aki a kaputól 13 m-re befelé fordult, majd jobbal a jobb alsó sarokba lőtt (1-1).
    51. perc: labdát szereztek a soproniak a szombathelyi 16-os előtt, Somogyi Tóth Miklóshoz gurított, s ő 25 m-ről a bal felső sarokba lőtt (2-1).
    79. perc: a fejelni felugró Győrit a 11-es pontnál kilökték a labda alól. A büntetőt Somfalvi végezte el, a jobb alsó sarokba tartó labdát azonban Borsi kiütötte.
    Az eset után a hazaiak edzőjét reklamálás miatt a játékvezető az öltözőbe küldte. A játékoskijárónál, ahol a szombathelyi szurkolók is elhelyezkedtek, ekkor kisebb csetepaté támadt, a drukkerek a kerítést rázták, mire a rendőrök spray-vel a közönség közé fújtak, hogy az edző be tudjon menni az öltözőbe. A Haladás szurkolói később sem nyugodtak meg, s a vendégszektort a rendőrség kiürítette.
    92. perc: Somogyi hosszan indította Preisingert, a támadó egyedül tört kapura, s a kifutó Kurucsai mellett a hálóba lőtt (3-1).

    Az első félidőben a vendég Haladás játszott gólratörőbben, s meg is szerezte a vezetést. A második játékrész nagyobb iramot hozott, de a soproniaknak ekkor már több helyzete volt, s így megérdemelten győzött.

    MTI